- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
Boat Browserben régen volt egy olyan funkció, hogy ha lefele görgettél akkor eltünt felülről a tabbar és a url sáv. most egyszerüen nem találom meg ezt a funkciót.
-
aizen92
addikt
béna vagyok nagyon, és nem találom azt az alkalmazást, amivel a fizikai billentyüzet gombjat lehet átállitani androidra, az rémlik még hogy fizetős.segitséget előre is köszönöm!
megtaláltam még is az alkalmazás táramban: external keyboard helper pro!
-
aizen92
addikt
Nem tudom volt-e már, de inkább többször, mint egyszer sem!
CLIPPICK - Lényege címszavakban: Multiplatformú copypaste progi. Ctrl+C-zel a Nexusodon majd a Mac-eden Ctrl-Vzed. és ennek végtelenített kombinációja.
"Copy and Paste a bunch of things like you’ve never done before between various devices! Skip has undergone a complete transformation from Clippick with enhanced performance, revamped designs, and additional features. Skip allows you to move content instantaneously across devices with remarkably less efforts, enabling you to “SKIP” all the unneeded actions. Whatever it is that you have to transfer to that other device, don’t do it the hard way anymore. Just copy here and paste there with Skip.
Skip supports: Windows, iOS, Android, and Mac Os."Nekem nagyon hasznos lesz, régóta hiányolok ilyen progit, tökéletes számomra!
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
Jó ez véleményem szerint.
Megy az eszmecsere, kiderülnek a gyengeségek, erősségek ,esetlegesen új funkciókat ismer meg a másik tábor, egy ilyen "szakmai" vita jót tesz a topicnak szerintem. Ezt is elég kellemesen lerendeztük, ész érvek alapján és hál' égnek nem ment át "te idióta, nekem van igazam" stílusban, ahogy az megannyi topicban sajnos tapasztalható.
Ilyen keretek között lehetne több, mert én pl. az ellentábornak más funkcióit is megismerhettem, amit én az X napos próba során nem találtam, és fordítva is igaz volt ez.(#47238) LonGleY: Rá kell szánni az időt. Én 20 percig vetettem össze a leggyakrabban használt járatokat, pdf alapján az alkalmazással. De pontosnak bizonyult eddig, a heti frissítést nem is tudtam, akkor nálam tuti marad ez az alkalmazás.
Mondjuk 1 hónap aktív használat után derülnek ki a turpisságok, de egyelőre nekem bejön ez a felület, és hogy már a kedvencekben látom a következő induló járatot!!! hatalmas kincs szerintem! ( Cover Lockscreent-t használok, és így csak picit elhúzom a lockscreent és már látom, mi mikor indul, sok tapicskolást megspórolva
)
-
aizen92
addikt
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
én lecseréltem a BPmenetrendet és ezt használom azóta: Budapesti Menetrend. Eddig pontos volt. nálam a kritikus az a HÉV menetrend. eddig mindegyik valamelyik frissítésével elkúrta, rosszat írt ki/nem írta a pénteki különleges menetrendet stb. De ez tökéletesen írja eddig! A kis budafoki buszokat is pontosan írja, pedig van amelyik csak 6-8 megállóból áll. Egy próbát mindenféleképpen megér.
-
aizen92
addikt
Kellene nekem tabletre/telefonra egy facebook alternatíva. Kb. Mindenre jó a boat browseren belül a touch.facebook, telefonon fent van a messenger, csak képet/doksit/pdfet nem tudok ezekkel feltölteni.Maga az alkalmazás meg eléggé szereti zabálni az erőforrásokat. Nincs valami olyan progi, ami nem pörög a háttérben és csak kéthetente előhuzom pár fotó/fájl feltöltésére? Vagy valami olyasmi, ami fagyasztja nekem a facebook alkalmazást, annyi időre amíg meg nem nyitom?
Viktor0610: köszi az infót! Ki is próbálom
-
aizen92
addikt
válasz
batai15 #47134 üzenetére
petipetya:ennél van gyorsabb funkció! Próbáld ki ezt:
Van a swype piktogram bal alsó sarokban, és arról áthúzod a C-re, vagy V-re,A, X-re stb. Csak gyorsnak kell lenni különben megnyitja a beállításokat
remélem érthető
Igen, ezt más program nem tudja, olyan gyors vele a linkelés,hogy hihetetlen. Egyik legjobb program szerintem.
-
aizen92
addikt
+1 a swype-nak. lassan egy éve használom. Tökéletes, a húzogatás csak akkor használom, ha egy kézzel tudok írni, a sima funkció is nagyon jó. Tableten ezzel szoktam gépelni.
Pro: magyar kiosztás, intelligens szótár, 2 hét alatt ha belaktad nagyon gyorsan tudsz vele írni, nagyon jó a szó előrejelző része, testreszabható felület, tableten 3 pozíció pozíció
Kontra: csak a tabletes verzióban van "tabulátor" funkció". Ez amúgy rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet a mobilosba is megoldani, inkább oda kellett volna, sokkal nagyobb szükségem lenne ott a mezők közti ugrálásra. na mind1.Lényeg megéri megvenni.
-
aizen92
addikt
válasz
zsoltzsolt #47078 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni,hogy a Szincsákos mennyire pontos, de leszedem és használom inkább azt.
-
aizen92
addikt
válasz
KurtCobain #47075 üzenetére
Rendben! Köszi az infót!
Remélem a jövő heti 4es metro és a miatta teljesen átalakuló járatok maiatt van most egy kis katyvasz, és utána normalizálódik majd a helyzet, mert pl dél budán- budaörs-törökbálinton minden járat/ menetrend megváltozik. -
aizen92
addikt
Köszi a konstruktív hozzászólást. attól hogy te kb jársz 1 vonalon a városban, más lehet, hogy 3-4 járatot is érint, és nem mindig fixen egy időpontban végez az ember.
Plusz ha valami közbejön és napközben kell napirendet változtatni, google térkép elő, megnézem melyik járat megy arra, mikor indul, van-e idő a járat indulása előtt egy teara/gyors ebédre stb. Azért itt se minden 5 percenként jár....
Én amióta használom, rengeteg időt spórolok meg, ha nem jön pl. egy busz csak 15perc múlva, keresek gyorsba egy másika,t ami egyből indul, csak 10 méterrel arrébb. Múltkor kiszámoltam és heti 2-3 órát megspórolok azzal, hogy tudom nézni realtime mikor megy a busz/villamos/hév/metro, mikor hol érdemes átszállni/leszállni/továbbmenni....Oké. téma lezárva részemről, már "megértettelek"......
-
aizen92
addikt
Így elcseszni a Budapest menetrend alkalmazást.
Katasztrófa, ugyanaz lesz mint párom iphone-ján 1 éve volt, mikor lefrissült az új csilivili design-ra, egy ideig minden menetrend megőrült, hülyeséget mutatott, eltűntek járatok stb. Most ugyanezt csinálja androidon.Valaki tudna küldeni egy előző verziós apk-t.??
-
aizen92
addikt
Gondolom már ment a sírás, most én panaszkodok: youtube frissítés kinyírta az alkalmazást. Nem lehet megnyitni, folyton leáll
-
aizen92
addikt
válasz
siofok #46147 üzenetére
Pl. amikor kis ablakba kirakja, 4-5 pixeles randa/random csík van körülötte, nem lehet normálisan átméretezni, szaggat/bugzik nem úgy méretezi át, ahogy én akarom... egyszer már le is fagyott... eddig soha nem csinált ilyet.... miéééért.
Én vagyok amúgy a hülye, mert megfogadtam, hogy soha nem frissítek elsőre egy alkalmazást, mert általában meg szoktam szívni, mint most... -
aizen92
addikt
Viralt senki ne frissítse! Nagyon elcseszték N7 4.4.2-n.
-
aizen92
addikt
tudtok ingyenes alkalmazást, ami a tabletet billentyűzetnek használja? IOS Logitech Touch Mouse/ Jumimouse , erre tökéletes példa. ja és lehetőleg egyszerű legyen felállítani
Köszönöm! -
aizen92
addikt
válasz
#79335424 #45420 üzenetére
Azért köszi, hogy megnézted.
2 órán át túrtam a netet de semmit nem találtam. Eredetileg azért szüntette meg anno a google ezt 2012-ben, mert nem volt FullHD képes android készülék. Valahogy most 2014-ben átgondolhatnák ezt a döntést.... minden csúcskategóriás készülék FullHD kijelzővel jön ki lassan.....(#45426) punky10: troll on
-
aizen92
addikt
Ugye csak rosszul olvastam a neten hogy a drága google letiltotta az 1080ps youtubozást "mobilra"? Se az alap YT appal, se virallal nem tudok full HDt nézni, ami elég zavaró ha van egy full Hds tabletem, mert nagyon kockás a 720p.
Gondolom root nélkül ne is álmodjak róla, hogy lejátszon valahogy.Amúgy ma már annyi fullHds telefon/tablet van, hogy a fené be engedhetik ezt meg... vicc kategória....
-
aizen92
addikt
válasz
jonnyjoker01 #44802 üzenetére
Swype én ezt használom tableten gépelésre. a hosszú ékezetek ( ű,ú,ó ) sajnos nincs rajta, de jó a szótára és könnyen be lehet tanítani, sokat segít gépelésnél, mikor a szavak felét írom be de már kitalálja mi lesz a következő, így viszonylag könnyen lehet gépelni vele, nagy terjedelmű szöveget. Párom ezt használja egyetemen jegyzetelésre, nekünk ez bevált, mind mobilra, mind tabletre.
-
aizen92
addikt
Boat Browser könyvjelzőit,mappákat spied dialon etc., hogyan tudnám kimenteni/ szinkronizálni? Nagyon sok van belőle és megőrülnék ha újra el kéne mentenem őket
-
aizen92
addikt
próbáld meg a szakiknál. Homescreen topic
-
aizen92
addikt
Komolyan nincs kijelentkezés gomb a facebook messengeren? Bocs ha százszor át lett rágva a téma. Sürgősen át kellet volna jelentkeznem és csak az újratelepítéssel lehetett új felhasználót beírni.
-
aizen92
addikt
microsoft remore desktop miért nem tudja kikapcsolni a gépet? Csak kijelentkezést enged és a poweramp ( 3rd party ) progi elindításával tudom csak kikapcsolni a gépet.
-
aizen92
addikt
válasz
Andyka0908 #43579 üzenetére
ahogy dekrer is írta ne warezolj/ vagy ne kétes helyekről tölts le alkalmazást, akkor nincs gond.
meg azért play-en is vannak érdekes dolgok: ilyen olyan nude pictures, meg GTA V full game stb. ilyenekre oda kell figyelni. -
aizen92
addikt
válasz
Crytek #41540 üzenetére
ha a telefonod támogatja az OTG-t akkor csak rádugod az xbox 360 kontrollert és ezek a játékok tuti támogatják.
shadowgunnal tuti lehet tolni de például a modern combat az nem működik controllerrel ezért külső programmal kell bekalibrálni a controllert. root kell az összes ilyen művelethez. -
aizen92
addikt
Boat browser pro floating tab nektek betölti a youtube videókat? Nekem csak a hang megy, a karika meg pörög a végtelensêgbe... Ez volt az egyik oka annak hogy megvettem jó lenne ha müködne. Esetleg írjak a fejlesztőknek?
-
aizen92
addikt
Hvg alkalmazás másnál is vibrál ha egy olyan cikkre lépsz aminél van youtube beágyazás?
Nexus 4-7 és 4.4.2vel(gondolom a 4.4 okozza a problémát mert még nem "támogatja") -
aizen92
addikt
swype. van trial verzió és 1 sör ár a teljes. nekem nexuson bevált.
ahogy látom valami sale van. de mivel nekem már meg van így nem látom az áratja és nem kell megijedni. én pl nem szoktam vele Fruit ninjázni. nem muszáj.
-
aizen92
addikt
Youtube-on hogy lehetne egy másik fiókot kiválasztani? Egyszerűen sehol nem találom. Barátnőmmel 3 fiókot használunk az N7-hez es jó lenneváltogatni mert sok külünboző feliratkozásunk van, jó lenne így megtekintendőket is néha megnézni.
Megvan. Kijelentkezés gombot 1 hónap után sikerült megtalálnom.i
-
aizen92
addikt
válasz
Viktor0610 #39261 üzenetére
:S sajnálom bár még béta. remélhetőleg egyre több készüléket oldanak fel.
elsőre gyors, de csak akkor ha memóriában vannak azok az alkalmazások amiket elindítasz. néha van egy kis automatikus forgatás bug. de pikk-pakk javítják majd
nagyon jó! ugye vannak profilok. pl az otthoni profilt felismeri ha a hozzá beállított wifire felmész.
vagy automatikusan kilövi a hangos csengést és csak rezeg.nagyon jó amúgy még multitasking amit bárhol a telefonban felülről lefele húzol és automatikusan a kiválasztott app-ban landolsz.
na jó. befejeztem
-
aizen92
addikt
végre kijött!!!
cover elérhető ettől a pillanattól fogva!
-
aizen92
addikt
válasz
erikke17 #37387 üzenetére
play értékelések szinvonalához nem fűznék semmilyen kommentárt most.
azt kell h mondjam követi a mnml trendet. nexus-on nem érzem h gyorsabb de gyengébb HW-rel rendelkezö ismeröseim szerint gyorsabb és gördülékenyebb. egy próbát meg ér.
bár ez a mobiltelefonszám miért kell neki ennyire nem értemreméljük nem követi az eddigi facebookos app szokásokat, hogy egy idő után anélkül nem enged belépni amíg a tel. számmal össze nem kapcsoltam a fiókot.
-
aizen92
addikt
segítségeteket szeretném kérni. valami olyan alkalmazást keresek/ütemezőt amivel meg lehetne csinálni a következő műveletet:
1.. kb 08 óra-16 óra között legyen bekapcsolva a minta/pin-kód kérése a képernyő feloldásakor.
2. Ha otthon vagyok értelemszerűen ne kérje kb 17órától-másnap reggel 7-ig.Remélem valahogy megoldható a dolog. nem féltétlenül gps alapú meghatározásra gondoltam hanem 1 kattintásos műveletre és/ vagy időzítőre amelyik egyszerűbb.
szerk:: Talán egyszerűbben kivitelezhető ha "1" kattintással meg lehetne oldani a dolgot. mert nagyon zavar ha itthon vagyok kb percekig elbabrálok vele hogy most kapcsoljam ki a feloldáshoz a minta alapú feloldást 2-3szor újra kell rajzolni beállítani hogy mikor zárjon a képernyő stb. stb. majd ugyanezt a műveletet reggelente elvégezni.
-
aizen92
addikt
válasz
zsoltzsolt #36194 üzenetére
elvileg lockscreen-nek írja. de szerintem vegyes felvágott. az biztos hogy érdekes és új koncepció. én kíváncsian várom
-
aizen92
addikt
Remélem még nem volt. az alkalmazás még alpha és csak tesztelik,de ha kijön nálam must have lesz (már most az ) a név: Cover. lockscreen alkalmazás
-
aizen92
addikt
új boat browser frissítéssel nem tudom a beágyazott YT videokat hosszan nyomva megnyitni a YT alkalmazásban (open in youtube app) valaki tapasztalt hasonlót?
ugye ez azért szar mert beágyazva csak 480ban hajlando lejátszani és nem tudom át váltani.
esetleg browser alternatíva? lényeg h legyen gesture, a kezdöoldalon lehessen könyvjelzöt kirakni mint boat, nextnél (nexttel az a baj h nincs gesture benne ) , szinkronizálni lehessen.
ja és az m.facebook ugy jelenjen meg mint a facebook app. ( opera erre képtelen volt amikor probáltam )
köszönöm a helpet -
aizen92
addikt
olyan widgetet ( vagy valami alkalmazást esetleg tasker-be segíthetne valaki ) ami megmutatja/vagy megnyitja a galéria egy bizonyos mappáját. lényeg h 1 klikkre el tudjam érni a mappa tartalmát.
-
aizen92
addikt
statusbar-ba szeretnék kiírni pár infot ( pl h szept. 15. csüt, ) ezt meg tudom tenni valamelyik alkalmazással? mert notific. toggle pl kiírja a napot meg az akksit de így max ennyit tud.
-
aizen92
addikt
Keresek egy olyan toggle alkalmazást legyen az status baros, vagy valami toggle widget ami az energiatakarékos módot képes kapcsolni. hónapok óta próbálgatom ezeket és egyet se sikerült még.
esetleg tasker nevű alkalmazáson belül valahogy meg lehet oldani?
-
aizen92
addikt
youtube popup új feature helyett ajánlom ezt! ez nem csak az appon belül hanem az egész rendszerben lejátsza a videót!
-
aizen92
addikt
apex launcher miért nem akar elfordulni? elég idegesítő. de amióta feltelepítettem nem akar. lehet valahol engedélyezni kell? egyszerűen nem találtam hol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest