- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Nem kell félni az Android ID-től. Ha újrarakod a firmware-t és a Play-ből az Titanium Backup-ot, akkor az első indításkor megkérdezi, hogy visszaállítod-e az előző Android ID-t. Szóval meg is oldódott a probléma. Csak az emberek nagy része rányom, hogy nem. Egyébként én is, csak utána Play-ből is rakok vissza mindent, csupán az alkalmazások adatai jönnek TiBi-vel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #71598 üzenetére
Az már nagyon régen lehetett.
Én eddig még csak a rejtés funkcióval találkoztam, bár tény, hogy van olyan eszköz, ami magától eltűnt a fiókomból (már nincs is nálam ezer éve, úgyhogy csak örültem neki).
-
Bozek
nagyúr
Na, ma újra elkezdett melegedni a telefon egy újraindítás után. De most fent volt a CPU Monitor, így kiszűrtem a bűnöst. Bár meglepetés nem ért, mivel az android.process.media átlagban 34%-ot (max. 59%), míg a /system/bin/sdcard átlagosan 15%-ot (max. 40%) használta az akksit...
-
Bozek
nagyúr
Érdekes dologra lettem ma reggel figyelmes. A Facebook kirakja a lezárt képernyőre az értesítéseket, pedig nem is raktam ki hozzá widget-et.
(#71345) kisspall: Én meg a Greenify-t, mert akkor nem tűnik el az alkalmazás a menüből, így bármikor elindíthatom külön kiolvasztás nélkül is, ezt megoldja a program.
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #71298 üzenetére
Érdekes lenne, ha vészhíváson keresztül kapnád meg a pozíciót.
Egyébként a SIM nélküli és a repülőgépes üzemmódot ne vedd egy lapra. SIM nélkül még kereshet WiFi-t, ha 4.3-nál újabb Android van rajta és ki van kapcsolva a WiFi.
(#71303) bajzal: ACR. Ennél jobbat még nem találtam, tökéletes veszi fel a beszélgetést egy Xperia V-n is, aminél más programok esetében trükközni kellett.
-
Bozek
nagyúr
Valamely DNS szolgáltatót (DynDNS, No-IP, stb.) kell segítségül hívni ez ügyben, amit a router-en belül kell beállítani. Fix IP-nél persze nincs gond, de van egy tippem, hogy Te nem azt használsz.
Én DynDNS-t használok, bár nem erre, hanem a DVBViewer-en keresztüli stream-re.
-
Bozek
nagyúr
Most találtam a CPU Monitor-t, ez elvileg mutatja grafikonon is. Az OS Monitor-nál nem láttam ilyent, aktuálisan meg nem biztos, hogy épp ránézek a telefonra. Bár ha túlságosan meleg, akkor azt észreveszem.
-
Bozek
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazásról, ami a Windows Feladatkezelőhöz hasonlóan mutatja, hogy melyik alkalmazás mennyire használja a processzort? Vagy ez Android alatt felejtős?
Reggel 9 után 40 perc alatt 20°C-ot emelkedett a telefon hőmérséklete, szerintem valami túlpörgette a processzort és azt szeretném kideríteni, hogy mi lehetett az.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DeathAdder #71065 üzenetére
Dragon. Egyébként hangfelismerő cucc a diktáláshoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionhilles #70979 üzenetére
A ROM telepítés nem lesz nehezebb a Knox miatt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #70648 üzenetére
Másnak meg az a funkció nem lenne semmire se jó, hogy a híváskezelő elforduljon automatikusan. Nem várhatod el a Google-től, hogy mindent úgy csináljon, ahogy Te szeretnéd. Nálam például ki is van kapcsolva az automatikus elforgatás, mert csak az idegeimre megy. Aminél kell, annál úgyis be lehet állítani, hogy elforduljon.
"De pl. a főképernyőt egy flagship Samu sem tudja forgatni".
Mert a Samu az etalon? Egyébként az AOSP-ben alap launcher is elforog, legalábbis tableten biztos. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #70528 üzenetére
Solid Explorer-t használok és MX Player-t. Sőt, jobban belegondolva, már néztem is így filmet, csak most hirtelen a QuickPic jutott eszembe, hogy ahhoz letölti a képeket. Mondjuk videót annál is streamel rendesen.
(#70529) LonGleY: Megosztásom nekem sincs, mivel a Solid-al adminisztrátorként lépek be és így látom az összes mappát. A laptop esetében voltam gondba, mert Win 8.1 esetében le volt ez a funkció tiltva. Vagyis láttam őket, de belépni nem engedett. Azóta már azt is megoldottam, csak egy kulcsot kellett hozzáadni a registry-hez.
-
Bozek
nagyúr
válasz
géeles #70378 üzenetére
Nem tudom, hogy ES-ben hogy van, de ha Solid Explorer-ben adminisztrátorként lépek be a PC-re, akkor látok minden mappát, azokat is amiken csak adminisztrátori megosztás van ($C, $D, stb.). Bár ez csak Windows 7-nél van így, a 8-nál valamit kavartak ezzel, annál bár láttam őket, belépni nem tudtam... Ott már variálni kell a beépített Administrator fiókkal, de megoldható elvileg a registry módosításával is. Ezeket még nem próbáltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Víz Elek #70277 üzenetére
Fájlokat cserélni akár Solid Explorer-el, Root Explorer-el, ES File Explorer-el, stb. is tudsz. Csak a jogosultságokat ne felejtsd el átállítani a csere után.
De egyébként az ADB-s módszer is le van írva a szövegben, csak be kell másolni a sorokat.
adb shell
suÉs már fut is a root shell, amit írtak itt: "Launch a root shell". Esetleg még engedélyezni kell az ADB-t a telefonon. Utána meg már mehet a többi parancs, ami szintén le van írva.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Silious #70171 üzenetére
DashClock Widget és hozzá a DashClock BetterCalendar. Ezután kirakod modulként a főképernyőre és már megy is. Bár az alap Naptár widget-jét is kirakhatod a lezárt képernyőre, csak a Beállítások - Biztonság résznél engedélyezned kell a modulokat a zárképernyőn.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bile Demon #70074 üzenetére
A Google fiókhoz tartozik a vásárlás, így ROM újratelepítés, vagy telefoncsere esetén is újratelepíthető.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mefistofeles #70007 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
contaxg #69771 üzenetére
Hogy szeretnéd ezt megvalósítani? Ha WiFi-n keresztül, akkor mondjuk a FolderSync jó erre a célra, be lehet állítani, hogy mikor szinkronizáljon a gépen lévő mappával. Az "időrendbe teszi" részét nem értem. A fájl létrehozási dátuma elvileg nem változik, tehát időrendben marad. Ha az a cél, hogy naponta külön mappába pakolja, akkor arra én csak olyan ötletet tudok, hogy egy automatizálóval (én pl. a Tasker-el) ezt előre megcsinálod, még a szinkronizálás előtt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oppenheimer #69746 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ghostman78 #69733 üzenetére
A CamScanner-ben van High Quality Scan, az ki van pipálva?
-
Bozek
nagyúr
Szintén a DiskDigger-t ajánlom. Én is állítottam már vele vissza véletlenül törölt képeket. A Pro verziója több fájltípust ismer, de ha csak a képek kellenek, elég az ingyenes is.
Természetesen root kell hozzá.
(#69709) air: Ha valamiről nem tudsz, az nem is létezik? Ez a 0% esély hülyeség, sosincs 0% esély semmire.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #69667 üzenetére
Nem, csak arab-németet.
Persze, hogy magyar-németet.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionk #69297 üzenetére
Nem a legjobb a Gmail alkalmazás mostanában, erre én is rájöttem. Múltkor kaptam egy e-mailt, aminél ugyan ott volt a Beérkezett üzenetek címke, de ott mégse jelent meg, csak az Összes levél nézetben. Ezen okból nem is kaptam értesítést róla. Az egy szerencsém az volt, hogy a jelenlétemben küldték el, tehát tudtam, hogy keresnem kell.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
batai15 #69231 üzenetére
Úgy értettem, mint például e-mail esetében, hogy kiírja, van 2 eseményed mára.
(#69232) MaTMaN: SeriesGuide vagy SeriesAddict
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68599 üzenetére
Ez elméletben mind szép és jó. A probléma a gyakorlattal van, hiszen ha a telefon csak a G-s WiFi-t is használja, akkor se 1-1,5 MByte-tal kellene másolnia másodpercenként. A gép CAT5.E-s (1000 Mbps) UTP kábellel van rákötve a router-re, tehát az nem lehet szűk keresztmetszet. Ha közvetlenül kötöm a gépre WiFi-vel, akkor sincs nagyobb sebesség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68590 üzenetére
"ez lenne a hotspot általános funkciója"
A hotspot általános funkciója az internet elérés. Az már más téma, hogy használható fájlküldésre is, de attól az még nem belső hálózat. Az említett WiFi Direct meg megint egy érdekes téma, bizonyos programok tudják használni két eszköz közötti fájlküldésre, de házilag összekapcsolni ezeket érdekes módon nehéz, mivel jelszót kér a csatlakozásnál, ami sehol nincs feltüntetve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #68473 üzenetére
Ez csak egy példa volt. Egyébként elvileg megy minden olyan telefonnal, amiben 5 pólusú jack van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #68468 üzenetére
De lehet beszerezni külön mikrofont.
Sony-nak például ott van az STM10. Igaz, ő alkalmazást keresett.
-
Bozek
nagyúr
Bár nem ez a legjobb topic, de másikat nem találtam és végeredményben a Google Könyvek egy alkalmazás.
A Trollfoci könyvet 4469 Ft helyett akciósan adják 3039 Ft-ért. Ebben csak az a vicc, hogy könyv formában 3490 (akciósan 3316), míg e-bookban teljes áron 2390 Ft a Libri-nél. De ugyanez igaz a Bundamaffia-ra is. Vicces egy árazásuk van, az már biztos...
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68254 üzenetére
Külön-külön megjelenik benne az összes szinkronizálandó dolog minden egyes account-nál. Tovább tesztelni nem tudom, mert ahhoz már kellene neki az Unlock Key.
Mondjuk ez még mindig jobb megoldás, mint ami nekem elsőre eszembe jutott.
Arra gondoltam, hogy abban az időszakban, amikor nem akar szinkronizálni, fagyassza le Greenify-vel a gyári E-mail alkalmazást.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Just_Reboot #68108 üzenetére
Mi a bajod a Gmail-el?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68065 üzenetére
A legegyszerűbb talán még mindig a Servers Ultimate lenne erre a célra. Igaz, ez csak 7 napos próbaverzió, de szerintem megéri az árát a Pro változat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest