- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #32684 üzenetére
engem érdekel,várom a teszted eredményét.Mi paranoidok tartsunk össze...;-)
-
basaja
senior tag
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
1. Root uninstaller
Root kell hozzá.Vigyázz,mert én ezzel jártam pórul tegnap...:-) azóta figyel a legfrissebb ROM a Minimen... -
basaja
senior tag
megvan.
de találtam olyat,hogy mms.odex és phone.odex
na ezeket nem tudom installálni.Ez baj? -
basaja
senior tag
köszi
levert a víz,mert root uninstallal sikerült a tárcsázót eltüntetnem...állandóan lefagyott a mini,leállt a com.android.phone alkalmazás...hála istennek,hogy előtte mindíg csinálok backupot...mit mondjak,volt 10 perc kakirelé behúzás:-P
belehet állítani,hogy pl nem fogadott hívásnál az exdialer jöjjön be,ne a gyári híváskezelő? -
basaja
senior tag
köszi
levert a víz,mert root uninstallal sikerült a tárcsázót eltüntetnem...állandóan lefagyott a mini,leállt a com.android.phone alkalmazás...hála istennek,hogy előtte mindíg csinálok backupot...mit mondjak,volt 10 perc kakirelé behúzás:-P
belehet állítani,hogy pl nem fogadott hívásnál az exdialer jöjjön be,ne a gyári híváskezelő? -
basaja
senior tag
a fizetős exdialer és a free között mi a különbség?
mivel tud többet? -
basaja
senior tag
köszönöm,közben guglival megoldódott...;-)
egy igazi úr vagy!
launcher pro plussról átálltam zeamra,eddig nagyon tetszik,sokkal gyorsabb,meg végre eltüntettem az appok alól a neveket.Lehet,hülyeség,de engem zavart.Kicsit gyorsabb lett a minim,remélem a kraft is kevesebb lesz,amit kér...;-) -
basaja
senior tag
exdialerhez nem tudom letölteni az ics témát...nem kompatibilis...:-(
pedig tetszik nagyon... -
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31555 üzenetére
nekem nem....;-)
-
basaja
senior tag
válasz
basaja #31551 üzenetére
huh,egy gyors kérdés:
felraktam Swox Mariskát,hogy tudnám felhangosítani?Eléggé halkan mondja a hívó nevét,még full hangerőn is...előtte a Voice Caller ID volt fenn,az egész hangos volt.Mivel az viszont nem tud magyarul,mondott kacifántos neveket...:-P
noxontalán a palmary weather
előrejelzésben szvsz mindenképp...illetve itt linkelték néhány hete a 1weathert,nekem az is bejött. -
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31535 üzenetére
bocs,dupla:-)
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31535 üzenetére
az bizony;-)
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #31519 üzenetére
TTpod...
egyszerű,de nekem jobban bejött,mint az agyonsztárolt PowerAmp...(azt használtam néhány hónapig)
próbálj ki párat,mindenkinek más az izlése...;-) -
basaja
senior tag
én a 3 betűst használom,azzal nincs semmi gond...de szeretek kipróbálni új dolgokat,megismerni több variációt.
-
basaja
senior tag
válasz
frensys #30662 üzenetére
jól figyelj mert egyszer és egyben utóljára írom le neked lehetőleg nagyon egyszerűen,hogy Te is megértsd:
nekem tökéletesen működik a program.Sőt,fél óránként kapcsol be,1 percre...
amúgy kösz,hogy egy hetes androidosként osztod az észt olyanoknak,akik esetleg évek óta használják az ost...
nincs valami más dolgod az elkövetkező 1000 évben?
ezzel eleget teszek TRob1 és punky10 kérésének,kontakt lezárva... -
basaja
senior tag
válasz
sbernardo86 #29559 üzenetére
lost phone
-
basaja
senior tag
hali
jaxtrsms-t használ valaki?
nem enged regisztrálni... -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #27418 üzenetére
én kb 1 hónapja váltottam a köpönyegről a palmaryra,sokkal pontosabb,valamint a juice defender alatt is hajlandó a frissítésre,míg a köpönyeg meg se nyikkan...
-
basaja
senior tag
hali
nem emlékszem,volt-e róla szó,de ha tehetitek,próbáljátok ki a marketen a pho.to lab nevű appot.Nagyon jó,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ezúton kívánok minden topiclakó droidrajongónak kellemes karácsonyi ünnepeket! -
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
hali
ez a samsung dive nagyon érdekelne,de....
van regisztrált samu fiókom,de nem tudom felvenni a beállításokban a fiókjaim közé...fel sem adja lehetőségként.ilyenkor mi a teendő?Valamint a termékregisztrációnál azt írja ki,hogy valaki már regisztrált ezzel a gyári számmal...elég érdekes... ha valaki tud segíteni,kérem ne tartsa magában a mondanivalóját:-) -
basaja
senior tag
hali
letöltöttem egy avit,de át kellene konvetálnom a kijelzőmre.mivel csináljam?lehetőleg olyan progi legyen,amit a telón használhatnék.köszi a segítséget:-) -
basaja
senior tag
tudnátok mondani egy olyan appot,ami gyorsítja a gps-t?lehetőleg olyat,ami nektek is bevált...kipróbáltam párat,mit mondjak...
-
basaja
senior tag
hali
használja valaki a green power és a ttpod alkalmazásokat?érdekelnek a vélemények... -
basaja
senior tag
hali
a Traffic Counterben mit kell beállítani,hogy mérje a wifi adatforgalmát is?
A válaszokat előre is köszönöm. -
basaja
senior tag
hali
melyik az a taskkiller,amelyik egy kis piros robotot mintáz?nem találom...
köszi a segítséget -
basaja
senior tag
hali
behalt telómat cserélik gariban.A régi rootolva volt,rajta figyelt a Titanium Backup+a Link2sd.Az sd kártyámon ott vannak a progik a particionáláson.Valahogy beletudom varázsolni az új telefonba a mentett appokat?Vagy gyalulhatom az sd-t és kezdhetem előlröl a telepítéseket? -
basaja
senior tag
hali:-)
a k9-ben hol tudom beállítani,hogy a méleket megkapjan automatikusan,lehetőleg azonnal és ne csak mikor ránézek akkor jelezze,hogy tele a ládikó...:-)előre is köszi -
basaja
senior tag
sziasztok:-)
valaki segítene abban,hogy a marketen az értékelés hogyan látszik?:-) -
-
basaja
senior tag
válasz
Psychonaut #15840 üzenetére
azt írja,hogy inkompatibilis a készülékem az appal...:-(
-
basaja
senior tag
válasz
Psychonaut #15837 üzenetére
köszi,de az lehet hogy a telóm nem támogatja az appot?nem jelenik meg a marketben:-( voda845
-
basaja
senior tag
lenne egy olyan problémám,hogy a marketem elsötétedve jelenik meg,nem reagál semmire,minden más normálisan működik.Mit lehet tenni? -
basaja
senior tag
válasz
delbarta #15614 üzenetére
hát a fene tudja...felraktam,sim csere nézegettem,tényleg nem férsz hozzá az adatokhoz.erre én barom zutty,kivágtam a progit a telóról...mire eszembe jutott,hogy a másik sim van benne...naná,hogy nem ismerte fel az eredeti simet,kódbeírás nuku,mert ugyi app nincs a telón...aludtam vagy 2 órát akkor...láss csodát másnap mintha misem történt volna,simán ment a régi simmel...én a lost phone-t favorizálom,a lookouttal együtt,nekem ezek tűnnek a leghasznosabbnak...:-) -
basaja
senior tag
válasz
Shrike7973 #15239 üzenetére
world weather clock widget?
egyszerű és nagyszerű:-) -
basaja
senior tag
tudtok ajánlani valami jó security appot?Olyat ami lezárja a telót,esetleg elküldi az aktuális poziciót is.Az sem baj,ha ingyenes...:-)
köszi -
basaja
senior tag
sziasztok:-)
hogy lehet a gyári gmail klienset kikapcsolni?k9 jobban bejön:-) -
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
sziasztok
segítségre lenne szükségem:-)a Gmail klienssel szoktam levelezni,de most lehalt:-(nem szinkronizál,nem küld,nem fogad...mi a teendő?az akksit is zabálta,,kikapcsoltam az adatszolgáltatást.Operán keresztül csak küldeni nem tudok...help,pls -
basaja
senior tag
némi segítségre lenne szükségem...
a shootme megörjít.eddig gond nélkül rögzítette a screenshotokat,de most hallom a hangot,a kép meg sehol...átnéztem minden beállítást,ok,kép meg kukutyinba:-)
esetleg valami ötlet? -
basaja
senior tag
sziasztok
tudnátok valami jó netes rádiót ajánlani?tunein,xiialive és aor kilőve,néhány másodpercenként pufferolnak,piszok idegesítő... -
basaja
senior tag
sziasztok
tudnátok valami jó netes rádiót ajánlani?tunein,xiialive és aor kilőve,néhány másodpercenként pufferolnak,piszok idegesítő...
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged