Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
F.E.K..
üzenetére
Én ezt nem így tapasztalom. Pontosabban még sosem tapasztaltam így, direkt próbálgattam, és eddig a BT+WiFi mindig jobban fogyasztott, már a 3. telefon óta. Én azt tapasztalom, hogy maga a GPS használat meglehetősen keveset fogyaszt; ami sokat szokott, az a GPS-t használó app egyéb funkciói (rajzolás, útvonal követése, egyéb).
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
F.E.K..
üzenetére
Az az információm hiányzik, hogyha wifi és a mobilnet egyszerre elérhető, akkor minden esetben preferálja a wifit a mobilnettel szemben az android? Nem szeretnék azzal szembesülni, hogy otthon youtube nézés közben 10 perc múva kapom az sms-t, hogy lefogyott a netem 80%-a. Ha a preferált internetelérés a wifi, akkor tárgytalan az eredeti kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo