- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely mutatja az aktuális töltés paramétereit?Ugyanis, vettem egy mágneses töltő-adatkábelt. Éjfél után tettem töltőre a telefont, de reggel hétkor még nem volt 100%-on. Normál kábellel feltöltődött volna, szerintem. Szeretném tudni összehasonlítani a két kábel töltését.
Tudom, hogy léteznek külön mérők, tervbe is van egy vétele, de most így szeretném megnézni. -
HoTaZo
addikt
válasz
nyisziati #100447 üzenetére
[OFF
"Kb. a magyar Metallica..." azért ez vitatható, de igaz, hogy Paksi bajtárs már a korai Pokolgép basszushúrokat is nyúzta. Ha magyar Mettalicázni akarunk, akkor már Tanksapka, az elismertség és a siker terén.
De ha már így osztogatjuk a linkeket, akkor hadd tegyem be ezt a kívánságkosárba. S álljunk meg egy ásónyomra 1:20-nál, hogy mi fér bele egy ilyen műfajba.Bocs', bocs', bocs', szülinapot ünneplünk és "picit" túlcsordult a nedü...
OFF]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy ha az E-Robottal programozott wi-fi kikapcsolás ellenére (ébresztő bekapcs=wi-fi kikapcs) reggel mégis vár egy-két e-mail (gmail). Annak ellenére, hogy az ébresztő kikapcsolásakor kapcsolódik csak be a wi-fi.
-
HoTaZo
addikt
válasz
FunByte #99662 üzenetére
Első körben, gratula!
Egy gond van csak vele. Mégpediglen, hogy a 45 év felettiek komoly hendikeppel indulnak a versenyben. Tuvalevőleg, a mi szemeink már nem érzékelnek különbséget bizonyos színfrekvenciák közt.
De ez a te munkád érdeméből semmit nem von le.
Csak így tovább!"The Best game ever. -My Mom"
Még sírok!
-
HoTaZo
addikt
válasz
nyisziati #98680 üzenetére
Talán témazárónak.
Véleményem szerint pont Edi77 adta meg a legjobb választ az akku töltésszint figyelmeztető alkalmazások létjogosultságára: " nem tudom, árt-e, de nem hiszem, ám mégis idegesít, ha 10 órát töltőn van... meg volt már, hogy pont emiatt felejtettem bent a munkahelyen"
Még ha vitatható is az állandó töltőn hagyás, ha valakit az nyugtat meg, hogy nem tölt állandóan, akkor használjon alkalmazást. -
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely értékelni tudja a Bluetooth jelet, mint a wi-fi hálózat érzékelő alkalmazások?
Röviden: vettem Gamepadot, mely csatlakozik a telefonomhoz, csak nem vezérel semmit a játékokban.
Nem tudom, hogy engedélyeket kell-e állítanom hozzá, s akkor hol, milyet?
Vagy rossz a Gamepad és nem küld lelet. Ezt szeretném tudni bemérni.
Egyelőre nem tudom másik telefonhoz csatlakoztatva kipróbálni. -
HoTaZo
addikt
Valaki erre ?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van értelme equalizer alkalmazáson átvinni a külső hangszóróra szánt zenéket?
De csak azt a zenét, hangot, melyet kimondottan akarok keverni és ne minden hangot ami a telefonon átmegy.
Pl.: ezt és ezt a rádiót igen, de azt már ne. A zenelejátszóban szólót igen, de játékot ne. Adott Youtube videót igen, de másikat ne.S ha van értelme, fenti igényeimnek melyik felelne meg?
-
HoTaZo
addikt
válasz
oszi666 #97499 üzenetére
Szia!
A Viber topicban is kaphatsz választ. -
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #97211 üzenetére
Igen, de főleg hangfelvétel nélkülözésre.
-
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #97208 üzenetére
Igen, Huawei G8, eddig az értesítő sáv, Parancsikonok mezőből indítottam a képernyőkép készítést. Nem tudtam, hogy ott lapulnak ezek a funkciók.
Köszönöm, hogy megmutattad!A videó felvételnek van valahol valamilyen beállítási lehetősége?
-
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #97205 üzenetére
Amihez root kell. De azt még nem akarom.
-
HoTaZo
addikt
Akkor ez is készülék függő?
G8-on nincs, kép készítés az értesítő sáv, parancs ikonoknál van. Kikapcsoló menüben ezek nincsenek. Lehet, valamit állítani kell, de alapból nincs. AZ Screen recordert tettem fel, de ha van a rendszerben is, akkor törlöm a másikat. Csak legyen meg. -
HoTaZo
addikt
Üdv'
Erre volna ötletetek?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely meg tudja állapítani, hogy a futó alkalmazások viszonylatában az akksi merülése normális vagy problémás? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Próbáltam a Chrome topicjában, de ott nem érkezett válasz.
Az androidos Chrome-ban lehet-e a megnyitott lapok sorrendjén változtatni?
-
HoTaZo
addikt
válasz
brek666 #96715 üzenetére
Sajnos nem működik az én készülékemen. Evaluatort leszedtem, az mondja...
Igen valami, mikrofon hangerő szabályzós mutatvány kellene... De köszönöm a segítséged!
darvinya: Nem tudom, hogy a G8-ra miként tudtam volna rögzíteni a szivacsot... megnézem házi körülményeknél mit ad...
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Előre is elnézést az OFF-ért, de nem tudom, hol kérdezzek. A készülékem topikjában nem kaptam választ.Ha a megfelelő topikba irányítotok azért is hálás leszek.
Milyen alkalmazást vagy eszközt ajánlotok ahhoz, hogy egy zárt téren történő, nagy hangerejű koncert felvételén a hang ne egy értelmezhetetlen zaj, recsegés legyen, hanem valami, amiből ki is lehet venni, milyen szám lett felvéve? Láttam ugyanarról a koncertről, számomra elfogadható felvételeket, ami telefonnal készült (eddig iPhone6 Plusról tudok). Nem Hi-Fi-ben akarom a felvétel, csak értelmezhető legyen.Előre is köszönöm a türelmet és a segítségeket!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Cerberus mennyivel jobb mint az Eset Mobile Security? Jelenleg az Eset van fent, most kell olyan helyre mennem, ahol szükség lehet a készülék ilyen jellegű védelmére is. Szeretném biztonságban remélni.
-
HoTaZo
addikt
Miért lehetne? Mert, most lett, a frissítés okán, újra téma.
Amúgy csak a linket nem tudtam elérni. Akkor szálltam be a témába.
Arra azért számítottam, hogy nem engedi letölteni, de egy próbát kibírt.zeon.hu Igen, olvastam akkor is a cikket és vártam a dátumot, de nem kaphattam meg. Ennyi
beg
Ok, csak folyamatban voltam.
-
HoTaZo
addikt
Bejelentkeztem, gépen, mobilon, de akkor is ugyanezt dobja.
Nem tudtam a megjelenéskor letölteni, mert nem volt alkalmas az akkori vasam. Rrméltem, hogy most lehet... Ha nem hát nem. Tehát, aki nem jutott hozzá akkor, az már sütheti...
Warez nem érdekel, úgy már régóta meglenne... -
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #93828 üzenetére
Ma is jött. Kíváncsi voltam... FB nyitólapot dobta fel, belépés és használat után minden flottul működött tovább. Egy gyors vírusellenőrzés se dobott hibát. Tehát az fbsaját értesítése lesz.
Valamiért nem tudok képernyőképet készíteni a megnyitott értesítési mezőröl... -
HoTaZo
addikt
válasz
aprokaroka87 #93828 üzenetére
Úgy nézett ki, mint ha valóban fb értesítés lenne és lehetett az is. De úgy gondolom, majd belépek a magam útján, amikor én akarok felesleges engem emlékeztetni rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest