Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95763968

    törölt tag

    Sziasztok!

    Szeretnék segítséget kérni két kérdéssel kapcsolatban. A készülékem egy Doogee Y6 (nem rootolt, android 6-os).

    Az egyik az MTK Engineer app használata. A hangerőt szeretném felhúzni, letöltöttem az appot, elolvastam millió helyen, hogy mit hogy kell állítani, milyen értékre, de minden korábbi cikk, ami erről ír másként néz ki, mint most. Az audioban megnyitom a voice opciót, de utána van NB/WB, meg UL Gain, meg Sidetone Gain. Így nem merek állítgatni, abban sem vagyok biztos, hogy mit állítok a recieverrel, mit a speakerrel... Szóval itt nincs normal mode, meg loudspeeker, meg mic, meg ilyenek. Valahol meg azt olvastam, hogy a mic (gondolom egyébként a reciever lenne itt ez) ne legyen több 150-nél... :F

    Amit találtam fórumokat (az is a bluboo user fórumai), ott kb annyi van, hogy NB/NW alatt a Reciever, a Headset, a Speaker legyen UL gain 252, Sidetone Gain = 0 a többi opció meg 160-ig. Aztán máshol azt olvastam, hogy az UL gain ne legyen több 232-nél.

    A másik kérdés egy galéria widget kérdés. Az előző mobilom - hosszú androidozás után - egy Lumia volt, és megszoktam, hogy volt egy élő fénykép csempém, ahol a fényképeim váltakoztak folyamatosan, és ez elég kicsi volt, tehát nem egy egész képernyőt elfoglaló cucc. Létezik valami olyan widget, ami max 3*1 vagy 4*1-es méretű, és ki tudom tenni a a jelenlegi gyári 3*3-as galéria helyett?

    Köszönöm szépen! :)

    Egyébiránt mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! ;]

Új hozzászólás Aktív témák