- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #63892 üzenetére
Meg még ki tudja, hogy mennyi rejtett költség jön bele később.
Egyébként ha valami hasznos, akkor megveszem (még ha csak a hirdetések kikapcsolása az egyedüli előnye a fizetősnek, mint például az MX Player-nél is), de akkor is a Field Recorder nálam a legjobb jelenleg.
-
Bozek
nagyúr
Google cuccal MAC-et irányítasz? És hol a márkahűség? Az almások kiközösítenek.
Egyébként igen, van egyszerűbb megoldás. Nálam oda-vissza megy a dolog. Van a telefonon egy SMB szerver, azt elérem a gépről. A gépet meg Solid Explorer-ből elérem a telefonon.
(#63879) sz.balazs.95:
"egy olyan szinten testreszabható felülettel"
Erre találták ki a launcher-eket, csak meg kell találni belőlük a megfelelőt. Van WP kinézetű is, bár én nem bírtam megszokni, úgyhogy visszaléptem Nova-ra."az Android gyakorlatilag zsákbamacska e téren. (Szemben mondjuk a WP-vel, ahol tudom, mire számítsak.)"
Próbálj ki egy Lumia 520-at, megváltozik a véleményed.(Lehet, hogy rossz típusszámot írtam és a 720 volt az, amit szidott még egy WP fan ismerős is, de így most fogalmam sincs.)
(#63888) Oldman2: Ingyenes? És mi benne az IAP? Amúgy én akciósan vettem meg anno a Field Recorder-t és az is megy kikapcsolt kijelzőnél. Na meg kicsit több a beállítási lehetőség, ahogy a képekből látom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ateszpapa #63781 üzenetére
Bár ha az automatikus arra vonatkozik, hogy folyamatosan fut a telefonon és amikor épp beszélgetés van, akkor elkezdi felvenni, azt nem tudja. Értelme se sok lenne, mert akkor minden környezeti zajnál felvétel készülne. Csendnél viszont kikapcsol, beszédnél meg folytatja. Teszteltem, jól működik.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #63683 üzenetére
Kapcsold ki a vírusirtót addig, mert az sok esetben hibát okoz ilyenkor.
(#63684) vicze1: Az a baj, hogy nem az értesítést akarja kikapcsolni, csak az ikonját a státuszsorban. Esetleg a Statusbar Icon Hider megoldás lehet a problémára, ezt most találtam. Viszont ehhez is root kell és Xposed keretrendszer, valamint nem lehet kiválasztani, hogy mely értesítési ikonokat tüntesse el, nem jelenik meg egyik se elvileg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #63669 üzenetére
- Minden értesítésnek van ikonja, szóval azokat kikapcsolni nem tudod. Vagy van ikon vagy nincs értesítés se.
- Arra nem tudok megoldást, hogy ne induljon újra (szerintem kicsi az esélye, hogy létezik). A Greenify hibernálja, szóval akkor biztos nem fut, de ha nincs ideiglenesen letiltva, akkor elindul magától, ez egy ilyen világ.
- Milyen telefonod van? Esetleg megpróbálhatod a towelroot-ot, de ezt így nehéz megválaszolni, hogy nem tudjuk, milyen készülékről van szó.
- Nem, FolderMount után is ugyanúgy működnek az alkalmazások, ahogy előtte. Én ezt használom a nagyobb cuccok (AC Pirates, Emergency, GoF2, Zen Pinball) átpakolásához, eddig nem volt gondom vele és 3,37 GB-ot spóroltam a belső memóriából.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #63661 üzenetére
"...ne gyűljenek fel az értesítési ikonok az értesítési sávban? Azaz hogy legyen néhány ikon, amit úgy állítok be, hogy az mindig jelenjen meg, de a többit egy valamilyen ikonnal jelezze, a sok ikon helyett."
Ez egy elég érdekes kérdés, konkrét alkalmazást nem tudok rá, én automatizálóval és AutoNotification-el oldanám meg, hogy figyelje az értesítéseket és ha olyan van, ami a csoportban van, akkor ahhoz hozzon létre külön értesítést. Bár így nem tudsz rákattintani például az e-mailre, hogy meg szeretnéd nyitni."...én dönthessem el, hogy mi futhat a háttérben, és min nem, és ha valamit leállítok, akkor az tényleg álljon le, és nem induljon újra. Pl. a gyári launcher ne fusson már a háttérben, amikor nem is használom azt."
Greenify-vel tudod őket hibernálni, így a kijelző kikapcsolásával leállnak és csak akkor futnak a háttérben, ha újra elindítod őket."...a gyárilag rám erőszakolt, általam sosem használt vackokat le tudjam törölni."
Root után van rá pár alkalmazás, anélkül a gyári alkalmazások nem törölhetőek."...ha egy appot áthelyezek a belső SD-re, akor ne csak x százaléka kerüljön át, hanem a teljes egész, az utolsó bájtig. Marha idegesítő, amikor az 1 GB-os játékból csak egy kis részt rak ár, aztán rinyál, hogy kevés a tárhely."
Root és mondjuk FolderMount. Ezzel át tudod rakni akár külső SD-re is a játékok nagy méretű fájljait (Android/data vagy Android/obb mappából). -
Bozek
nagyúr
A leghasznosabb program: [link]
-
Bozek
nagyúr
Látom nem értitek, ezért elmagyarázom: Van egy útszakasz, ami már 5 éve ugyanolyan, de a térképek nagy része még annál régebbi állapotot mutat. Itt nem az a lényeges, hogy hol van, hanem hogy azóta se lett javítva. Szerintetek ezen kívül még hány ilyen lehet az országban?
(#63580) air: Naponta legalább kétszer, mivel a főút a térképen nem létező vasúti átjárón visz keresztül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Richee11 #63564 üzenetére
Nálam egyelőre a Here is elbukott. Van egy rész, amit minden térképen megnézek, ez pedig az 5 éve átadott Zalalövő-Zalaegerszeg vasútvonal. Sajnos ezen a rostán kevés alkalmazás megy át és a Here nincs köztük. Bár eddig ez a legérdekesebb, mert vagy a régi nyomvonal volt, vagy az új az eddig nézett térképeknél, de itt az új még nincs fenn, a réginek meg már legalább a vége a valós helyén van (csak teherszállításra használják azt a szakaszt).
-
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #62879 üzenetére
Megsúgom Neked, hogy a 2012-es Nexus 7-ben sincs benne az ART 4.4.4 alatt, pedig azon AOSP van.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #62372 üzenetére
Nem értem egyébként ezt a csonka sor problémát. Küldenél egy screenshot-ot arról, hogy pontosan mire gondolsz? Amúgy a fejlesztővel tárgyaltam a fordítás ügyében. Jeleztem neki egy problémát (bizonyos könyvben nálam kínai sorok jelentek meg, de nála meg jó volt amúgy) még 2012-ben és utána küldözgette a szövegeket, amiket fordítani kellett. De tavaly november szóltam neki, hogy küldje át az egész szöveget és kijavítom amit kell, aztán azóta eltűnt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #62364 üzenetére
Már elég régóta használom, de ha feltetted volna a kérdést rögtön az elején, akkor talán már választ is kaptál volna.
Egy időben még a fordításba is besegítettem, de zavart, hogy ami hibát jeleztem, azt mégse javította a fejlesztő (pl. a három pöttyös menüben az opciók kisbetűvel van, a többi meg naggyal). Aztán meg már nem is írt e-mailt, hogy kellene segítség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zotykoresz #62330 üzenetére
Csak ugye meg kell találni a megfelelő oldalt, amit utána tudsz majd használni. Sajnos a DynDNS fizetős lett (mondjuk nem annyira drága, ha tényleg használja is az ember a szolgáltatásait), de vannak persze alternatívák, viszont nem mindegyiket kezeli a router. Ilyenkor már az emberek elkezdik feladni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zotykoresz #62327 üzenetére
Itt vannak a jó linkek:
[link]
[link]1. Miért is nem kell fix IP? Idézek az általad linkelt szövegből: "Az ébreszteni kívánt gép ezért jó, ha fix IP címmel rendelkezik.". Nem külső, hanem belső fix IP kell.
2. Úgy meg főleg egyszerűbb a dolog, ha a külső IP is fix, mert akkor nem kell a DynDNS-el és társaival szórakozni. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62309 üzenetére
Sose néztem, hogy az SCR mekkora bitrátával vesz fel (szintén MP4-et), de a 6,4 Mbit-es bitráta már amúgy is felesleges. Hangot hogyan vesz? Magának a telefonnak a hangját vagy azt, amit Te beszélsz?
(#62310) kátú: Úgy, hogy beírod a böngészőbe. De elvileg ez már csak a T-Mobile-nál megy, bár ez sem biztos. Legalábbis az itt leírtak szerint már ott se.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62307 üzenetére
Köszi, bár nálam van root és az SCR Screen Recorder Pro-t használom. Próbáltam még a Screencast-ot is, de mostanában a Sony-val nincs jóban, a Can Knockdown 3-nál csak a Sony logó van végig, semmi kép.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #62287 üzenetére
Egy lányról van szó, aki szerintem még fiatal is. Mobilnet kell a Facebook miatt, de ha kevés az adatforgalmi keret, akkor a képek e-mailben való küldése megterhelő a számára, lévén a mai telefonok már 4-5-6 MB-os képeket csinálnak.
Nálam folyamatosan be van kapcsolva a BT, bár nem fájlküldés miatt, hanem mert a Sony SmartWatch 2-nem szüksége van rá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #62285 üzenetére
És valószínűleg minden barátnőjének iOS-t futtató készüléke van.
Egyébként az NFC fájlküldés is BT-n alapul az esetek többségében, ha már azt írod, hogy 5 évvel ezelőtt se használta senki erre a célra. Az NFC csak a BT kapcsolatot hozza létre a két eszköz között. Persze mehet az említett WiFi Direct is, viszont ahhoz meg alkalmazás kell. Én próbáltam kézzel összekapcsolni a két eszközt, de persze jelszó hiányába ez nem sikerült, de SuperBeam-el ment.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rivaul #62263 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem akarok válaszolni. Ha tudok, szívesen segítek. Csak én meg mostanában azzal a hozzáállással találkozok, hogy az emberek azt várják, hogy a szájukba repüljön a sültgalamb.
Bocsánat, ha a lelkivilágodba gázoltam, de nem tudhattam, hogy rákerestél-e előtte vagy sem. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
és (#62093) ollie: Tudom, hogy mi a Greenify, de amúgy RAM-ot is szabadít fel, ha fagyasztja az alkalmazásokat, azért írtam azt, amit. Mondjuk elég sok program van fenn a telefonomon, de készenléti állapotban nem merül gyorsabban, más helyzetben meg a kijelző a legnagyobb fogyasztó és 1-2 alkalmazás szívja az akksit, de csak akkor, ha használom őket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #61920 üzenetére
Milyen találkozót? Töltsd le és nézd meg utólag.
-
Bozek
nagyúr
válasz
axxxelll88 #61840 üzenetére
Csinálhatsz vele bármit, akkor se lesz jó. Root nélkül ez van. De a gyári beépített fájlkezelővel tudsz rá másolni, szóval azért teljesen nem kell elbúcsúznod tőle.
-
Bozek
nagyúr
válasz
axxxelll88 #61833 üzenetére
Mert KitKat van a telefonon. Root-tal és SDFix programmal a Play-ről megoldható, máshogy nem. A kamera fényképeit azért tudja menteni, mert a gyári programoknak van hozzá engedélyük, a többi, később letöltöttnek viszont nincs.
-
Bozek
nagyúr
Ezt én is megtaláltam, de a következő miatt kérdeztem rá: "Az ő, ú és á alulra kerültek" - ezek nincsenek a képen látható billentyűzeten.
(#61819) Somatom: Szép is, a gombok is ott vannak, de Apple árazás... Még egy 10-es csak-csak kiadok érte, de ez már túlzás. Mi kerül ebben 21790 Ft-ba a nevén kívül?
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #61781 üzenetére
Azért azt leírhattad volna, hogy pontosan milyen billentyűzetet vettél. Nekem is kellene egy BT-s cucc, hogy ha merül a táblagép, akkor is tudjam tölteni, így viszont nem fogok rátalálni soha...
-
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #61585 üzenetére
Hehe, sok vazsi.
Mondjuk én meg 8 évig ott tanultam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
George7823 #61104 üzenetére
A Camera FV-5-ben lehet expozíciós időt állítani, de csak max. 1 percest.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mzombi #61061 üzenetére
Mondjuk az, hogy a fájlokhoz miért fér hozzá, érdekes egy kérdés. De felesleges is, mert van az Android-on belül VPN lehetőség, nem kell hozzá külön alkalmazás.
Na meg ez is érdekes:
"Az ingyenes verzióval 500 MB-nyi adatforgalom bonyolítható egy hónapban, de ha tweetelünk az alkalmazásról további 1 GB-ot kapunk. Ha pedig nem sajnáljuk rá a havi 5 dolláros előfizetést, máris megszűnnek a korlátok."Akkor már inkább 78,66 dollárért (havi 6,55) előfizetek a HideMyAss-ra, azon van jelenleg 91 országból 678 VPN szerver.
(#61064) aicon: Látom az ingyenes ott is csak 500 MB-ot ad és az országoknál csak Kanada, USA, Egyesült Királyság, Németország, Brazília és Szingapúr van feltüntetve.
-
Bozek
nagyúr
Esetleg még a Teamviewer-ben is van fájlátvitel.
Céleszköznek meg ott a Servers Ultimate, csak egyszer kell jól beállítani. Bár nem árt egy DynDNS fiók, mivel a telefon IP címe folyamatosan változik. Én mondjuk most néztem, de nem sikerült normálisan beállítani az FTP-t az említett programmal. De nem adom fel.
-
Bozek
nagyúr
Ha legalább olyan cikket linkeltél volna, ahol egyértelműen leírják, hogy valaki a Facebook poszt alapján tört be valahová, akkor oké. De ilyen általános "ne oszd meg Facebook-on, mert betörhetnek hozzád" jellegű cikkből nem csoda, hogy milliónyi van a Google-ban.
De ez a cikk még érdekesebb: [link]. 2004 óta van Facebook és ha megnézed a grafikont az alján, nem emelkedett a betöréses lopások száma az elmúlt 10 évben (az a 2-3 % elhanyagolható). Márpedig ha ezek a rémisztgetések igazak lennének, akkor már mindenki erre szakosodott volna és sokkal több lenne a betörés.
(#60571) Dottore: Ez a csaj konkrétan egy hacker, igaz, 3 év után szabadlábra helyezték.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dottore #60562 üzenetére
Te meg egy kicsit paranoiás vagy.
De nem gond, kellenek az ilyenek is. Fenn vagyok FB-n, de még egyszer sem raboltak ki, bár az is igaz, sose jártam Görögországban. A legmesszebb, ahová eljutottam, az Ausztria és Szlovénia.
Viszont van ismerősöm, aki mindent kiposztol FB-re, ha épp elutaznak valahová, még őket sem rabolták ki egyszer sem. Pedig ők nagy utazók.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gacsoi #60310 üzenetére
Magyarúl egyik program sem tud, de magyarul talán.
Egyébként nem is értem, hogy az angol miért nem jó. Olyan sok dolgot nem kell megjegyezni, hogy mi mit csinál. Itt van egy jónak kinéző (igaz, nem tud magyarul): Work Watch.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #60105 üzenetére
A másik "nemtudommit" azt mutatná, hogy óránként mennyit esett az akksi töltöttsége. Tehát ha 3 óra alatt 21%-ot merült a telefon, akkor kiírná, hogy 7%/óra.
A GSam tudja egy ehhez hasonló értéket mutatni, ebből jöttem rá a Z1C-nél, hogy valami nem stimmel (a töltésnél 1 óra alatt visszazuhan 0-ra és nem tölt tovább), de remélem csak szoftveres baj, mert kikapcsolt telefonnál meg jó. Viszont a GSam-al se lehet ezt kirakni értesítésbe, csak max. widget-be.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dottore #60036 üzenetére
Persze, én csak erre. Jó példa az MX Player, amiből megvettem a Pro-t, pedig az tényleg csak annyival jobb a simánál, hogy nincsenek benne reklámok.
És a keresés közben találtam még egy dolgot: [link]. Ezt ajánlom az Amazon híveknek, bár azóta onnan már törölték az MX Player-t.
-
Bozek
nagyúr
Feldobják a napomat az ilyenek, hogy "na most jól megmondom neki", aztán fogalma sincs az egészről...
De elmagyarázom. Csinálsz egy távoli képet mondjuk egy templomról, mert nem tudsz közelebb menni. Az 50 MPx-es képből ki tudod vágni mondjuk 10 MPx-ben, míg egy 5 MPx-esből max. 1 Mpx-ben. Ha úgy van megírva a kameraszoftver, akkor ezt akár a digitális zoom-al is meg tudod csinálni, veszteségmentesen.
-
Bozek
nagyúr
Nekem a Bekezdés térköz 50%-ra, a Sortáv meg 2-re van állítva és úgy egész jó. Plusz be van kapcsolva az Elválasztás magyar szótárral, így automatikusan sorkizárt is lesz a szöveg.
Egyébként látom a problémát, de ez eléggé fura nekem. Más olvasóval rendesen jeleníti meg? Mert ez nekem az EPUB hibájának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest