- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
CriticalHit #3 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, pl Borderlands 1 is a béta verzióban még nyers alap kinézetű Unreal engine 3 játék volt amíg egyik fejlesztő fel nem vetette a rajzolt stílust amire végül is rábólintottak.
Azóta meg már a széria meghatározó stílusa lett és én nem is tudnám máshogy elképzelni mert nagyon illik hozzá.
Nem minden játéknak kell 'realisztikusan' kinéznie, simán elfér ez is úgy ahogy van sőt amennyire próbáltam az első részt még illik is hozzá.
Maga a játékot úgy sem befolyásolja mert kinézhetne akárhogy ha maga a játék nem lenne jó. -
wjbhbdux
veterán
válasz
CriticalHit #3 üzenetére
Innen nehéz elhinni, de nem minden országban búvalbaszottak az emberek
-
doooo
veterán
válasz
CriticalHit #3 üzenetére
A mit? Legyen egy teljesen más játék belőle, aminek semmi köze a korábban felépített világhoz?
Logikus döntése lenne... -
CriticalHit
addikt
Csak az idiotizmust és a csiriviri színvilágot hagynák már végre el!
-
Nagyon kellemes élmény volt az első része a játéknak. 20-24 óra alatt játszottam ki (egy side missiont hagytam ki csak) és akciósan valami 19.90 euróért vettem.
A második rész is jó lesz pont ugyanennyiért.
-
Felesbandi
senior tag
Elso fel percben ahogy szep lassan forog a kamera kapasbol arcon vag a screen tear. Erre azert illene odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest