- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
fatal` #148382 üzenetére
Somatom jól írta, kamionhoz kevés a Waze.
iGo Primo fut nálam is egy WinCE-s készüléken, de a Huaweien tesztelek egy NextGenes változatot, ami jó is lenne, ha ezt a hang gondot meg tudnám oldani.
Eddig a kamion fejegységen, ami androidos, egy alap Tunein alkalmazásra tudtam wi-fi vel tolni a netet és kedvenc rádió csatornáimat hallgatni a Tuneinen, de ezek egy ideje "Adatfolyamat jelenleg nem elérhető, kérjük próbálja meg később." üzenetet dobnak, más adók működnek. Volvónál frissítették, de az is alap.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy kellemetlen meglepetés ért tegnap. Egy Huawei G(X)8- on futtatok navit, háttérben internet rádió hangját küldöm BT-on egy fejegységre. Sajnos nem találtam eddig megoldást arra, hogy a netrádió BT-on és a navi hangja csak a telefon hangszóróján szóljon, mindkettő egyszerre szólal meg a fejegységen, a navi a hangszórón is szól, ami halkabb, mint reméltem. Gondoltam egyet és egy külső hangszórót csatlakoztattam a fülhallgató csatlakozójába, meggyőződve róla, hogy a hangszórón szóló navi hangját hangosítva ott hallhatom. Viszont ez a művelet lekapcsolta a BT hangcsatornát (itt volt a csalódásom). Mellékesen a hangszórón lenémítja a rádiót, amikor hangot ad ki a navi, ezt viszont nem csinálja a fejegységgel, főleg nem BT csatornán.
Ezért fordulok hozzátok, hátha ismertek olyan alkalmazást, melyben meghatározhatom, hogy melyik alkalmazás, melyik kimenetem szólhasson.
Vagy, ha van is ilyen alkalmazás és be is tudom állítani a rádiót BT-ra, navit a jack csatlakozóra, akkor is leállítja a BT-t a jackba való csatlakozás? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Adott egy céges készülék (Samsung J5), melyet egy kollegina használt egy darabig. Az eddig használt párja meghibásodott, mostanra mindent sikerült átklónozni, átállítani a másikról.
Kivéve a Chrome-ban beállított Felhasználót, a Google fiókban már a kellő fiók(ok) vannak, ott nincs is a törlendő fiók, csak a Chrome-ban.
Hogyan tudom törölni a felső fiókot, ha a "Kijelentkezés, és szinkronizálás kikapcsolása"-nál hiába pipálom ki a négyzetet és nyomok "Tovább"-ot nem történik semmi.
[kép] -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre tudnátok mondani valamit? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Sajnos aktiváltam a Google segédet, semmi hasznát nem veszem. Hogyan tudom kikapcsolni? -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #141743 üzenetére
Az megvan, hogy HUD, így rendeltem a fóliát.
1. Csak a kocsiban használnám. Habár, a Volvóban a vészfék asszisztens jelzőfénye fölé pont jól állna (meglátod, ha megint büntetnek), de a kamionban több mindenre használom, ezért kézközelben kell lennie. Kocsiban csak erre használom a céges telót.
2. A fent említett okból csak otthon lenne használva. Van benne jelző minta váltási lehetőség vagy Dark mód.
3.Éppen ez az, hogy jelez és reflexszerűen ránézek (hiba, aláírom). Amúgy csak egy gondolat volt, felmerült bennem, hogy odaírom, hogy hülye ötlet-e?(#141744) Dr.NX : Pedig de!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely képes más alkalmazás megjelenítését tükörképbe fordítani? Pl.: CamSam képét, melyet így kivetíthetek a kocsi szenvedőjére (fóliám van hozzá, ami visszatükrözi) ?
Vagy ez lehetetlen? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy mi fogyaszt több adatot?
Egy netrádió alkalmazás (aminek a hangját Bt-on viszek át egy fejegységre), vagy ha wi-fin osztom meg a netet (ugyanarra az androidos fejegységre), s ott hallgatom TuneIn-en a rádiót? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehet, balga kérdés, de tudom-e használni az HBO GO-t mobilon, ha az otthoni előfizetéssel jelenkezek be (Telekom), de más szolgáltató kártyája van a telóban? -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #136674 üzenetére
Nem, zsír új (6 hónapos), de a fejegység ezt mondja. Gondolom arra a rendszerre építették. Audió (rádió, Deezer, aux, usb, TuneIn) hangszínszabályzó, telefon, DynaFleet, néhány alkalmazás (Térkép, időjárás, számológép, galéria, böngésző, wi-fi, bt van benne össz-vissz, a navi és a kamera nem elérhető. Lehet, hogy ehhez ez is elég. Én is csodálkoztam, de döntő többségben zökkenő mentes.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hadd jöjjek újra hozzátok tanácsért!
Volt a céges Samsung J5-ön az a jelenség, hogy eltűnt a Google Play áruház alkalmazás. Valamit varázsoltak a rendszergazdák, mert megjelent az alkalmazás. Tudtam is telepíteni alkalmazásokat. Majd újra eltűnt, később előkerült, most megint eltűnt. Különösebb beavatkozás nélkül. Hiába csináltam rendszermentést a Samsung cloudba, most hogy újra eltűnt a GPStore alkalmazás, onnan szerettem volna visszaállítani, de olyan, mintha annélkül lett volna elmentve. Tanácstalan vagyok, hogy mi lehet az oka, hogy pont a GPS. alkalmazás tűnik el. Amit időközben telepítettem, az szépen megvan, működik. -
HoTaZo
addikt
& Somatom
Ok, akkor nem erőltetem, oldják meg ők. Amikor bevitték az új Google fiókot, még hétfőn, és észrevettem a Playstore eltűnését, akkor még lehetőségem volt a rendszergazda kezébe visszaadni , de nem jutott előrébb ő se, s nem is értette. Távvezérléssel meg nem tudott belelépni.
Egyrészt, reméltem, hogy találok magam megoldást vagy tudtok olyan lépést, ami rávezethet a hiba okára, ezen az úton indultunk el.
Másrészt, már volt eddig és céges dolgokhoz használható alkalmazasokat telepítettem is.
A fedélzeti telefon, média kezelő a telefonnal csatlakozva működik és pont egy a gép értékelő alkalmazását (Dynafleet) tettem volna fel.
Továbbá az it-s szerint telepítve van, ezért nem értettem, hogy hová tűnhetett.
Mindegy, vagy újrahúzzák a ROM-ot vagy varázsolnak vele valamit.
Mindenesetre, köszönöm a segítő szándékot! -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #132774 üzenetére
Még nem telepítettem a Foxot, se a Clippert erre.
Chrome és a Samsung böngészője van fent. Azok webes oldalon nyitják. Látom az azelőtt telepített alkalmazásokat viszont.
Hétfőn csináltam egy rendszer frissítést s nem sokkal rá a rendszergazda feltett egy másik Google fiókot (rendszám változás miatt), meghagyva a régit is. Az új nem fogadja el a jelszót a Play áruházas telepítésnél, de Google fioknál igen. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy céges (tehát némileg korlátozott) samu j5-ről eltűnt a Google Play áruház alkalmazásom.
Ott van az még, csak én nem találom? Ezen esetben miként varázsolhatom elő?
Gyári visszaállítást, menüből, nem tudok csinálni, mert Samsung cloud azonosítót kér, amim nincs.
Továbbá, a céges biztonsági beállításban blokkolva van, hogy külső forrásból telepíteni tudjak. -
HoTaZo
addikt
válasz
zsoltzsolt #126675 üzenetére
& (#126674) DS39
Ok, köszönöm!
Megemlítem neki, hogy úriember lehessen szabi alatt is. -
HoTaZo
addikt
válasz
zsoltzsolt #126672 üzenetére
S, azzal se érkezik értesítés a tabletre?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Rokon szüneteltetni szeretné a (Huawei MediaPad T1 7.0; android 4.4.2) tabletjén a gmailt szabadság idejére.
Annyit tudtam javasolni neki, hogy a gmail mobiladat forgalmát függessze fel, de kiderült, hogy hotspotról vagy routerről fog netet kapni. Így a fenti nem ér semmit. Még az értesítések felfüggesztését tudtam javasolni.
Van esetleg más eljárás vagy külső alkalmazás kell, hogy fagyasztani lehessen? -
HoTaZo
addikt
válasz
darvinya #123140 üzenetére
Április 6-án lett frissítve, igen mindez be van kapcsolva, de a készüléktípusra vonatkozót most látom, hogy le lett kapcsolva.
Itt volt a kutya elásva! Pedig majd' mindent néztem.
Köszi szépen!
S, akkor újra felteszem a kérdésemet: Mivel Google barát minden pozíciómról tud, van rá esély, hogy visszakerüljenek az érintett pozíciók az idővonalamra?
Vagy a Samsungból át lehet varázsolni (más fiókból) erre az idővonalra az adatokat? -
HoTaZo
addikt
válasz
darvinya #123136 üzenetére
Nem. Van egy Huawei G8-asom, amin rögzültek az eddigi útvonalaim, ezt szépen vissza tudtam nézni akár a telefonomban, akár asztali gépen, ahol pontosítani is tudtam az útraigazítást.
De április 5-e óta nincs rögzített útvonalam az idővonalamon.
Kezdetben a GPS hibájára gondoltam, de azt leellenőrizve, kizárhattam ezt az okot. Sőt a Térkép jelzi is a pozíciómat, csak nem rögzíti.
Tudomásom szerint semmilyen olyan állítást nem végeztem se a készüléken, se az alkalmazásban, ami okozhatna ilyen problémát.
Az alkalmazás általános hibáját is kizárhatom, mivel Ti is jeleztétek volna, hogy másnak se működik, de a céges telefonomon (Samsung J5) is működik rendesen. -
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #123036 üzenetére
Sziasztok!
Újfent a Google Térkép, Idővonalával jönnék. Pár nap pihenés után rájöttem, hogy a céges Samsung J5-ön is megy folyamatosan a GPS. S, azon megvannak a saját (Huawei G8) telómról kiesett útvonalak.Kérdésem továbbra is: Hogyan tudom újra életre kelteni az Idővonal funkciót?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha már úgyis téma a Google Térkép.
Nekem folyamatosan van bekapcsolva a GPS a telefonomon, hogy a Térkép idővonalán meg tudjam nézni, mutatni másnak, hogy merre is jártam.
Viszont, ápr. 5-e óta nincs rögzítés az idővonalamon. GPS-t teszteltem, nem ment tönkre, a Térképen és más alkalmazásban helyesen jelöli a pozíciómat. Nem állítgattam se az alkalmazásban se a készüléken olyan dolgot, ami tudomásom szerint hatással lehetne erre.Tudtok rá megoldást, hogyan lehet újra működésre bírni az Idővonal funkciót?
Mivel Google barát, mindig tudja, hogy merre járunk, van rá esély, hogy az elveszett útvonalak* visszakerüljenek az idővonalamba?*Szintén kamion.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben a Samsung Internet béta böngésző mintha a PH oldallal haragba lenne. Egy idő után lefagy, oldal frissítés, ki-belépés rövid időre segít, de nem sokáig. Más oldalakkal nincs gondja, Chrome-nak nincs gondja a PH oldalával.Volna ötletetek, hogy mi okozhatja ezt?
-
HoTaZo
addikt
Biztos, hogy nem váltok nyelvet max. franciára.
Mondom, felesleges ujj koptatás volt, akkor.Tudod, van már elég élettapasztalatom, hogy levegyem, mikor oktatnak ki, akár pár szóval is. S arra nincs szükségem. Ha ezt te nem érzed, az nem az én hibám. Van, akinél ez zsigeri...
-
HoTaZo
addikt
Szerinted.
Pl. nem tudom, mi az a Dropzone management vagy a 3. pontban a Startup manager. Bocs, de magyar nyelvű a készülékem és nem fordítottam még le a menürendszerét angolra, hogy ha befut egy ilyen app, akkor ne kelljen alapvető dolgokkal zavarnom.
"Szeretem", hogy nem választ adsz, hanem burkoltan tudatod, hogy tudatlan. Hasznosabban is koptathattad volna az ujjaidat. Tudod, a stílus teszi az embert...Somatom: A pozicionálás, betűméret stb., 2. pont beállításait megcsináltam, ezért nem értettem, mit hagyok ki, miért nem tűnik el a szöveg.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megtudnátok magyarázni, hogy miért nem tud a Google kereső egy 4G-s hálózaton kapcsolódni?
A YouTube-on kívül még, minden más működik rendesen, de a Google azt írja ki, hogy Offline vagyok, pedig roaming 4G és 3 csíkocska is megvan. -
HoTaZo
addikt
válasz
S e t h #113989 üzenetére
Nem túl vészes, mivel teszt alatt van és a Chrome-ban is sok olyan könyvjelzőm van, amit ritkán hasznalok, így túlélem.
De tényleg nagyon gyors és főleg nem akad meg egy link megnyitásánál sem, amit újrakezdett a Chrome.atosan: Köszi neked is, hogy ránéztél és persze a programért is!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #113890 üzenetére
Amikor csináltam a műveletet még francia honban voltam.
De megoldottam másképp. Csak az a gondom most, hogy amit akartam csinálni, ahhoz sms-t kellett volna kapnom, de az se jön meg (már) az angélusoknál vagyok. Mondjuk most tényleg kevesebbet mutat egy órával a droid. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Lastpass nem enged belépni, az írja ...Ellenőrizze a hálózatot, dátumot és idopontot."
4G-n vagyok, automatikus datum, idő beállítás. Mi lehet? -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #113833 üzenetére
Na, ezt megmutatom neki. Úgyis megint haza tudok ugrani egy röpkére.
Elgondolkodtató...
Mondjuk a fb messengerét használja a gépen, csak az meg nincs mindig bekapcsolva. Meg a gyerek teloján lévő viber is játszik a kapcsolat tartasban. Csak ez az én részemre érkező írást beszéddé alakítás és az én szövegem írássá alakítás volt kérdéses. -
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #113818 üzenetére
Részben igazad van (még a 113820-as hsz.-ben is). Mivel a fő csevegő partnerem otthon nagyon alap számítógépes ismeretekkel rendelkezik és még viber telepítését se fogja bevállalni.
Attól még, hogy felmerül egy igényem, még messze nem biztos, hogy tudom, melyik javaslat lesz a legmegfelelőbb számomra. Szerencsére jött néhány javaslat, melyeket mind könyvjelzőztem és az alkalmas időben ki is fogom próbálni őket. Kérdésemkor nem számítottam ennyire. A Taskert pedig azért nem volt szándékomban eddig feltenni, mert a Robot eddig teljesen kielégítette az igényeimet. Ráadásul, főleg így telefonról, igencsak nyűgös számomra a pötyögtetés, ilyen-olyan beállítások eszközlése. Alkalmazkodnom kell ehhez a szituációhoz is. Ami sajnos nálam egy rohadt lassú folyamat.(#113817) csipuka: Köszönöm!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #113779 üzenetére
Párom nem használ okostelefont, asztali Windows, slussz.
Ráadásul, most vettem egy filléres, de funkciónak megfelelő fejhallgatóba dugható csipi mikrofont. Ezzel csak ott a gondom (amit elfelejtettem az előzőbe leírni), hogy ha át is alakítja a leírt szöveget, akkor hogyan fogom hallani? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan (chat) alkalmazás, amely képes az én kimondott szövegemet írottá alakítani (ez még megy is a Messengerre uszított G-boarddal, valamiért a gyári Huawei Swype nem dobja ki a mikrofon gombot), de arra is képes, hogy az én készülékemre érkező írott szöveget kimondja? -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Akkor erre nincs magyarázat, megoldás?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Néhány napja a Chrome böngészőben, ha egy PH-s fórum linkre nyomok, akkor elkezdi megnyitni, fehér lap, kis kék sáv a házikó alatt megáll és annyi. Vissza nyíl, újra bök, megnyit rendesen.
Ha alapból hosszan nyomok a linkre, a megnyíló ablakban inkognitólapot választok, akkor nincs gondja.
Foxban megnyílnak rendesen. Így remélhetnem, hogy nem a rendszer hibázik. De a Foxot nem szoktam használni, vészesetre van fent.Tehát van-e magyarázat és főleg megoldás erre a fagyásra?
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Melyik alkalmazással s azt milyen beállítással tudom látni gyerkőcöm (telefonjának) fizikai pozícióját?
Hogyan tudom összehangolni a két telefont?Szerk: Huawei G8 és Xiaomi Redmi 4A Pro
-
HoTaZo
addikt
válasz
ArthurShelby #112749 üzenetére
Mert ugyanaz a játék az én G8-asomon (FHD) hamar elkezd melegedni, míg gyerkőc Redmi 4A Pro-ján (HD) egyáltalán nem. A fórumon odáig jutottunk, hogy valószínűleg a kijelző felbontása miatt. Csak tesztelném.
Akadt egy-két ötlet, alkalmazás,de vagy az én készülékem nem engedi alapból az ilyen átállítást vagy ROOT kellene, de emiatt nem fogom rootolni.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel (büntetlenül
) és ROOT nélkül lehet változtatni a telefon kijelzőjének a felbontását?
Mint ez, csak Root igény nélkül. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre esetleg valaki?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Telefonom topikjában ajánlották a Setting Database Editor alkalmazást, mellyel vissza tudtuk csalogatni a nav-barra az adatforgalmi sebesség kijelzését. Melyet valamelyik előző EMUI frissítéssel veszítettünk el, igaz csak a legfrissebb fw+EMUI frissüléssel lehetett ezt is csak előcsalogatni. S mindezt ROOT nélkül.Kérdésem, véleményetek szerint ugyanígy vissza lehet állítani a mobilinternet adatforgalmi dátum megjelenítését, melyet szintén valamelyik frissülés folyamán "veszítettünk" el?
Ha igen, mi lehet az angol megnevezése ennek?
Sajnos a topikban nem akadt rá válasz. -
HoTaZo
addikt
válasz
Bozek #112492 üzenetére
Jakuu
Egyik se, Huawei G8 és még nincs rootolva.
Kár, hogy erre se google-nél se a gyártok nem gondolnak.
Néhány napja győződtem meg róla, hogy nem a telefonom mikrofonja túl gyatra, csak egész egyszerűen túl sok neki egy bizonyos hangerőn felül neki. Hogy ilyenkor a másod mikrofon miért nem vált ki a rendszerből megfelelő szűrést, az már lehet technológiai negatívum. -
-
HoTaZo
addikt
Találtam egy tök érdekes oldalt, majd annak a mobilos alkalmazását, mely fut háttérben is.
Ja, és Radio Garden a neve. A világ összes (?) helyi rádióadóját tisztán hallgathatjuk."Csak kattintgatsz és Mexikóból az Azori-szigetekre, Ugandából Burmába érkezel, ha úgy tartja kedved Manilából Guamra ugrasz és kristálytisztán hallhatod azt, amit a helyiek. Rápöttyintesz a Mikronézia-i Weno-ra és látod, hogy hajnali kettő óra van náluk, könnyen lehet, hogy valaki nehezen alszik el, és az óceán partján fekve hallgatja ugyanazt, amit te. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest