- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Microsoft Edge pc-s Android verzió közötti szinkronizáció problémára tudtok megoldást?
Hiába van bekapcsolva a sync, a kedvenceket még sem szinkronizálja pc-ről, androidra. -
schumy1
aktív tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget egy nagyon idegesítő dologhoz. Excel táblázat OneDrive használatával, de folyamatosan azt csinálja, hogy offline munkába rakja magát, mikor van mobilnet is meg wifi is.
Van hogy pár óráig működik rendesen, szinkronizál meg minden, de aztán megint kezdi.
Mi az oka, és hogy orvosolható, mert már nagyon idegesít, hogy nem ugyan azt látom mint pc-n. -
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok Android felhasználó, winmobilról váltottam.
2 app kéne amit használtam winen, amit nem találok a play áruházban. A My Car, és a Navicomputer. Tudok olyan túra appot ahol pc-n letudom tölteni a térképet és átrakni mobilra hogy offline tudjam nézni hogy merre kell menni? Aki ismeri a Navicomputer az tudja miről beszélek. A mycart pc-n használom tovább, mert hiába mentettem ki .csv fàjlba, más ilyen alpha ha importàltam akkor semmilyen adat nem jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest