- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Gondolom a rarból kicsomagoltad mappát? ha igen, akkor be kell tenni ezt a két exe-t, felülírni az eredetit. Ha még mindig nem megy, akkor nevezd át a mappát erre: Android-Emulator
Ha még ekkor sem megy, akkor futtasd rendszergazdaként, illetve állítsd XP kompatibilis módba.
Biztosan megy, mert az imént néztem bele -
Skynet258
veterán
Azért mert kell hozzá a javított exe is
-
aggleány
addikt
Megvan
Találtam egy szimpatikus fájlkezelőt a Market-en, leszedtem, utána a lementett progikat feltettem a kártyára, és a biztonsági feloldás után simán feltelepítettem az eddig összevadászott alkalmazásokat. Nem sokat, csak 5-6 tetszett igazán eddig
Köszi a segítséget
Karma!
Nekem is az Astro volt szimpatikusabb, én is azt telepítettem
Látja a mappáimat, az ékezetes szövegeket is, és a filmeket nagyon jópofán egy régifajta filmtekerccsel jelzi
-
aggleány
addikt
Ez teljesen jónak tűnik, ráadásul még jól is néz ki
Köszönöm
Az a baj, hogy nekem most a Market-ről kellene valami, hogy a nem Market-en levőket fel tudjam installálni. Az sem baj, ha nem nagy szám, mert csak az első telepítéshez kellene, utána már használnám ezt a szépecskét, amit linkeltél.
-
Skynet258
veterán
Na majd lehet kipróbálom, ha nálam felmegy, de amiket írogattak, az alapján szörnyű hangja van...
Képek alapján a kinézet sem valami nagy szám, bár ha jó lenne funkcióban, akkor az másodlagos is lehet. Eleve kérdésesen állok az ilyen 3 csillag körüli appokhoz, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ebben a kategóriában ritkán találni jót - nem véletlenül csak 3 csillag.
-
kaller1
veterán
BT fileküldéshez itt az új verzió: Bluetooth file transfer 2.30 (direkt letöltési link)
-
kaller1
veterán
Új verzió jelent meg: Dolphin Browser v1.3.2
Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest