Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
-
Luissimo
veterán
válasz #40993792 #28153 üzenetére
üdv a klubban, Amigo !
letöltöttem én néhány Moldovát pdf-ben, de a cool reader az nemlátja pdf-ben ezért átkellett konvertálnom doc-ba, így viszont olyan kuszaság lett, hogy a hosszű Ő és Ű betűk kimaradtak a szövegből .
ez normális, vagy valami hülye szoftvert fogtam ki ? (pdf2word) -
vinikorn
aktív tag
Újra kellett indítanom a Galaxy S telefonom. Minden app törlődött. Létezik olyan megoldás, hogy a korábbi appokat egyszerre letölthetem a Marketről? Vagy el tudom menteni az appokat és visszaállítani?
Köszi!
-
xSide
őstag
AutomateIt tud sms alapú dolgokat, a Llame az értesítősávban megjelenő alkalmazás értesítéshez tud műveletet társitani. Az SMS (üzenetek) is közte van!
-
St3ven
addikt
válasz #40993792 #28153 üzenetére
Terjed itt a Boat Browser Mini, mint az influenza, örülök, hogy többeknek is tetszik.
Nekem az jött be leginkább, hogy beállítható, hogy egy lap letöltésekor adjon egy áttekintő nézetet, azaz a lehető legtávolabb zoomoljon, sőt, megadható az is, hogy ezt követően a dupla tapizásra mennyivel zoomoljon beljebb az oldalon.
Meg az se hátrány, hogy rendesen tördeli az oldalakat, legalábbis azokat, amelyeket nézegetni szoktam.Ja, és nem kapok részesedést ezért a kommentért, és semmi közöm a fejlesztőhöz sem, csak egyszerűen jó ez a kis progi.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz doddencs #28160 üzenetére
Ezt majd a kísérletező kedvű fórumtársak megmondják, én csak a Minit próbáltam, az bejött elsőre. A másiknál valami hangutasításokról írt, ami nem érdekelt, szóval nem is tettem fel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
fatal`
titán
válasz atillaahun #28126 üzenetére
Ennél szerintem egyszerűbb, ha felírja milyen appok futnak és megnézi a marketen, hogy melyik app kapott olyan engedélyt, hogy ébren tarthatja a kijelzőt.
(#28159) St3ven: Ez mind igaz ám az Operára is (legalábbis a Mobilera), kivéve a duplatapi zoom mértékének beállíthatóságát. De majd lehet én is kipróbálom ezt a csónakos böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz #40993792 #28156 üzenetére
hello Zsolt !
Tudod, nemszeretnék minden formátumhoz másik olvasót letölteni, a TAB-on van egy beépített olvasó, ami hasonló az Aldikohoz, kinézetre is, az kezeli az epub-okat.
feltettem a CoolReadert, az olvassa a doc fájlokat ( rtf-et is)
Most , amiket találtam pdf-ben könyveket, azt most megint egy másikfajta olvasóval mazsolázzam?
Nincs olyan ami mindenevő?
próbáltam átkonvertálni a pdf-et doc-ra, akkor meg bizonyos magánhangzók egyszerűen eltűntek.No, mára feladom, akarommondani Tegnapra már inkább, alszok rá egyet, holnap hátha lesz valakinek ötlete.
Jóccakát ! -
St3ven
addikt
válasz fatal` #28163 üzenetére
Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.
Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.
Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom.
-
flash-
veterán
Sziasztok
van egy cyanogen 7.2 őn alapuló romom,amin más tárcsázó,fm rádió,sms kezelő van mint a régi.
viszont én a régi gyáriakat akarom rátennni erre a romra.Meg lehet oldani?ha igen hogyan?
-
engine88
aktív tag
Hogyan lehet azt beallitani gyari bongeszoben hogy minden weboldalnak a normalis webes formajat hozza be, ne a mobilvaltozatot.
-
bsanya
aktív tag
Használja valaki a Toggle Settings/Profiles Lite programot, érdemes telepíteni? Tulajdonképpen olyan profilozó progit keresek, amivel különböző időpontokra tudok profilokat beállítani. Kösz
Xiaomi Mi 11i
-
fatal`
titán
válasz St3ven #28165 üzenetére
Én a duplatapit nem használom, mert kétujjas zoomot használok, de, ahogy néztem normálisan zoomol, igaz ez Mobile és nem Mini.
Az Opera Mobile tud asztali Operáról szinkronizálni, többek között ezért is használom.
(#28168) engine88: Abban sehogy. De a legtöbb oldalon ott van egy váltás a teljes nézetre gomb, pl. mobilarénán is. Mondjuk nem értem miért szereti mindenki a teljest, itt is sokkal kényelmesebb a mobilverzió nekem, nem kell állandóan zoomolgatni.
(#28169) bsanya: Timerrific.
[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Volt már szó róla régebben, hogy rom telepítés után hogyan lehet a szükséges programokat PC-ről feltelepíteni a telefonra.
Nem tudjátok milyen szoftver kell hozzá? -
sunahunter
senior tag
válasz St3ven #28159 üzenetére
Na, én is nyergeltem erre. Érzetre gyorsabb mint a Dolphin, az Operától pláne.
Megnéztem az adatfogyásokat is, ugyanazzal a weboldallal,
hátha valakit érdekel:Dolphin: 300kb
Opera: 40kb
Boat: 300kb
Gyári Browser: 400kbAz Opera Mini eszik a legkevesebbet, de fukcionalitásban fényévre van elmaradva.
-
pethYeti
addikt
válasz sunahunter #28174 üzenetére
Csodálkozol hogy az Opera Mininél gyorsabb. Talán Mobile-t kellett volna tesztelned ami nem tömörítve kapja az oldalakat.
-
sunahunter
senior tag
válasz pethYeti #28175 üzenetére
Nem csodálkozom, ez hogy jött le számodra, nem értem.
Ez a tömörítés is köztudott dolog ugye, hogy a saját szervereiről lövi tovább, pont a korlátozott mobilnetet használók miatt.
A Mobile is sokkal lassabb mint a többi itt felsorolt.
Sebességre a Boat visz mindent, ez tény.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz fatal` #28171 üzenetére
Hja, ha lenne a telómon kétujjas zoom, valószínűleg nekem is megfelelne ez a módszer.
Egyébként Nektek működik az Opera Link?
Nekem már két napja azt írja, ha le akarom szinkronizálni a könyvjelzőimet, hogy „Authentication service temporary unavailable”.
Most cseréltem romot, jó lenne visszakapni a könyvjelzőimet.
-
bigrock
addikt
+1 a Boat Browsert köztudatba behozó fórumtársnak. Gyors mint az atom, tetszetős, eddig nagyon bejött nekem is. Egy feature hiányzik, amit az Opera tud: 1 kattintásra az oldal tetejére, avagy aljára ugrik (fórumozáskor nagyon jól jön)
- más: a .pdf-et .epub-ra én ezzel szokom átalakítani, és az Aldiko frankón olvassa.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz #40993792 #28179 üzenetére
Remélem hamarosan rendbe jön, mert nekem igazából az Opera Mini teljesít szolgálatatot a mindennapokban, a Boat azért 2G-n nem éppen ideális.
Más:
Az apk-ból telepített appok mennyi idő elteltével / minek a segítségével lesznek láthatók a Marketban? Eddig elég volt neki pár óra, de most valahogy nem akarnak előbújni (pedig az egyiket nagyon kellene már frissítenem, volt benne egy a használhatóságot alapvetően befolyásoló bug, amit most javítottak).
2.2.11-es Marketom van, és csupa ingyenes progiról van szó, amit romcsere után nem akartam újra letölteni, hanem csak a lementett apk-kat indítva visszatettem.
-
flash-
veterán
sziasztok
icecream sunday 2 van a telefonomon.
Nem működik a missed reminder
be van állitva mégsem rezzen,és nem is villog ha van nemfogadott hívás vagy olvasatlan üzenet
már újraraktam a progrit de továbbra sem jó...régen előző romokkal hibátlanul ment.
ja és a barátnőm galaxy minijén(2.3.6)on sem működik....ötlet?
-
pethYeti
addikt
Kipróbáltam a Boatot szerintem lassabb mint az Opera + a a két ujjas zoom is akadozik nekem. Továbbá nem tud oldalakat tömöríteni. Nincs link, így a jól megszokott keresőimet nem lehet beállítani.
-
Tomi0703
addikt
Na én is kipróbáltam ezt a Boat Browser. Tényleg k*rva gyors basszus.
Más: Az lenne a kérdésem, hogy Opera Minibe nincs olyan mint pl. a gyári vagy a Boat Browser-be, hogy zoomolok a szövegre majd duplakatt és betördeli a megfelelő mértre (tudom be lehet állítani, hogy tördelje a szöveget de nem ezt keresem).
Más: Még mindig keresek internetet nem igénylő rádiót. Ha tudtok akkor ne titkoljátok el. (gyári elég fapados)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
xSide
őstag
válasz Tomi0703 #28185 üzenetére
Sajnos (mobil nézet vagy más néven egy oszlopos megjelenitésre) az Opera-n kivűl mindegyik a google 'wap' átalakitóját használja!!
Nekem ez annyira fontos, mint a zoom mérete illetve mobile-nál a %-os nagyitás.
Kipróbáltam több ilyen altetnativát a linkelt böngészőkből, de egyik sem tördeli jól az oldalakat.
Pc-n nem szeretem az Operát, tehát nem vagyok rajongója, viszont droidra jobb böngésző nincs szvsz.
Azt hozzá kell tenni több minden kihozható kis finomhangolással az Opera Mini config: vagy Mobile esetében az opera:config nem publikus beállitásokban
Mobile-nál be lehet állitani azt is, milyen legyen a max és min betűmétet. Nálam ez max16 min14 és nincs gond a zoommal, jól látok szerencsére és nekem elég a 125%-os beállitásokban elérhetö nézet.
Viszont aki így kicsinek találja, rakja 175-re és értékelje újra magában a zoom pocsékságát
Továbbá beállitható pl. a cache mérete, helye (ram!!! vagy Sd), a görgetés lehet smooth és még sok más.
A mini-nél szintén a nem publikus beállitásban config: lehet alakítani a weboldalak alapértelmezett betűbeállitásainak használatát vagy a készülékét, ezzel szintén a zoom működésében jelentős változás érhető el. kikapcsolható az rss feed, telszám felismerés stb...
Alapbeállitásba nem értem miért nem rakják bele az ilyen user-ek számára kényelmesebb opciók elérhetőségét -
flash-
veterán
missed reminder progira valami alternativat tudtok?
-
Foose
addikt
erre valaki tud valamit mondani?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Pár napja vettem egy Xperia Ray telót és olyan problémába ütköztem, hogy a zenéim átmásolása után a számok nagy részét nem játsza le. Egy nem túl segítőkész hibaüzenettel próbál lerázni: "cannot play track"
A fájlok formátuma MP3, az iPodom, és az előző összes telefonom gond nélkül játszotta őket.
A másolást először kézzel csináltam, majd egy teljes formázás után nulláról kezdtem, legutóbb a MediaGo alkalmazással próbálkoztam, de eredménytelenül.
Valakinek van valami ötlete? Találkozott már ilyennel?
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
enginev3.0
félisten
Helló
Tudtok olyan játékot mondani, amivel lehet blue-n vagy wifi-n 1v1 vagy akár többen is játszani?
És lehetőleg azért élvezhető játék legyen bármilyen kategóriaHTC DHD-n, Xperia x10 és Galaxy ace-n játszanánk
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jegenye77
addikt
Kicsit hasonló az előbbihez de erre valaki!?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #28190 üzenetére
így már jó lesz Csak akkor mobilról linkeltem,kérdeztem is,miért nem tudok mobilos felületen linkelni...
Szóval akkor mégegyszer... Tud erről valaki valamit? Olyan mint a Greenpower?[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
xSide
őstag
válasz St3ven #28181 üzenetére
Ha már telepitve vannak menj a beállitások/alkalmazások/alkalmazások kezelése lehetöséghez, keresd meg a market-et majd adatok törlése + gyorsitótár törlése, menj a beállitások/adatvédelem itt legyen bepipálva az adatok biztonsági mentése, adatok visszaállitása...
Nyisd meg a marketet, tölts le valamit majd nézd meg a menü/saját alkalmazások lehetőséget.
Elvileg már minden marketről!!! telepitett appot látni fogsz.
Ha a gyümölcskerti appokra is kiváncsi vagy amiket máshonnan szereztél be, keress rájuk keresővel és mutatni fogja van e frissitésük[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!
Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
Sms már nem küldhető így rá!
A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel
Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
Konkrét példa:
- llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
- ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napraEzáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!
Hogy találom meg így?
- ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
- előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetetEzek beállitása 2 perc lenne!
Használata pedig két link a böngészőben
Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gumi és felni topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest