- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Látom elég sokan belefutottak a hiba a megrendelés során problémába,köztük én is.
-
zozyk
addikt
-
Exom
tag
Sziasztok
Sw vásárlással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha 2 eszközöm van, amiken azonos email címmel vagyok belogolva a marketra, akkor ha megveszek 1 alkalmazást, mindkét készüléken tudom használni ? -
TRob1
veterán
válasz hodostamas #24604 üzenetére
Persze, nézőpont kérdése. Azért is a "gonosz" szmájli.
A Golf-ot viszont lehet hogy kipróbálom... (Ezt a fajta autós játékot kb. az ezredforduló környékén is untam már, hisz annyi van/volt belőlük, hogy dunát lehetne rekeszteni.) A "csicsafúl" widgets meg megintcsak nem az én világom.Ez is van, ez már jobb.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Jadro
veterán
Találtam még egyet: Fruit Ninja.
Szerk: Ez is: Christmas HDTRob1: Annyi baj legyen. Inkább kétszer mint egyszer se.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
TRob1
veterán
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
gyuszmó
őstag
Üdv
108 mbps kevés wifinek?
pl torrent?
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
titko
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is android felhasználó lettem. Még csak tanulgatom a dolgokat, de kellene egy alkalmazás, ami naponta lementi a telefonkönyvet (vagy frissíti) és azt valahol, nem a telefonon eltárolja.
Ez azért jó, mert én elhagytam az előző telóm, és most a nokia ovistore-ból mentegetem vissza a számokat, irgalmatlan nagy segítség -
gyuszmó
őstag
Mert ilyen 300-ról beszélnek,hogy azt érdemes én pedig azt hittem kevés
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
llaszlo
veterán
Van olyan árfolyam figyelő amit manuálisan lehet frissíteni és még igényes kinézete is van?
Az Árfolyan figyelő appot már próbáltam és mindössze annyi a gondom vele, hogy nem lehet manuálisan frissíteni. Nekem meg csak akkor kellen amikor megnézem az árfolyamot. -
fatal`
titán
Első vásárláskor mennyi pénzt vonnak a kártyáról hitelesítés címszóval?
-
llaszlo
veterán
válasz Something_ #24619 üzenetére
Ha egyről beszélünk akkor én ebben nem találtam ilyet. Pedig az nagyon jó lenne.
Most próbaképp megnyitottam és a 11:35-ös adatok vannak ott. Végülis az is elég ha mai adatokat látok, csak ne a tegnapiak vagy korábbiak legyenek.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
sssz
őstag
ne ADW-t, hanem ADW EX-et próbáld.
Felraktam az újat Nagyon bejön ez a tükröződéses új dokk és a mappakezelése isCobalt14: próbáltad ár hogy nem a telefonon veszed meg hanem a PC-n nyitod meg a marketot és ott?
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
TRob1
veterán
Há má hogyne lenne jobb, hisz pénzbe kerül és kevesebbet tud, és a felhasználók akarata sem teljesül olyan gyorsan (igaz, picit gyorsabb, hogy legyen 1 előnye is)
Egyébként szvsz a Go a legjobb! A számok sem hazudnak, meg persze én se.(#24636) toth_janika:
Sima (az meg egyenesen kukába való)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #24636 üzenetére
gondolom a sima ADW mert az ADW EX fizetős és az warez lenne.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
dokee78
félisten
Az ADW magyar és mégsem találom a témákat benne.
Most látom,hogy miért is használom a GO Launcher EX-et.
Mert hiába magyar az ADW L EX,ha nem olyan átlátható a beállítások része,mint a GO-nak.A GO-ba beletehetnék ezt az Effectet és tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
PASO alkalmazás merre tárolja a zenéket?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sssz
őstag
válasz fatal` #24642 üzenetére
az app drawer háttere bármilyen színű és bármennyire áttetsző lehet.
dokee78: nem bonyolultabb a beállítása mint a GO-nak, főleg hogy magyar nyelvű.
-
aggleány
addikt
Na, én is elvertem a Marketen 44 forintot. Asphalt 6 és Paper Camera lett belőle.
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest