- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A Horizon Go mondjuk kilóg a sorból, mert arra nem lehet előfizetni, csak akkor lehet használni, ha UPC-s az illető.
(#111225) hfrankee: Pontosíthatnál, hogy milyen meccsekre vagy kíváncsi. Különböző TV adókon mennek ezek, az előfizetést ahhoz kell igazítani.
(#111229) morefire: M4Sport-ra mondjuk ott a MindigTV alkalmazás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #111215 üzenetére
Van 7 napos próbaverzió, azzal tesztelgetheted.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #111211 üzenetére
Most akciós a Sygic (május 31-ig), azért a 9 ezerért már világtérképet kapsz náluk. Európa 16,99 euró (vagy közlekedési információkkal együtt 19,99 euró).
Most kipróbáltam, elvileg a benzinárak is mennek, egy Shell kútnál 349,9-et ír ki a dízelre, 362,9-et meg a 95-ösre. Persze ahogy nézem csak a Shell, a MOL és az OMV kutaknál írja ki.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #111081 üzenetére
Ha még normális tartalomjegyzék is van a PDF-ben, akkor oda is tudsz ugrani a megfelelő oldalra. Én egy Panasonic fényképezőgép használati útmutatóját (nem hosszú, "csak" 400 oldal) néztem vele így.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #111035 üzenetére
"Sőt azok még bal-jobb irányú nyilakat is megtudnak jeleníteni gépelés közben kurzor léptetéshez, hogy ne kelljen állandóan belenyulkálni a szövegbe szerkesztéskor."
Tényleg? És ehhez Xposed kell vagy Custom ROM?
Megsúgom, hogy például a Swiftkey-nél be lehet állítani, hogy megjelenjenek a nyílgombok. De van egy tippem, hogy erre még más billentyűzet alkalmazásnál is van lehetőség.
-
Bozek
nagyúr
És ugyanazt a részletes statisztikát mutatja root-tal és ADB-n keresztül adott joggal? Mert akkor visszatérek a GSAM-hoz.
Hol van leírva az ADB-s parancs?Közben megtaláltam. Hátha kell valakinek. A Greenify-nek szükséges ADB parancsokhoz is van link az említett posztban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #110703 üzenetére
Mi a baj a VCF-es megoldással? Ha mással is csinálod, a telefonszámokat valahogy át kell juttatni a másik készülékre, mivel offline megoldást keresel. Akkor meg nem mindegy, hogy VCF-et küldesz át, vagy valamely más program adatfájlját?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #110662 üzenetére
"OTG is lehet úgy fog akkor majd működni, hogy csatlakoztatott pendrive mellett próbálok majd új Tárhelyet felvenni és úgy majd lehet megjelenik a választható listában majd OTG is."
Próbáltad már OTG-vel és nem jelent meg? Mert akkor ott lehet, hogy más probléma van. Milyen telefon? Milyen Android verzió? Más alkalmazás látta az OTG-n rádugott pendrive-ot? Nekem ha rádugom OTG-n a külső tárhelyet a telefonra, akkor még csatlakoztatnom kell, hogy minden lássa.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #110656 üzenetére
Érdekes, nekem simán megy az OTG plugin nélkül is Solid Explorer-ben. A másik kérdésedre meg: bal oldalt a három vonal, aztán az oldalról beúszó részen jobb felső sarkában a három pötty. Itt a Tárhely szerkesztőt választva a jobb alsó + jellel tudsz hozzáadni felhőtárhelyeket is. Ott van Google Drive, Dropbox, Onedrive, Yandex, Owncloud, Box, Sugarsync, Mediafire. De ezen kívül LAN/SMB, FTP, SFTP és WebDav is elérhető.
Lehet amúgy, hogy az OTG plugin csak extrém esetekben kell. Például egy régebbi Nexus 7 tableten csak külön programmal ment, de az gyári alkalmazással se tudta az OTG-t.
-
Bozek
nagyúr
MoneyWiz 2 - 0,99 $
A Better Camera Unlocked - 0,50 $ -
Bozek
nagyúr
"De ha elárulod hogy lehet képet titkosítani, érdekel"
Betömöríted jelszóval. Aztán egy másik jelszóval megint.
Amúgy megoldható lenne rá program is, nem olyan nehéz mondjuk Vigenère-rejtjellel kódolni.
(#110633) kovisoft: Csak az EDS-nél nem a kép van titkosítva, hanem a konténer. Ez olyan, mint egy páncélszekrény, ott sem a benne lévő iratok vannak titkosítva. Egyébként jó cucc, de engem zavar, hogy nem olyan, mint a TrueCrypt, hogy bármivel eléred a titkosított konténert, ha tudod a jelszót. Persze elvileg rootolt készüléken be lehet mountolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
batai15 #110483 üzenetére
Én a Camera ZOOM FX-et használom, főleg azért, mert itt nem kell sokat variálni a sorozatfelvételhez. Igaz, trükkös, mert a Time Lapse módnál kell beállítani, hogy a képek készítése között 0 legyen a várakozás.
Slow motion-t (feltéve, hogy ezzel a 60/120/stb. fps-re gondolsz) szerintem csak a gyári kamerával lehet csinálni, ha egyáltalán az tudja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sebijani1982 #110290 üzenetére
Esetleg tedd fel a román térképet is, a Google Maps arra is ajánl utat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #110105 üzenetére
Én a Vocre Translate-et ismerem, de ahogy írták, elvileg a Google Fordító is tud ilyent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeusz55 #110028 üzenetére
Itt több hozzáértőt találsz: Android programozás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #109820 üzenetére
És érezhetően gyorsabban is merült a telefonod, vagy csak a statisztikákból szűrted le ezt? Mert a kettő nem ugyanaz, itt van egy cikk róla.
-
Bozek
nagyúr
válasz
D-Phrag #109751 üzenetére
"mert szerintem nem google play-ből letöltöttek miatt van"
Továbbra is az a kérdés, hogy milyen alkalmazások vannak felrakva... Nem az a lényeg, hogy honnan van, attól még nem leszünk okosabbak, hogy vannak olyanok is, amiket nem a Play-ből raktál fel.Egyébként rányomhatsz a hirdetésre, vírust nem kapsz. Ez max. elvisz a Google Play oldalra, vagy a saját weboldalára, amiből már több kiderülne.
(#109752) Salex1: Launcher-rel ezt biztos nem tudod megoldani. Keress Lock Screen-t a Play-en. A C Locker-t már láttam itt megemlítve.
Hívásrögzítőnek meg nézd meg az ACR-t, talán megy.
-
Bozek
nagyúr
válasz
D-Phrag #109749 üzenetére
"Telepített appok: Diskdigger és társai."
Ebből sokat megtudtunk a telepített alkalmazásaidról. Így azért nehéz kiszűrni, de szinte biztos, hogy valamelyik program csinálja.
Ha rányomsz az Install-ra, akkor talán a Google Play-be visz. Ott a fejlesztő többi alkalmazása közül ha fel van telepítve valami, akkor valószínűleg az lesz a ludas.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #109728 üzenetére
"Érdekes lenne kifelé menne a reklám"
Sehol nem írtam azt, hogy kifelé megy a reklám. De a kérés, hogy honnan töltse le a reklámot, azt a telefon küldi az adott weboldalnak. Na, ezt szűri az Adguard belső VPN-je. Ha befelé szűrné, akkor nem lehetne vele adatot spórolni, mivel akkor le kellene töltenie a reklámot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #109619 üzenetére
Az a probléma, hogy ez nem üldözési mánia. A Yandex adatokat halász az FSB-nek, ami a KGB utódja. Ha magyar oldalaknak nem hiszel, akkor itt egy 2011-es BBC cikk. Na meg azóta törvényt is írt Putyin, hogy mindent mentsen a Yandex, ami Oroszországban történik. Ugyebár kiderült közben, hogy a Nemzeti Konzultáció weboldalán is volt egy Yandex kód.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #109610 üzenetére
Előbb te is olvasd el a kérdést és utána reagálj. Az értesítések figyelése alapértelmezetten 30 percre van beállítva, ami nagyon messze van a push-tól. Én nem 30 perc múlva akarom látni az értesítéseket egyik alkalmazásnál sem.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
kkdesign #109528 üzenetére
Köszönjük, hogy új hozzászólás előtt nem olvasod el az összefoglalót:
"Megemlítendő még az apkmirror és az XDA is, ahonnan korábbi változatokat vagy fejlesztői verziókat tölthetünk le."Elvileg a Google Asszisztens a Google Search része. Innen le tudsz tölteni frissebb verziót, de nem garantált, hogy működni fog ez a funkció. Ha nem megy, akkor meg kell várnod, míg a telefonodra is elérhető lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #109468 üzenetére
"manuális fókuszt"
Az LG Leon tudja a Camera2 API-t? Mert ha nem, akkor nem fogsz ilyent találni.
-
Bozek
nagyúr
A MoneyWiz 2 kimaradt.
Igaz, hogy nem olcsó, de szerintem egész jól kezelhető. Bár a Költségvetésem-et is megvettem anno.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #109355 üzenetére
Én Vocalizer-t használok. A Jack és a James közötti különbség az lehet, hogy a Google figyel a külföldi nevekre, a másik kettő nem. Még az SVox-ot használtam egy ideig régebben, de az ott kiverte a biztosítékot, amikor az NB I-et úgy olvasta fel, hogy "nota bene i".
(#109361) HoTaZo: Micsudi? Nem is írtam semmit a beillesztésről.
(#109363) Somatom: Most csak Remix Play van, mert egyelőre nincs időm foglalkozni a Remix-el. Pedig pont azért vettem USB-s vevővel ellátott egeret, mert a BT nem ment Remix alatt.
(#109367) kory24: Valamely automatizáló, ami képes elkapni az értesítéseket és hozzá az AutoRemote plugin. Ez működik BT-n keresztül is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #109334 üzenetére
"Vocalier, torz, ez már két vödrös verzió"
Érdekes, nálam nem torz. Amúgy azért is fura, mert a Google is Mariskát használja, ahogy a Vocalizer.(#109314) outdoor: "Amit a zene adott, annál többet von el. Őrjítő. Mit lehet tenni?"
Mondjuk megvenni a zenét, ezzel is támogatva az előadót... -
Bozek
nagyúr
válasz
tonyrulez #109269 üzenetére
Igen, alkalmazásfüggő. Keress Immersive Mode-ot a QuickPic-ben. Ha nincs, akkor a GMD Full Screen Immersive Mode-dal is akár ki tudod kényszeríteni, hogy a QuickPic alatt eltűnjön a sáv. Igaz, egy vékony piros csík marad a képernyő alján, de ez nem zavaró szerintem. Ha téged zavar, akkor vedd meg, akkor az is eltüntethető.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109175 üzenetére
De azt a Somatom által leírt webserver-rel is meg tudod oldani ugyanúgy.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #109164 üzenetére
"Sharing with devices that do not have SuperBeam through web interface"
Ebből nekem az jön le, hogy ha nincs a másik telefonon SuperBeam, akkor weben keresztül is rá tudsz csatlakozni. Viszont ahhoz azonos hálózaton kell lennie a két eszköznek, amihez kell router. Ha mindkét eszközön van SuperBeam, akkor nem kell hozzá router.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Joshi #109116 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lenne Transmission Android-ra. Csak GUI van, amivel egy Linux-on futó Transmission-t tudsz irányítani.
Ahogy olvasgattam, csak a tTorrent Lite-hoz van WebUI. Persze régebbi cikk, amit találtam, szóval lehet, hogy azóta másikba is bekerült, de erről nincs információm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snooze #109057 üzenetére
Én a Tasker-t, Somatom meg az E-Robot-ot írná.
Egyébként meg Wallpaper Changer. Igaz, ha különböző mappákból akarod megoldani, akkor 1 euróért meg kell venni ezt a részét.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Chris Kiki #109034 üzenetére
Például DTS WAV, amit simán lejátszva csak sustorgást hallasz. Ez konkrétan WAV is, de air is jól mondja, bárminek lehet WAV a kiterjesztése.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Black_Raven #109024 üzenetére
Konkrétan ezek minek a fájljai?
(#109028) Chris Kiki: Attól, hogy WAV a kiterjesztése, még nem biztos, hogy sima WAV-ról van szó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ollie #109010 üzenetére
"A telefon tulaja mindig látja, ha rákeres valaki, sőt, eleve neki kell hozzáadnia az apphoz azokat a személyeket, akik rákereshetnek a helyzetére"
Az a probléma, hogy olyant keres, aminél erre nincs szükség.
"valamint nagyon komoly visszaélésekre, akár zsarolásra ad lehetőséget"
Például? Nem kell olyant mondani telefonban, amivel vissza lehet élni. Amúgy a törvényi dolog meg érdekes, mert bíróságon használod fel a hangfelvételt, akkor nem számít, hogy hogyan jutottál hozzá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
z123456789 #109000 üzenetére
1. Nem akkor kell nyomkodnia, amikor már elrabolták, előtte engedélyezi, akkor úgy marad, amíg vissza nem vonja az engedélyt.
2. GMaps = Google Maps = Térkép, ami alapból elvileg fent van a telefonodon. -
Bozek
nagyúr
válasz
outdoor #108898 üzenetére
De igen. Rányomsz a három vonalra az ajánlatok mellett balra, majd Dokkelhagyás. Csak még az elrendezést is át kell állítani Kompakt-ra. Tablet-en talán még jó, telefonon már azért kicsik a betűk. Talán ha legnagyobbra méretezed át, akkor még okés lehet.
Viszont külön kell állítani a fekvő és az álló nézetet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #108877 üzenetére
Azért 2 óra alatt csak ki tudod próbálni. Egyébként meg van lehetőség 48 órán belül is visszakérni a pénzed a Google-től, csak ennél hosszabb idő alatt kell egyezkedni a fejlesztővel. Viszont volt nálam olyan, hogy fizetős alkalmazásból ingyenes lett és hónapokkal később is visszakaptam simán a pénzem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108784 üzenetére
A 7 napos próbaverziót linkelte air. Utána meg kell venni a Servers Ultimate Pro-t, ami most 3495 Ft. Persze szoktak lenni akciók erre is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108748 üzenetére
Ezt esetleg megpróbálhatod. Garanciát nem vállalok rá, hogy működik, én is csak találtam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr. Y #108675 üzenetére
"Yota esetében kisebb képernyő, de nagyobb felbontás, durván nagyobb FPS és nem csak olvasni lehet rajta!"
Látszik, hogy nem csak a mi felfogóképességünkkel van baj... Azért nem látom értelmét, mert az e-ink lényege pont az, hogy kevesebbet fogyasszon. Viszont ha ez a telefonnal van egybeépítve, akkor a telefon erőforrásai bőven merítik az akksit, tehát nem bír ki hónapokat, mint egy e-book olvasó. Innen nézve simán lehetne a normál kijelzőt is használni e-book olvasására, ezért nem látom értelmét.
Na meg az se egy utolsó szempont, hogy ha lerakod, akkor valamelyik kijelző alul lesz, így nagyon kell vigyázni rá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr. Y #108658 üzenetére
"Androdi 6-on miért nem lehet letiltani a Google alkalmazást (hogy a kezdő képernyőről különösebb launcher használata nélkül eltűnjön)?"
"A Google nem tiltható le sem Yotaphone 2 OS6-on, se Galaxy S7 OS6-on."Akkor tessék a Samsung-ot és a Yotaphone gyártóját b*sztatni ezzel a kérdéssel. Az alap Android launcher-ben szerintem simán le lehet húzni a képernyőről. Egyébként mit értesz Google alkalmazás alatt? Nem a keresőre gondoltál véletlenül? A YouTube, a GMail, a Google Play is Google alkalmazás.
"3: Az említett két telefont akarom összekapcsolni. A Yotaphone 2 legyen összekapcsolva az S7-el úgy, hogy az S7 is fel tudja venni a Yota eszközre érkező hívásokat. Így nem kellene mindkét mobilt mindig kéznél tartani."
Irányítsd át a Yotaphone 2-n a hívásokat a másik számodra. Persze, ennek van költsége, de tudtommal csak ez a megoldás létezik.
(#108663) beg: "Ennyi erővel kereshetnék appot ahhoz hogy lássam a kijelző hátulját" - A Yotaphone 2-nél pont hasznos is lenne, mert ahogy látom, van egy e-ink kijelzője hátul.
Bár sose fogom megérteni, hogy mi értelme van. Persze, nem fogyaszt a kijelző, de ha olvasni akar, akkor vegyen egy e-book olvasót.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#49738752 #108628 üzenetére
"öreg papír stílusú háttéren fekete betűkkel, appon belül minimálisra húzott fényerővel éjjel, korom sötétben is tudok olvasni, és nem süti ki a szemem"
Én erre fekete hátteret használok, halványfehér betűkkel.
Nem tudom, hogy a Cool Reader-ben van-e nappali és éjszakai téma, de a Moon+ Reader-nél igen, egyszerű köztük a váltás.
-
Bozek
nagyúr
Azért van. Ha konkrétan úgy nem lehet megoldani, ahogy a kérdező szeretné, azért valami részben hasonló elgondolás még segíthet.
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy te és darvinya nem nagyon jöttök ki egymással, ezért számomra egyértelmű, hogy miért is ment ez a válasz. Ha más írta volna, akkor mindjárt nem ütötte volna meg az ingerszinted. SharpSA megoldására érdekes módon nem ugrottál...
-
Bozek
nagyúr
válasz
meko1 #108466 üzenetére
Ezt írtam: "A linkelt oldalon egy 2015. júniusi verzió érhető el a telefonomra, szóval az se okés."
Mint mondtam, ez a Google Play-es linkre vonatkozott, ezt kellett volna értelmezni. Semmi, de semmi köze nincs ahhoz a hozzászólásomnak, hogy az APKMirror-on mikori van fenn. De neked ez még másodszorra se jött le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest