- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Rickazoid #7624 üzenetére
Kis túlzással, de komolyan gondolom. Ne mondd, hogy nincs családi, rokonsági, baráti körben senkinek egy bt-je vagy legalább egy vállalkozói igazolványa? (Feltételezve, hogy 3-nál többől áll az ismerősi köröd, és elmúltál 20-25 éves. Középiskolás baráti körben valóban kicsi a cégtulajdonosok száma...
Az országban 1 millió vállalkozás van, azaz 10 emberből átlagosan van 1-nek!)
Nekem viszonylag szűk az ismerősi köröm, de legalább 10 ismerősöm tudna venni céges mobilcsomagot. Van olyan is, akinek több cége is van, pedig nem egy multimilliomos.
De még munkahelyen is meg lehet általában állapodni a főnökkel, hogy vegyen egy ilyet, aztán az alkalmazott fizeti a számlákat. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
TazLeacher #7616 üzenetére
Az már elég régen volt... Jelenleg a Pannon Menedzser tarifái elég elérhető áron tudnak mp alapú elszámolást és net is van bennük, de csak cég vehet ilyet. Bár ma már mindenkinek (v. legalább a havernak) van cége...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
zeorsdfd #7038 üzenetére
Mondjuk ez éppen elég régi összehasonlítás (2009), és a windowsos alkalmazásokat veti össze, nem az androidosokat. Ráadásul pl. a táblamegjelenítésnél a Navigont hozza ki jobbnak, hogy az a realisztikusabb, pedig itthon az Igo a realisztikusabb...
Tovább tudtommal az Igo csak elég korlátozott felbontáson (konkrétan egyen) működik Androidon, de lehet, hogy azóta már hackeltek valamit. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #6363 üzenetére
Én sosem próbáltam. A Google Translate-et kell feltenni, és elvileg azzal megy. De "persze" csak angolul és spanyolul ért.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #6345 üzenetére
Jó lenne, ha lenne ilyen... De erre még egy kicsit várni kell, főleg, ha a magyar nyelvről van szó.
Jelenleg itt tart a tudomány:
http://www.telefonguru.hu/hir/Google_fordito_a_mobilodon_2011-1-14 -
Tesztelo.hu
senior tag
Ha jól tudom, "csak úgy" nem lehet publikálni. Azok láthatják a telefon helyzetét, akik fel vannak véve ismerősként a telefonon is a Latitude-ban. Így ők kölcsönösen látják egymást (persze lehet finomhangolni, hogy csak a várost lássák, vagy egy beállított helyet, vagy ne lássanak semmit).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Perillustris #4804 üzenetére
Köszi. Közben úgy tűnik, nekem is működik. Kijelentkeztem belőle, és újra be, és most jónak tűnik. Lehet, hogy a frissítés kavart be.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4711 üzenetére
Továbbra sem megy a Google Maps "durva" helymeghatározása (GPS nélkül). Ahogy látom a külföldi fórumokat, másnál is előfordul, csak az az fura, hogy a 4.0-val sem megy a Latitude, pedig régen ment.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Perillustris #4716 üzenetére
GPS-szel nekem is megy. Most visszatettem a 4.0-s Google Maps-et, és az megtalálja a pozíciót GPS nélkül is. A 4.6-os csak akkor, ha a Wifi is be van kapcsolva. Az alkalmazás fut a háttérben, ennek ellenére nem küldi el a pozíciót, most úgy tűnik, a 4.0-s sem...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Azóta tettem 1-2 próbát: A Google Maps nem képes a helyemet meghatározni, ha a GPS ki van kapcsolva, és csak a mobiltornyos meghatározás van bekapcsolva. Pedig ez korábban működött.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem tudom, használja-e valaki a Google Latitude-ot (le lehet kérdezni vele az ismerősök pozícióját, ha ők is engedélyezik). Namármost ez nálam napok óta nem működik, nem frissíti a pozíciómat. Mobilos net megy, be van kapcsolva a mobilos helymeghatározás (azaz a GPS nem, nem is kell neki), ennek ellenére nem frissíti a pozíciómat. Mi lehet a gond? Valaki nem tapasztalt hasonlót?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
theiron320 #4575 üzenetére
A fejlesztők nem nagyon szokták elárulni, hogy milyen programot készítenek éppen, nehogy más előbb megcsinálja... Akkor jelentik be, amikor készen van.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt nem értem. Ha letiltod a szinkronizálást, frissítést stb. mi okozza ezt a hatalmas adatforgalmat? Én pl. a havi 20 MB-ba simán beleférek, persze csak leveleket olvasok, meg nagyritkán 1-2 weboldalt nézek meg rajta. Ezek szerint feltettél más programokat is, amik igénylik a netet (pl. állandó időjárás frissítés, hírek stb.). De ez már nem az okostelefon hibája... Azért mászkál fel a netre, mert feltettél ilyen programokat.
Magától nem mászkál fel csak azért, mert jókedve van...
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
Tesztelo.hu
senior tag
Egy néhány nappal ezelőtti hívást kerestem, és ekkor jöttem rá, hogy elég hülyén van ez a hívásnapló megoldva. Konkrétan pl. egy 4 nappal ezelőtti hívás (ezt írja ki a Hívásnapló) lehet pl. pénteki és csütörtöki is, attól függően, hogy éppen hány óra van (azaz az eltelt 24 órákat számolja, és nem a napokat). Miért nem a hívás dátumát és idejét írja ki, nem azt, hogy hány nappal ezelőtt??? Egy nap van 10-20 bejövő hívásom, és végig kell nyomkodni őket, ha pl. egy délelőtti hívást keresek, mert nem látni, hogy hány órakor volt, csak azt, hogy x nappal ezelőtt. A napon belüli hívásoknál ugyanez a helyzet. X órával ezelőtt a kiírás, holott pl. az tudom, hogy kb. 10-kor történt a hívás. Ekkor szépen ki kell számolni, hogy az hány órával ezelőtt is volt. Nem nagy agymeló, de lassítja a dolgokat. Ez szerintem abszolút nem praktikus.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tudom, hogy ez egy szoftveres topik, de hátha jár itt 1-2 okos. Tudtok olyan itthon már kapható/idén megjelenő andoridos telót, aminek hardveres billentyűzete van, de nem szétcsúsztatható, hanem olyan, mint a blackberrys készülékeké, vagy pl. a Nokia E72-é.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2861 üzenetére
És azt honnan tudná, hogy helyileg honnan hívnak? Mert a bejövő híváskor semmilyen koordinátát, még cellainfót sem kapsz meg a központtól... Max. azt tudom elképzelni, hogy ha a hívónak is fent van ez az alkalmazás, akkor neten keresztül elküldi a hívottnak a koordinátákat.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
ForRedGlory #2356 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de nekem ez "túl sokat tud", és emiatt letakarja kijelző nagy részét. Nekem elég lenne egy widget, ami egyszerűen kiírja, hogy x új üzenetem érkezett és y nem fogadott hívásom volt. Szerintem ezt egy gyakorlott Android programozónak 5 perc megírni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
OUtlawtorn #2126 üzenetére
Nem tudom, mit értesz pontosan az időzíthetőségen, de ha jól emlékszem, az alap verzió is tudja azt, hogy időnként bekapcsolja a netet.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
OUtlawtorn #2121 üzenetére
Juicedefender
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Balinov #2036 üzenetére
Esélytelen a dolog. A gép maga több rétegben alumínium borítású, teljesen leárnyékolja a GPS-t. Még ablak mellett sem működik, mert az ablak csak egy irányba néz és kis felületű, nem tud 3 műholdat befogni. (Saját tapasztalat...)
Egyébként elvileg működne, hiszen a repülők is használják a GPS rendszert.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
ghoster888 #1650 üzenetére
Mert azok "ezer éve" kaphatók, és régen relatíve sok volt belőlük. Most, hogy az Android beelőzött, biztosan ki fog jönni rá is minden értelmes szoftver.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
ghoster888 #1645 üzenetére
A rövid válasz: sehogy. Egészen más rendszer a kettő (a három). Ezt legfeljebb emulátorokkal lehetne megoldani, de ahhoz meg túl lassú a telefon és kevés a memóriája, hogy pl. lenne Androidra Windows Mobile/Phone emulátor, és azon még normális sebességgel az adott szoftver is fusson.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az Igo április közepén frissült! (És ezzel "odaszólnék" a magyar androidos oldalaknak is, mert többet is olvasok, és egyik sem említette. De ha én emlékszem rosszul, akkor elnézést kérek.)
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem tudom, más járt-e úgy mint én, de itt nem olvastam róla, ezért szólok:
Aki a Locale Beta változatát használja, NE frissítsen, mert a "frissítés" nem más, mint egy programocska, ami kiírja, hogy vége a beta időszaknak, és tessék megvenni a végleges verziót. Azaz nincs ingyenes változat, és nem is lehet már legálisan megszerezni.
Esetleg tud valaki olyan programot ajánlani, amely megadott időszakokban (pl. 8-18 óra között), ki/be tudja kapcsolni a Wifit és az APN-t (mobilos netet)?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
RandomGosu #799 üzenetére
Nem igazán érthető a kérdés... Mit értesz a használat alatt? Ha vodás a telefon, akkor nyilvánvalóan T-mobilos kártyával nem fog működni a telefon része. Játszani még fogsz tudni a telefonon...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Síposzsuzsa #746 üzenetére
Van olyan progi, amivel a nevekhez rendelt telefonszámokat nagyobban tudom látni?Van olyan progi, amivel a nevekhez rendelt telefonszámokat nagyobban tudom látni?
Progiról nem tudok, de van egy speciális hardver erre a célra. Úgy hívják: szemüveg. (Bocs, de nem tudtam kihagyni.
)
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem az a lényeg, hogy milyen messze vagy attól a helytől, ahol kikapcsoltad, hanem az, hogy milyen régen kapcsoltad ki. A GPS-ek megkülönböztetnek "hideg" és "meleg" bekapcsolást. Ha nem régen kapcsoltad ki (max. néhány órája), akkor meleg bekapcsolásról beszélünk, és ilyenkor a legutoljára eltárolt műholdadatok alapján néhány mp alatt meg tudja találni a műholdakat.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ferenc1989 #558 üzenetére
Ha máshogy nem, a nevek elé beírsz egy számot, és név szerinti rendezésnél azok kerülnek előre, számsorrendben.
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Samsung Spica-n sikerült valakinek az Igo-t frissíteni? Mert nekem a Toolbox nem érzékeli, ha csatlakoztatom a telefont a géphez.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Apropó frissítés: Ha a telefonomra telepített alkalmazás frissül a Marketen, kapok valamilyen értesítést, vagy nekem kell kézzel, egyesével megnéznem, hogy frissült-e valami?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Wifihez:
A Spica teszt fórumában már ajánlottam az Y5-öt, ami tartózkodási helytől függően (cellainfó alapján) ki-/bekapcsolja a Wifit.Másik hasonló a Wefi, ami pedig a készülék alvó üzemmódjában kikapcsolja a Wifit, és csak akkor kapcsolja vissza és csatlakozik, ha hozzányúlsz a készülékhez.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest