- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Nem a tabban van a sim.
Hanem egy Huawei mobil-routerben. Ennek havi 10 GB a havi limitje. Ezt nem akarom csökkenteni azzal, hogy nagy méretű fájlokat másolok vezeték nélkül, routeren keresztül, a tabrol a laptopra. Lehetséges-e úgy másolnom vezeték nélkül a routeren keresztül, hogy nem használok el ebből a 10 gigából?
-
teo77
őstag
Ez használja a sim-es router netjét. Nem igaz? Mármint a Bitsync
Szerk: most lehet, félreértjük egymást.
Próbálok még pontosabban fogalmazni.
Szóval:
ha én a tabrol akarok a Huawei sim kártyás, mobil routeren keresztül, vezeték nélkül adatokat küldeni a laptopra, akkor ez nem veszi igénybe a sim netjét? Bitsync-el vagy bármi mással. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Egy mobil "zseb" router használható vezeték nélküli adatátvitele valamelyik FTP-szerveres fájlküldő alkalmazással laptop és tablet között anélkül, hogy ez leszivna a havi, 10 giga netből bármit is? Ugyanis se a Windows 8.1, se a Kubuntu nem hajlandó felismerni a Nexus7-et, mint adattároló. Így kábellel nem tudok adatokat mozgatni tablet és laptop között. A Bluetooth meg baromi lassú. -
teo77
őstag
Sziasztok! Szerettem volna visszahallgatni a magyar rádió szilveszteri kabaréját, de azzal kellett szembesüljek, hogy nem indul a hangtár alkalmazás a tabletemen. Vagy fél éve nem használtam a progit; akkor még működött. Valami tippetek, hogy mi lehet vele? Az Adobe Flash Player és az Adobe Air fent vannak.
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #68186 üzenetére
Ok, köszi!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nem tudok felcsatlakozni tablettel egy SMC routerre, csak akkor, ha újra indítom a routert. Azt vettem észre, hogy amint egy eszköz csatlakozik a routerre újraindítás után, másik eszközt nem enged fel a netre. Látszólag fent van a tab a hálón - van térerő -, de nincs netkapcsolat. Ha meg újra indítom a routert és utána a tabbal csatlakozom elsőként, akkor a laptopot nem engedi fel másodikként. Csak, ha megint újra indítom a routert.
Tehát: a router csak egy eszközt enged fel, és csak azt amelyik elsőként csatlakozott. ??! Ilyet még soha nem láttam. Ismerősöm routere. Azt mondja, senki nem buheralta, mióta megvette, beköttette. Egy reset segíthet? Mit lehetne vele kezdeni? Nagyon köszönöm, előre is! -
teo77
őstag
Uraim! Ezt is meg kell venni a Sleep a Android részeként? Vagy miért van 2?
http://bit.ly/13LhiHa
-
-
teo77
őstag
A tabletem mindig elfelejti a UPC-s router jelszavát! Van erre valami megoldás esetleg egy app formában? Gondolok itt arra, hogy mondjuk az app root roggal megadja automatikusan a jelszót. Nem akarom újrarakni a rendszert, az nem valami elegáns megoldás, ha egyáltalán megoldana bármit is.
-
teo77
őstag
válasz
Daywalkerke #67447 üzenetére
Én csak akkor futtatom az Avastot, mikor külső forrásból megy fel valami.
-
teo77
őstag
válasz
norbert1998 #67445 üzenetére
Igaz! Így már értem. Változó bitsorozatokkal érdemes felül írni.
colomb2: köszi!
-
teo77
őstag
válasz
norbert1998 #67443 üzenetére
Lehet, de ezt nem teljesen értem
-
teo77
őstag
válasz
norbert1998 #67428 üzenetére
PC-m sajna nincs, csak tablet. Ami meg a gyári beállításokat illeti, az nem végez alapos wipe-ot. Mármint nem írja felül a fájlokat. Azert köszönöm!
-
teo77
őstag
Sziasztok! Mit javasoltok alapos wipe-hoz? Eladni szeretnék egy telót. Mindent szeretnék törölni visszaállíthatatlanul... ha lehet ilyen kijelenteni
-
teo77
őstag
Sziasztok!
4.4.4 alatt nem jönnek azonnal pushban az emailjeim. :/ Lehet ezzel csinálni valamit? Köszönöm! -
teo77
őstag
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy a legyalult rendszeren, a gmail fiókomba való bejelentkezés utan a Playstore automatikusan elkezdje feltenni a korábban fent lévő appokat? Így megspórolnék egy kis fáradtságot. Köszönöm! -
teo77
őstag
Valakinek működik a 4.4.4 beepitett vpn opciója? Ha igen, mely vpn szeverrel/szerverekkel?
-
teo77
őstag
válasz
sultansmith #66769 üzenetére
A legszebb a HD Weather! Még HTC sense órájánál is szebb az óra kijelzése... nekem!
-
teo77
őstag
válasz
csibabu #66724 üzenetére
Én értelek.
A kolléga azt szeretné, hogy net nélkül tudjon több zenét egymás után úgy hallgatni, hogy megvan hozzá a kép. Tehát szeretne egy youtube lejátszási listát offline elérhetővé tenni a maga számárahttp://android.stackexchange.com/questions/39128/is-it-possible-to-pre-download-a-youtube-video-to-view-it-later-offline
-
teo77
őstag
válasz
Hungarikum87 #66473 üzenetére
Amúgy 4.4.2-es adroiddal korábban mentek a flash stream-ek a tablet gyari böngészőjével?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nem akar nálam átmenni az afatforgalom az Orboton! A varázsló segítségével mindent beállítottam, és mikor tesztelném a menüben lévő opcióval, nem jön be a gratilaó weboldal. Mi lehet a gond, van ötletetek? Köszönöm! Ja, és nem Orbot alternatívákat szeretnék, hogy ajánljatok, az Orbotot szetetném megcsinalni. -
teo77
őstag
Sziasztok! Nem tudom, miért van az, hogy mikor a rootolt tabomon kilövök pl egy-egy appot az Advanced Task Killer-el, azt még futni látja a Greenify! Nem értem, hogy az app killer miért nem ugyanazon kilövést hajtja végre a rootolt eszközön, mint az, amikor belemegyek a Beállítások/Alkalmazások/Egy adott épp futó apphoz, és nyomok egy "Alkalmazás leállítása" gombot! Van olyan task killer, ami ezt teszi? Nem, nekem nem elég a Greenify! Az sok appot "fulelni" hagy. Nekem viszont vannak olyan appok, amiket szeretnék kilőni teljesen, miután használtam, mivel csak nagyon ritkán használom őket.
Tudjátok erre a válaszokat? Tudtok ilyen alkalmazás kilövőt? Köszönöm! -
teo77
őstag
Indításkor fc-vel leáll a 2.5-ös Greenify. Más is tapasztal ilyet?
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #64742 üzenetére
Számomra meg a törlés az. Persze kinek, mi. Jo, ha egy évben egyszer keresek levelet. A gyorskereso eg-kettore kidobja. De, persze törölje, aki akarja. Azt gondolom, hogy ha valaki torolgeti is a hasztalan leveleket, idővel úgyis igen nagyra duzzad a számuk, tehát szükség lesz a Gmail keresőjére.
-
teo77
őstag
Sziasztok! A Greenify szemete hol található? Nem tudom az új csomagot installálni, mert időtlen időkig települ. Valami maradéka az előzőnek nem engedi, az az erzesem.
-
teo77
őstag
válasz
#79335424 #64196 üzenetére
Lehet tudni, hogy a SurfEasy-nek miért ment, és más VPN-kliens(ek)nek meg nem?
Más: újabban nem tudok hangüzeneteket küldeni Viberen. Felvenni felteszi, de nem válik az üzenet megerkezetté. Lehetséges, hogy olyan alkalmazást fagyasztottam a System Tuner Pro-val, ami ezt okozhatja? :/
-
teo77
őstag
Köszönöm a sok hasznos infót! Kiprobalom. Egyébként igen, egy egyszerű vpn klienst keresek/kerestem androidra, amivel "tunnelesitek". Felteszem, ezt azt jelenti Air, amit gondolok.
Amúgy az Orbot-ot ismeritek? Egy ígéretes Tor proxy-app. Nálam nem ment, talán a beállításokkal van a baj. Nem vagom.
-
teo77
őstag
Nem biztonságos, idegen wifi-n való netezéshez milyen (elsősorban ingyenes) vpn védelmet javasoltok?
-
teo77
őstag
Urak! A busybox installernek es az xposed installernek kell futnia mindig a háttérben?
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #64038 üzenetére
Ezt a számot már használtam korábban is. Már kaptam rá kódot hónapokkal ezelőtt. Most újra szeretném "csatolni" a tablethez. Te ez a kö*ög Viber csak Viberen keresztül hajlandó kódot küldeni, SMS-ben nem. Ahhoz meg ugye az ehhez a számhoz tartozó Viberbek már fent kellene lennie egy eszközön.
Szerk. : No! Végül csak elkuldtek.
Köszönöm a segítséget!
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #64015 üzenetére
Nem egy készüléken lenne. De kell egy okostelo, amivel aktivalhatom a Viberem, a tabletemre. Viszont az én okostelomon (BB Z10) már van egy másik Viber, másik számmal. Szoval azzal nem tudom aktiválni, mert akkor a telefonrol átmenetileg törölni kellene a Vibert, a chat előzményekkel együtt. Azt meg nem akarom. Szoval valahogy szeretném aktiválni a Vibert a tabletemhez.
-
teo77
őstag
Sziasztok! Másodlagos Vibert hogy tudok aktiválni, ha a Viber nem hajlandó nekem SMS-ben küldeni kódot, csak Viberen keresztül? Ez a megoldás azért nem jó, mert a telefonomon (Blackberry) már van egy régi számmal regelt Viber, sok-sok chat előzménnyel, de azt nem akarom törölni ahhoz, hogy a telón megkaphassam a sim-re, a Vibertol küldött SMS kódot. Tehát a lényeg, hogy a Viber csak úgy küld nekem kódot, ha már az adott számhoz tartozó Viber fent van egy készüléken.
-
teo77
őstag
Sziasztok! Titanium-al mentettem a Viber-t. Viszont valamiért nem akarja visszaállítani. Pro Titanium 4.2. Mi lehet a baja? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest