Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fall-N #168913 üzenetére
Bakker 1 eszköz vs 1 user, mert eddig Te egy eszközös problémáról írtál -> amúgy gondoltam, hogy az első reagálás az ára lesz (ez eddig nem volt kritérium....tudod, megint nincs rajta sapka ), szoktak lenni kedvezmények, lásd DrKapocs, nem feltétlen az első talált linkről kell megvenni
DrKapocs
Windows Hello-ról, pedig ennyit
Tökimanó
Az lehet, de az eredeti hsz-ban pont az szerepelt, hogy 1 eszközös a lifetime licensz, szóval ne nekem írd ezt hanem annak, aki aktívan használja és hülyeséget ír [link]
Amúgy 2011 tavaszán 1900 pénzért én is megvettem ezt [Jelszókezelő SafeInCloud] , de nem tudta eddig leváltani a Sticky-t[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
DrKapocs
őstag
válasz Fall-N #168913 üzenetére
Rákerestem, kapható kedvezmény, úgy 30 USD. Viszont Windows Hello támogatás nincs, így viszont elég macera Windowson a használata. Kényelmesebb és biztonságosabb az ujjadat odaérinteni az olvasóhoz, mint mások előtt jelszót gépelni. A Safeincloudban van Windows Hello támogatás, ami nagy előny, számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest