Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
kidnou #146413 üzenetére
ANNYIRA tudtam, hogy mindjárt jön valaki, és:
1) kioktat
2) burkoltan lehülyéz
3) a lehúzós cégnek ad igazat.
Úgyhogy el is kezdtem a képernyőmentést, hogy mire az első rosszindulatú okostojások megjelennek, kész legyen.Na akkor figyelj: a vásárláskor SEHOL nem hívja fel a figyelmet a 7 napos próbaidőszakra. Érted? SEHOL!
Gyakorlatilag véletlenül vettem észre azzal, hogy vásárlás után a jobb fölső sarokban eldugott 3 pöttyre rányomtam, és megnyitottam a "Buy Pro subscription" menüpontot.A másik meg, hogy ebben az évben egyszer már lehúztak ugyanígy, méghozzá tavaly (!) vásárolt app-pal (Face App).
Ott sem kaptam semmilyen értesítést, hogy éves előfizetést fognak megújítani. Ez 7.500 Ft-omba került.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer III 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest