-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motar
tag
válasz
consono #144541 üzenetére
Nem, ezaz hogy ott csak felhasznalonev meg jelszót kér. Addig minden jó, majd jön 2. Lépcső csak nincs kódom, mert az authenticatorba nincs hozzá. A régi telón ott volt a felhasznalonevem a kód felett, most az nincs. Es az oldalon ugye nem tudok szólni, mert nem tudok belepni. A support meg híresen lassú (hetek).
Akárhogy gondolkozom, buktam a dolgot. Nincs elmentve a gmailbe, csak a support segíthet... :( -
Motar
tag
A lényeg a lényeg, hogy sajnos ez nem segít. Hiába olvasom be a QR kódot, a 3. oldalon amikor be akarok lépni, nem kapok kódot az appba... Nem tudom, hol rontottam el, de nem.
Van egy weboldal, ahol van egy accom és nem tudok belepni, mert nem hiába csináltam ezeket a lépéseket, még mindig nem jön belépési kód az authenticator appba. A régi telefon volt hozzárendelve, azzal egyből jött.
Nem tudom máshogy leirni :/ -
Motar
tag
Tudom, hogy a Google az android, pont ezért írtam ide. Hisz ez a topic neve is.
és az app is Google authenticator. Mindegy...
Valószínűleg ezzel van a gond, hogy nekem nem volt hozzárendelve, azaz nem rendeltem soha hozzá az emailemhez. Vagy az automata? Eljutok a QR kódig, de az appba nem jelenik meg a 3. oldal csak a Gmail. Nem kapok továbbra se kódot.
Megprobalom az iohoneos csopiba, hátha...
-
Motar
tag
Sziasztok!
Google authenticator-ral van gondom. Új telefonom lett, viszont a régi már nincs meg és azóta teljes törlésen esett át. Most nem tudok belepni egy oldalra, mert kéri a 2. lépcsős visszaigazolást, ami ugye a régi telefonon volt. Az email fiókom megvan, mindent elérek vele. Van ötlet hogy tudnám valahogy visszavarazsolni? IPhone készülékekről szó amúgy.
Fontos lenne, pénzem van azon oldalon, de a supportra nem akarok egy hetet várni, ha egyáltalán reagálnak...
Előre Is köszi!
-
Motar
tag
Sziasztok.
Állandóan teli képernyős játék reklámokat kapok a google playtől naponta többször. Melyik alkalmazást kéne letörölnöm hogy ez megszünjön? vagy csak valami beállítás? (én nem találtam meg)
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest