- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz Karima #33065 üzenetére
Külön csak az értesítések időzített halkítására nem tudok megoldást. A csengetési hangerő viszont kényelmesen időzíthető. Leírom, hogy én miket használok, hátha más is hasznukat látja...
Az egyik a Shush!, ami annyit csinál, hogy ha leveszed a csengés hangerejét rezgésre vagy némára, automatikusan felbukkan egy kis tárcsa, amin egy mozdulattal beállíthatod, hogy mennyi idő múlva, és milyen hangerőre állítsa vissza a csörgést. Beállításkor berak egy notification ikont, így nem lövi le a rendszer, megbízhatóan visszaállítja a hangerőt. 1-2 megát eszik.
Emellett a Slider Widget-et használom, amivel kellemes felületen, gyorsan állíthatók az értesítés / multimédia / alarm / system hangok és a fényerő (nem muszáj minden ikont kirakni). Így összesen 2-3 kattintásból megvan, amit szeretnél. Mindkét progi minimál fogyasztású és ingyenesen elérhető.
Amit nagyon hiányolok, az a whitelist a Shush!-ból, hogy meg tudjak adni olyan kontaktokat, akik lenémítás alatt is csörgethetnek. Erre tlaáltam már más programot, amiben működött, de maga az app csapnivaló volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!