Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GreenIT

tag

válasz Viktor0610 #129449 üzenetére

Orulnek, ha olyan valaszt kapnek, amit tudok tovabbitani, es az idos bacsi meg is ertse mirol van szo.

En nem hasznalok ilyen szarokat, ugyhogy nem tudom, mirol irsz, csak tovabbitom, ezert jo lenne, ha olyan szoveget tovabbithatnek, amit a fogado meg is ert.

A kulcs: Mit es Hogyan kell csinalnia.

• GreenIT

tag

Bocs, ha rossz helyre irok, nem talaltam forumot es a temat se igazan ismerem, csak tovabbitok egy kerdest, hatha valaki tud segiteni:

--

Samsung Galaxy S4 zsebben hordva idonkent veletlen hivasokat general, hogyan lehet letiltani?

A kezikonyvben ez van:
    A készülék lezárása és feloldása
    A véletlen használat elkerülése érdekében használaton kívül zárja le a készüléket. A Bekapcsológomb
    megnyomása kikapcsolja a képernyőt és alvó üzemmódba kapcsolja a készüléket. A készülék
    használaton kívül egy bizonyos idő elteltével automatikusan lezárt állapotba kapcsol.
    A készülék feloldásához nyomja meg a Bekapcsológombt, vagy a Kezdőlapgombot és a képernyő
    alsó részén található feloldó képernyő területen pöccintsen az ujjával bármely irányba.

Ez nem igaz, a bekapcsologomb megnyomasara egy menu jon fel negy opcioval, kikapcsolas, repulo uzemmod, ujrainditas, vagy veszhelyzet (ami le van tiltva).

Kepernyo blokkolasara azt irja, hogy a bejovo hivasokat blokkolja, amit pont nem akarok.
    Valamint nem akarok pin kodot vagy mintat beallitani, mert a kezikonyv szerint, ha elfelejtem, csak szerviz tudja visszallitani, es arra nincs par napom, meg utazasi idom, hogy ezt kivarjam.

Azt akarom, hogy valoban zarja le a gombokat addig, amig a zsebemben van, es csak akkor mukodjon, amikor valoban hasznalni akarom.

Új hozzászólás Aktív témák