- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45175 üzenetére
"1 érzékeny a többi app futtására és ekkor hajlamos beszaggatni.
2 ha Play app-ról újra telepítettem, akkor telepítette és nem frissítette.
Böngészőn keresztül viszont frissíti.?"1. ICS alatt én is tapasztaltam, érdekes, hogy GB alatt semmi ilyesmi nem volt (talán ezért nem jön Playre az ICS, bár ez már teljesen más téma).
2. Ez inkább rossz fordítás lehet, vagy nem tudom.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45164 üzenetére
"Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz."
Ott is érzékel, meg igazából mindenhol, szerintem így kényelmesebb mintha csak alul érzékelne, mert kicsúszik az ujjad és buktad a lasztit.
"Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás."
Mire gondolsz, egy jobra meg egy balra nyílra, vagy két oldali irányításra? (képernyő balfelét érinted balra megy, jobb felével jobbra?)Mindkettő megoldható, csak legyen időm.
"Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér."Van valami konkrét adatod, hogy mikor? Elég sokat teszteltem fejlesztés közben, egyszer sem találkoztam ilyesmivel.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45158 üzenetére
Érdekes, itt a market/play appnak lehetett valami fejlövése, én csak publikáltam egy apk-t, igaz másodszorra sikerült rendesen feltölteni, az elsőt nem akarta kirakni.
(#45159) Polllen: Akkor majd nézd meg azokat a pályákat, ahol két ütő van
Mivel ugye nem egér van, nem tudsz csak mozgatást figyelni, mert lefut az action_move akkor is ha csak ráböksz. Próbálkoztam több dologgal, de mind szétbarmolta az irányítást, vagy bugos lett. Valószínűleg szimplán én vagyok béna.
Az sem jó megoldás, ha drag & dropot teszek az ütőre mert akkor kitakarod az ujjaddal. Idő alapon lehetne mozgatni még, de nem sikerült a box2d-vel összehangolni, de majd még próbálkozom.
Online lista úgyis a következő verzióba van tervbe véve.
-
fatal`
titán
Dupla lett.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Ja tényleg, már keverem a szezont a fazonnal
-
fatal`
titán
Ma ingyenes
-
fatal`
titán
Az iGOt azért istenítik annyira, mert egyedül ahhoz van TopMap térkép, a TeleAtlas meg a Navteq Kelet-EUban hulladék.
-
fatal`
titán
Az új maps az offline térképeket az sd kártyára menti ugye?
-
fatal`
titán
válasz
Zirowe #44601 üzenetére
Nincs, ki kell pengetni. Nekem is hamarosan elkészül az első appom, sajnos ez van.
Esetleg megkérsz mást, hogy tegye fel, de akkor ugye ő jelenik meg fejlesztőként és nem te.
Maximum reklámokkal kompenzálhatsz (én ezt kerülöm), tőlünk fizetős appot nem is lehet feltenni.
-
fatal`
titán
Lehet, hogy sokan ismeritek már, de fejlesztéshez szerintem nagyon hasznos, nem kell keresgélni a kábelt:
ROOT kell neki.
Használat:
Elindítod, megnyomod a bogarat majd utána pc-n adb connect ipcím és lehet wifin debuggolni / fordítani.
-
fatal`
titán
válasz
Victoryus94 #44329 üzenetére
Csak ROOTolva tudsz tiltani.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #44322 üzenetére
Egy készülék akkor van kikapcsolva, ha nincs áram alatt semmilyen alkatrésze. Ha ébreszt mikor a user "kikapcsolja", akkor áram alatt van, tehát nincs kikapcsolva.
(Nyilvánvalóan nem a tápegység készenléti módjáról beszélek, az mindig áram alatt van, ha be van dugva a konnektorba (PC))
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44312 üzenetére
Ne is próbáld megérteni.
(#44314) darvinya:
"Ha SIM nélkül tudod tárcsázni a 112 akkor repülő módban nem?"
Nem. Ugyanis repülőmódban le van tiltva maga a telefon funkció. Azt el tudom képzelni, hogy a segélyhívás miatt az android (wp7, etc. bármilyen telefon behelyettesíthető) visszakapcsolja a telefon funkciót, ha a segélyhívót tárcsázod.
A 112-t azért tudod kártya nélkül hívni, mert törvény írja elő, még terhelt hálózatnál is azonnal kapcsolják és mindenkit kitakarít a toronyról, érthető okokból.
Kikapcsolt állapotban pedig nem tudsz hívni fizikai billentyűzettel sem, mert ki van kapcsolva. A régi Ericsson, Nokia telefonokon azért tudtad kikapcsolva hívni, mert nem volt kikapcsolva (pl. az ébresztő is működött).
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Az appnak tudnia kell, a legtöbb systemui módosítás pl. azt hiszem rootolt telón tudja kapcsolni (de lehet hogy rosszul emlékszem, passz, 2g-ben használom a telót, nem kapcsolgatom).
(#44146) atillaahun: Attól még az sms-t magát nem kéne kétszer megkapnia, csak az értesítést.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Biztonsági okokból már csak system app kapcsolhatja. Mondjuk én inkább az adattal csináltam volna ezt, az nagyobb kárt tud okozni, nem igazán értem a Googlet, de ez van.
-
fatal`
titán
Úgylátom akkor max appként fogom használni, widgetnek marad a fancy, az is pontos és szép a widgetje, az időképé meg valami hihetetlenül ronda.
-
-
fatal`
titán
Nem olvastam még, köszi a figyelmeztetést, de már apexet használok ICS alatt. Viszont ez örömteli.
Tervezem megvenni az apexet, kiváncsi vagyok, hogy kezelni fogja e a gmail értesítéseket.
Ha nem, akkor még lehet, hogy visszatérek GOra, bár azt olvastam itt korábban, hogy ICS alatt nem olyan jó mint GB-n.
Amúgy nem tudja valaki, hogy mi történt a SwiFTP-vel? Eltűnt a marketről, most mást használok, pedig a swit nagyon szerettem a nagyon kicsi mérete miatt.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43283 üzenetére
(#43284) gatto_: Az összes fájlkezelőben van ilyen. De minek erre külön app? A Launcher is kezeli, mindegyikből lehet uninstallálni.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43275 üzenetére
Ezt gondolom viccnek szántad, mivel az nem 3rd party alkalmazás. Maximum app2sdre gondolhat, de a többi kommentből ítélve nem arra gondolt. A Task Manager nem alkalmazáskezelő.
(#43277) gatto_: Feladatkezelőnek hívják.
(Task Manager)
(#43278) spiritex. Hardverhibás lesz az.
-
fatal`
titán
Mi a fene az az alkalmazáskezelő
Feladatkezelőről tudok, meg fájlkezelőről. Előbbi GB és ICS alatt felesleges, utóbbira Total Commander vagy ES, ha valaki nem szereti a két-ablakost.
(#43271) spiritex: Miért fagyna? Ha szarul van megírva, akkor fagy, de az független a hardvertől. Vagy el se indul (hiába jelzi kompatibilisnek), vagy akad.
-
fatal`
titán
Mivel a marketen több ember fér hozzá, ezért egyszerűbb ott terjeszteni, sajnos.
(#43206) air: Google.
Már nem tudom, valami fórumból jött a válasz, a 4.0-ban SGX540 van, a 4.2-ben SGX530.
(#43205) gatto_: Vagy akkor hogyha a fejlesztője elhagyta az előző verzió aláírófájlját és így újra alá kellett írnia, persze a kulcs nem fog egyezni, így minden vevőnek / usernek, aki telepítette újra kell raknia.
(#43204) dekrer: Sok ám a fals riasztás is. Ha valaki elolvassa mi mihez kér engedélyt, akkor egyáltalán nem kell.
-
fatal`
titán
Jé magyar lett a webes play
Szerk.: dokee78 megelőzött.
-
fatal`
titán
Biztos marhára örülnél neki, ha külső program (mert az üzletemberek meg a vérpistikék össze-vissza nyomogatnának és telepítenének mindent) fogná és kiszűrné az összes hívásod, te meg csak néznél, mint pali bácsi a tőzsdén, hogy miért nem tudnak felhívni. A hálózati mount szerintem szintén biztonsági okokból nem lehet, hogy távolról ne tudják lopkodni idegen wifin a cuccaid. FTP-hez meg nem kell root és akkor fut, amikor jól esik. Párosítani minden korábbi modellt is kellett, ilyen a BT specifikációja.
Nem mintha hatalmas probléma lenne rootolni egy készüléket, kb. 2 perc.
Ha ennyire tetszik használhatsz most is symbianos telefont, még újat is kaphatsz avval a rendszerrel.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42625 üzenetére
Nem a telefon határozza meg a tornyok helyzetét szerintem, hanem előre rajta van a google térképen, de lehet, hogy tévedek.
Azonkívül a torony maga is elküldheti a pozícióját a telefonnak, vagy háromszögelés. A GPS műholdak helyzetét honnan tudja az eszközöd?
(#42626) doddencs: Ha sokat nézed, akkor hamarosan neked kell majd szemüveg.
Egyébként valóban lehet látni a labdát, de azért az élménynek köze nincs egy tv-s / monitoros meccsnézéshez.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42622 üzenetére
Hogy jönnek ide a cellainformációk? A tornyok helyzetéről beszéltünk, nem a telefonéról.
-
fatal`
titán
-
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #42582 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy a hivatalos android sdk szerint a home gomb a kilépés minden programból. De azért szokás kilépés gombot rakni az appokba (no meg játékoknál a taskot is illik szerintem kilőni, annak ellenére, hogy nem ajánlják, de szerintem felesleges a memóriában tárolni pl. a főmenüt).
-
fatal`
titán
Ezt meg honnan veszed? Mindkét Opera 10 és 50 millió között van, mint a Dolphin HD, a Dolphin Mini csak 1 és 5 millió között. És ebbe nem számoltam bele se az Opera Mini Nextet, se a yandex operát, pedig Oroszországban meglepően sokan használják az Operát. Úgyhogy ez így enyhe túlzás.
A Chrome kicsi letöltésének több oka is van, egyrészt, hogy még béta másrészt csak ICS-n megy.
-
fatal`
titán
válasz
St3ven #42577 üzenetére
urlfilter.ini a profilmappában vagy jobb klikk az oldalon tartalom blokkolása (evvel az oldalon tudsz blokkolni), esetleg ctrl+f12 -> haladó -> tartalom -> letiltott tartalmak
Mobilos operában opera:config, keresőbe urlfilter és betallózod a rámásolt init valahonnan (sdről pl., mappaválasztót ad). Természetesen Opera Mobileról beszélek, a Miniben ez szerintem nem működik, lévén nem a telefon renderel, hanem a távoli szerver.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest