- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #87164 üzenetére
Meg van véve az ACR és használom, de FLAC beállítással. 3GP-nek nincs létjogosultsága, akkor már inkább MP4 (vagy M4A). Ezeket meg lejátssza a PowerAMP is. Bár ha a fosch minőség megfelel, akkor használj csak 3GP-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #87147 üzenetére
4. Inkább úgy fogalmazzunk, hogy "mert nem akarsz fizetni a hívásrögzítő fejlesztőjének". Ha nem az ingyenest használná, akkor FLAC-et is beállíthatna, azt meg viszi a PowerAmp.
-
Bozek
nagyúr
1000 éve ugyanazok az otromba, nagy ikonok vannak benne alapból. Persze a dizájn kicsit változott, de a méretet nem vitték lejjebb. Amúgy meg az egyablakos megoldás is már rég elavult.
Nekem a Solid-ból is tetszik a material design-al ellátott változat. Valamivel többet is tud így első ránézésre, mint a Classic, bár az is nagyon jól sikerült. Egyébként tudom, hogy az is fizetős, csak mindenki el volt ájulva itt az ingyenes ES-től, hát most megkapták ők is a fizetőst.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #87066 üzenetére
Kisegítő lehetőségeknél bekapcsoltad? Meg nem tudom, hogy milyen Android van a telefonon, lehet, hogy a Hang és értesítés menüben a Hozzáférés értesítésekhez alpontnál is ki kell pipálni. Anélkül honnan tudná szegény LightFlow, hogy milyen értesítés jött, ha nem fér hozzá.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Épp akciós és szerintem megéri az árát. Az IAP csak azért van benn, hogy online, a bank webes felületéről húzza le az adatokat, de ezt Magyarországon úgyse tudja.
Tesztelgettem és nekem tetszik. Az OTP-nél CSV-be exportáltam az adatokat, amit a MoneyWiz-be simán lehet importálni. Nem szoktam ilyen alkalmazásokat használni, mert mindig untam beírni a dolgokat. Így meg ha kell, akkor naponta lehúzom az OTP-ről és beimportálom. Ennyire egyszerű.
Mondjuk az jobb lenne, ha az OTP tudna olyant, hogy elküldi e-mailben minden nap.
Ja, és tud magyarul is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86992 üzenetére
MP3-at már kukáztam, inkább MP4, de az is FLAC-ből konvertálva (vagy iTunes-ról megvéve). Most meg már inkább csak FLAC, mert elfér a 128 GB-os SD-n.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86971 üzenetére
Hát, ez se váltja le a PowerAMP-ot. Próbáltál Te már FLAC-et lejátszani vele? Egy nagy sustorgás az egész, márpedig ha azt nem tudja, akkor nem sokat ér. Azért nem kérem vissza a pénzem, később még lehet jobb is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86971 üzenetére
Én is így vagyok vele. Na meg még egy MoneyWiz 2 is befigyelhet a mai nap.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ricardo128 #86958 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #86945 üzenetére
Igen és az mindig kap áramot, hiszen ha kikapcsolnád este 10-kor a telefont, akkor reggel bekapcsoláskor még mindig este 10-et mutatna.
Ha már a PC-s szálat idehoztad, ott is van egy külön elem erre a célra (igaz, annak még más funkciója is van).
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #86943 üzenetére
RSS olvasónak ott a gReader, az letölti a teljes cikket, ha azt szeretnéd. Én egyébként WiFi-n leszinkronizálom, amikor otthon vagyok és elolvasom a buszon. Legalább nem a mobilnetem megy vele.
De ha jó az online RSS is, akkor még ott lehet a Press (RSS Reader) vagy a Flipboard. Ez utóbbit nem sokáig próbáltam, de esztétikus a megjelenítése.
Külön RSS csatornát nem hiszem, hogy találnál ezekhez a témákhoz, főleg olyat nem, ami jó is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #86786 üzenetére
Az a baj, hogy nem apróbb módosításokkal. A programok fejlesztői meg nem igazán foglalkoznak vele, alig van olyan alkalmazás, amelyik engedélyt kérne az SD írásához.
Mondjuk a FolderMount fejlesztője egyszerűen megoldotta a kérdést. Ha nincs hozzáférés az SD-hez, akkor megcsinálja az SDFix-et, legyen szó bármilyen rendszerről. Ott mondjuk root nélkül amúgy se működne a program, szóval az alap hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Speeedfire #86731 üzenetére
2. Nem igazán van normálisan működő megoldás, ami a teljes rendszeren tiltaná a reklámokat root nélkül.
+1. Nem. -
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #86473 üzenetére
"Akkor nem lenne logikus, hogy csak fekete lista legyen ahol ezt tilthatom pipával? Ehhez minek külön fehér lista, hiszen ott amit bepipálok azt kiengedem"
Ha Neked van 30 alkalmazásod és 10-et le akarsz tiltani, akkor megfelel a fekete lista. De ha a 30-ból csak 10-et akarsz a NET-re engedni, akkor szerinted jobb megoldás, hogy 20-at tiltasz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #85754 üzenetére
A TeamViewer-ben például tudsz egyszerre több PC-t is vezérelni, külön-külön megnyitva őket. Mondjuk ezt tablet irányba nem tudom, hogy mennyire menne.
Feltéve persze, ha ez volt a kérdés, nem pedig az, hogy az összesen ugyanazt akarja egyszerre csinálni. Arra már tényleg necces a megoldás, de ha az összesre elküld egy script-et, amit valamely automatizáló lefuttat, akkor még akár az is megoldható.
-
Bozek
nagyúr
F-Stop érdekes. Ha másolni vagy áthelyezni akarok az SD kártyán képeket, akkor hibát dob, de a törlés megy neki...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #85692 üzenetére
Tudok jobbat. Az SCR 5+ Pro v0.1.3 kell Lollipop alatt, ha nincs root. Root-olt telefon esetén az SCR Screen Recorder Pro v1.0.4-et ajánlom, mivel az nem csak a hangszóróból tud hangot felvenni, hanem belső audio-t is, így nem lesznek zavaró hangok közben.
(#85701) maggi1886076: Mindegyik csak akkorában tud felvenni, amekkora a kijelző felbontása.
(#85702) janeszgol: "csak ingyenest használtam meg 2-3 warez programot"
Legyél is "büszke" rá... Jobban nem minősítem ezt a hozzászólást, mert kitiltanának... -
Bozek
nagyúr
válasz
asturel #85668 üzenetére
Az ingyenes hátrányai a teljeshez képest:
- reklámok
- csak két szinkronizációt tudsz beállítani
- nincsenek filterek (pl. csak az MP3-akat szinkronizálja)
- nincs Tasker támogatásEgyébként a SyncMe-hez képest ebben van felhő támogatás is, szóval akár arra is használhatod. Árban sem drágább.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #85530 üzenetére
A SafeInCloud-ban is van automatikus kitöltés Lollipop-tól felfelé.
(#85495) Danny365: Használj csak sokáig MP3-at. Egyébként linkelve lett egy táblázat, a 192 kbps-es AAC szerintem simán hozza azt a minőséget (telefonon meg főleg), amit az általad istenített v0 MP3 és még a mérete is jóval kisebb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#13110016 #85242 üzenetére
Anno én még megvettem, de nem ad többet, mint a Tapatalk, hiszen gyakorlatilag annak a motorját használja.
(#85315) Sándor -P20-: Egy fájlkezelőt kell csak felraknod, a TP-Link-en elvileg SMB-ként működik a winchester. Bár ezt most nem tudom tesztelni, mert valahogy mindegyik router-re DD-WRT települt nálam.
Amúgy ha hosszabb távra gondolkozol, akkor inkább a TP-Link TL-WR3600-at ajánlom, ez tudja az 5 GHz-et is és gigabites portjai vannak.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #85054 üzenetére
Azt esetleg még elárulhatnád, hogy milyen telefonról van szó. Mert lehet, hogy a HDMI-t kezeli, csak éppen nem a régi megszokott módon, hanem MHL-en keresztül.
(#85053) unravel: Érdekes egy ízlésed van.
-
Bozek
nagyúr
Másnál sem megy a LightFlow 5.1.1 alatt? Már megpróbáltam többféle beállítást is, de nem akar villogni a LED. 5.0.2 alatt még működött. Amúgy egy Sony Z1 Compact-ról van szó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #84790 üzenetére
Hogy milyen hangot adjon ki, ha masszírozod a Sim 1-et. Csak sóhajtozzon, esetleg nyögjön is hozzá. A legdurvább, ha a sikoltozást is bekapcsolod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #84693 üzenetére
1. BT-n keresztül szerintem másik telefon felé nem tudod megosztani a NET-et. PC-re igen, az megy.
2. Beállítások - Továbbiak - Internetmegosztás menün belül ott van a csatlakozási pont beállításaihoz vezető menüpont. Alapból beállít egy jelszót, de az megjegyezhetetlen.
3. Keresd meg NET-en a telefonod drivereit és telepítsd fel. Anélkül nehezen válaszolunk, hogy nem írod le, milyen telefonról van szó. -
Bozek
nagyúr
válasz
gatto_ #84460 üzenetére
Én most próbáltam, a gReader-el és megy. Csak amikor hozzáadod a kizárást, utána frissíts rá mégegyszer a listára és akkor már nem fog megjelenni a kizárt alkalmazás. Mondjuk a Globális beállítást választottam, nem csak a Programtisztítóból zártam ki. Most már csak az a kérdés, hogy a kizárt alkalmazást hogyan tudom újra előszedni...
-
Bozek
nagyúr
Bár nem ár a Pro kulcs hozzá, de anélkül is használható.
-
Bozek
nagyúr
DiskDigger
(#84286) mckay: Én nem tudom, hogy milyen frissítés jött tegnap, de engem ma kikészített. Estére 15%-ra merült a telefonom, a akksihasználatnál 60%-on állt az Outlook. Közel voltam hozzá, hogy töröljem, de a céges levelezésemet ezzel használom. A kontaktokat nem néztem, mert nem használom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #83962 üzenetére
És az ID3 Tag-ekben is megjeleníti végre a magyar karaktereket, vagy továbbra is kriksz-krakszok vannak?
(#83963) nyuszi123456: Elvileg van a média és az értesítési hangerő különbözik egymástól. Ha jól tudom, ez utóbbi a csengetési hangerővel van összekapcsolva (vagyis a kettő értéke mindig ugyanaz), szóval automatizálóval vedd le ez utóbbit, amikor a headset be van dugva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #83819 üzenetére
A FolderMount-al eddig nem volt gondom, bárhová másoltam a fájlokat. De mint írtam /data/data alól sose próbáltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #83813 üzenetére
Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy mit használ. Ha a kérdésre nem tudtok válaszolni, akkor inkább maradjatok csöndben. Nekem meg ez a véleményem.
(#83809) aelod: /data/data/com.facebook.katana
Persze az már egy jó kérdés, hogy ezt át tudod-e rakni FolderMount-al, innen még sose próbáltam. -
-
Bozek
nagyúr
Megír valamit és később, valahol az otthonától távol kell javítania, akkor nem kell hozzá PC. Nekem is volt már rá szükségem, a diákjaimmal Pascal-al kezdtem és a dolgozatot e-mailben küldték. Mivel ez csak másodállás volt, így elég keveset voltam otthon, hogy ezeket ellenőrizni is tudjam, ilyenkor jól jött a PascalGUI.
Egyébként a hozzászólásában sehol nem szerepelt, hogy PC-n akarja megírni, csak az, hogy telefonon akarja futtatni. A Windows-os parancssoros csak példa volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #83375 üzenetére
Ezt próbáltad már? Én Sony-n ezt használom, csak veszélyes, mert ha teljesen lehúzom a csúszkát, akkor ki is kapcsolja a világítást és csak érzésre lehet visszahozni. Ezért is inkább automatizálóval kezelem.
(#83387) 7Sony7: Mintha a kisegítő lehetőségeknél lehetne kikapcsolni, a halláskárosultakkal van kapcsolatban. Én most Z1 Compact-on nem találtam ilyent, de biztos, hogy van, mert régebbről emlékszek rá.
-
Bozek
nagyúr
Talán állítsd át a Control Method-ot Idő-re. Jelenleg NFC vagy alkalmazás kezeli, ezért nem tudod átállítani.
(#82651) Somatom: Én a Vocre Translate-et próbáltam, nem tűnt rossznak. Bár ez is online, de nagy adatforgalmat nem generált.
(#82780) Somatom: Ez még mindig alpha, csak már a 73-as verziónál tartanak.
Én még a 66-ost használom, de amint lesz időm újrarakni a szoftvert, felmegy ez.
(#82875) Somatom: Amerre a madár se jár.
Amúgy meg a Telekomnak hála 2 napig nem volt NET-em (mondjuk a vezetékes telefonszámokat is összecserélgették a faluban). Mobilról nem szeretem az oldalt nézni, a PC-n nincs WiFi, a laptopot nem volt kedvem elővenni, a cégnél meg időm nincs.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DeathAdder #82399 üzenetére
Alsó kép: "Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában". Ezen mit nem lehet érteni?
(#82403) ollie: Persze, hogy régiókorlátozás, hiszen ott is van a képen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ciccuka #82293 üzenetére
Nekem Sony telefonom van (Z1 Compact) és exFAT-ra formázva használom a 64 GB-os microSD-t. Eddig nem volt vele gondom sose.
Egyébként nem tudjuk, hogy milyen MKV-t akarsz lejátszani és milyen eszközön. Azért ez se mindegy. A 12 GB-os videó már tippem szerint fullHD és elég magas bitráta, szóval nem biztos, hogy elég neki a hardver, ehhez kellene tudni a telefon típusát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #82232 üzenetére
"A Nox betöltéskor 99%-nál errort dob (már nem tudom mit..)"
Mert nem hallgattál közben magyar népzenét.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #82138 üzenetére
Azért még ránézek, mert már engem is zavar, hogy most meg nem tudom megoldani.
(#82143) hviiick: Keress rá a Play-en, hogy Flash SMS.
(#82160) ollie: Az SMS megmarad a memóriában, ez meg nem. Gyakorlatilag ha a flash része működik, akkor az csak simán felvillan a kijelzőn (bármilyen program is fut), aztán eltűnik. Ebből a szempontból jobb a popup, mert ott rá kell nyomni, hogy eltűnjön.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #81938 üzenetére
"a többieket veszélyeztető egyén"
Pedig de. 2011-ben és 2012-ben a balesetek 27%-a, míg 2013-ban és 2014-ben 28%-a gyorshajtás miatt történt. Statisztikailag sokkal rosszabb, mint az ittas vezetés (ez nagyjából 10%, 2014-ben kicsivel alatta volt). Persze lehet, hogy a gyorshajtók között is volt ittas, a két szám nem ugyanazon a statisztikán alapul.
-
Bozek
nagyúr
Szerintem neked nem ez van fenn. Van egy tippem, hogy csak név alapján jelentetted ki, hogy ismered, mivel kördiagram nincs is benne.
Rányomtam Solid Explorer-ben a System-re, megnéztem a tulajdonságait és ott kiválasztottam, hogy Megtekintés a DiskUsage-ban. Mintha pont azt mutatná, amire Te kíváncsi vagy. Egyébként ha ezen belül rányomsz a lib-re, akkor kinagyítja és ugyanúgy ott lesznek mellette az almappák, mérettel együtt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest