Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz darvinya #26347 üzenetére

Sok appot próbáltam, változó hogy melyik mihez kér hozzáférést. Van amelyik semmihez, de pl. a SoftPower a "készülék alvó üzemmódjának megakadályozása"-hoz is kér hozzáférést, de ez az app speciel fel is tudja ébreszteni a telót, így ez ebben az esetben indokolt.

A Screen Off and Lock ezekhez kér hozzáférést:
    "Hozzáférés az akkumulátor teljesítményéhez
    Rezgés szabályozása - Lehetővé teszi az alkalmazás számára a rezgés vezérlését.

Az Ön alkalmazásainak adatai:
    Futtatás indításkor - Lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy elindítsa magát a rendszerindítás befejezése után. Ez meghosszabbíthatja az eszköz elindításának idejét, az állandó futás miatt pedig lelassíthatja az eszközt."

(#26351) xSide
    Köszi a tippet, ki is próbáltam a kompatk nézethez a bővített opciót, de nem működik. Nem a rendes "ő" és "ű" betűt ajánlja föl a hosszú nyomásra, hanem a "kalapos" ő és ű-t. Meg persze sok más szükségtelent is felajánl így valóban.

Nem is tudtam az általad írt layout-ról- Köszi a tippet, kipróbálom.! :)
    A kompakt nézethez pedig valóban jó lenne magyar kiosztás. Egyszerűen, portré módban olyan cseppek a billentyűk, hogy azzal alig lehet gépelni.

Próbáltam még a Big Buttons Keyboard Standard -ot is, ez is szuperjó szerintem, de szintén ugyanaz a gond, nem tud magyart és nincs rendes ő és ű benne.

Új hozzászólás Aktív témák