- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Indiant #159778 üzenetére
A telefon töltöttsége már 10 % alatt volt a xiaomi fiók szerint, lépni kellett valamit... Ha meg lemerült volna még ezt sem tudtuk volna megcsinálni. Ezért ezt gondoltuk jelen helyzetben a legmegfelelőbbnek.
Mivel mi vidéken vagyunk, a telefon meg a közeli kisvárosban veszett el, autó és közlekedés hiányában esélytelen hogy megtaláljuk mire lekapcsol, vagy ha meg is találta valaki addigra ki tudja mit csinál vele...
-
D1L1ZS
őstag
Bocsánat nem válasz akart lenni!
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene!
Elveszett telefon (Poco F1) esetében távolról csináltunk egy hard resetet, előtte be tudtuk mérni a telefon helyzetét.
Nem akarunk rendőrségre menni ezzel, mert tuti szarnának rá.Aztán gondoltuk, hogy jobb lett volna a Google fiókból indítani egy hard reszetet?
Google fiók alatt azt írja az eszköz nem elérhető.
A xiaomi fiókban az eszköznél azt írja, az adatok törölve!
Elég lesz ez így, vagy van más teendő is?
Előre is köszi szépen a választ. -
D1L1ZS
őstag
válasz
Aurig@ #159774 üzenetére
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene!
Elveszett telefon (Poco F1) esetében távolról csináltunk egy hard resetet, előtte be tudtuk mérni a telefon helyzetét.
Nem akarunk rendőrségre menni ezzel, mert tuti szarnának rá.
Aztán gondoltuk, hogy jobb lett volna a Google fiókból indítani egy hard reszetet?
Google fiók alatt azt írja az eszköz nem elérhető.
A xiaomi fiókban az eszköznél azt írja, az adatok törölve!
Elég lesz ez így, vagy van más teendő is?
Előre is köszi szépen a választ.
-
D1L1ZS
őstag
Vótmá'?
[link] NOVA Launcher 8.0 beta!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb időjárás app?
Előre is köszi az ajánlásokat.
-
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egy bizonyos app, amit nem szeretnék, hogy frissüljön automatikusan, ne látszódjon a Play Áruházban a frissítendő appok listájában?
Az Play Áruházban az alkalmazásnál ki vettem a pipát az automatikus frissítés előll.
Nem is frissül természetesen, de félek, hogy egyszer véletlenül mégis rányomok a frissítésére...
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
D1L1ZS
őstag
Korábban én is Vancedet használtam. De már YT Premium előfizető vagyok 2020 decembere óta, mert meguntam a Vanced és társaival való vacakolást. 1800 HUF havonta nekem nagyon is megérte. 2021 decemberében mivel tesómnak volt még egy fölös meghívója, így meghívott a családi csoportjába. Így a YT Premium letudva. Itt HA-n sikerült olcsón Spotify "lifetime licenszt" szereznem, így már csak a NETFLIX amit havonta kell fizetnem. + Voda internet +TV csomag. De ha rajtam múlna, akkor csak az Internet maradna...
De mindenki arra költ amire akar, nem vagyunk egyformák. Meg azt is tudom, hogy valakinek ez a legkisebb problémája.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
user26 #157332 üzenetére
Nálam régóta Vivaldi a favorit PC-n és Androidon is.Az én igényeimnek teljesen megfelel. PC - Android szinkron teljesen jól működik. Próbáltam szerintem mindet droidon, valahogyan ez áll nekem legjobban kézre. Nem mellesleg folyamatosan fejlesztik / fejlődik. Chrome nálam le van tiltva.
-
D1L1ZS
őstag
Nova launcher - rel mi a helyzet? Az utolsó béta még 2021. decemberben jelent
meg 7.0.57) azóta semmi...
-
D1L1ZS
őstag
Nálatok is haldokolnak a Google appok? Gmail, google naptár, play áruház nem frissülnek...
Internet van, pl. Vivaldi böngésző működik, betölti az oldalakat...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
batagy #156197 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen mérlegem van. Illetve van egy Amazfit Bip S órám is.
A mérleghez Mi Fit app kellett az órához meg az Amazfit (mostmár Zepp alkalmazás a neve).
Mivel nem akartam két alkalmazást, így a Mi Fit alkalmazásban hozzáadtam a mérleget, feltelepítettem a Zepp alkalmazást, ott bejelentkeztem azzal a fiókkal, amivel a Mi Fit-be is.
A Zepp alkalmazáson belül a profilnál látsződott a mérleg is!
A Mi Fitet ezt követően eltávolítottam.
Remélem segítettem.
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
fulton #155576 üzenetére
Szia!
Nekem a napokban volt olyan, hogy egy rendszer frissítés letöltése beragadt, folyamatosan le akart tölteni egy kb 700 mbos frissítést, de nem tudta valamiért.
Az other files egyre csak hízott emiatt, nekem is már 50-60 gb helyem foglalta el...
Mindent próbáltam, az updater app frissítéseit törölni, az alkalmazás adatait töröltem, telefont újraindítottam, de nem segített.
Fájlkezelővel megtaláltam azt a mappát amibe le akarta tölteni a frissítést, tele volt .pending(ROM neve). zip fájlokkal, azokat töröltem, de újra és újra megjelentek és elkezdett fogyni a hely...
Aztán valamiért pont megnéztem a beépített downloads appot, akkor vettem észre, hogy tele volt letöltési folyamatokkal, amiket nem tudott befejezni, ezeket kitörölve megszűnt a probléma.
Lehet hasonló a probléma, bár nekem xiaomi Mi 10T 5G van.
-
D1L1ZS
őstag
Androidos böngésző témához.
Xiaomi MI10T 5G, legfrissebb MIUI 12.5.1 (Android 11) alatt egy rakat böngészőt a kipróbáltam, mert 144 Hz képfrissítés mellett pl. Chrome, Opera, Samsung Internet, Vivaldi görgetéskor röcög, szemmel láthatóan nem sima.
Ami pl. jó, sima görgetéskor az a Soul browser, Edge és a Firefox.
Soul browsert használtam több ideig. Annak a fesztus vezérlése nagyon bejön, jól testre szabható gyors stb, de meguntam, aztán Edge de azt nem sokáig használtam.
Most a Firefox legújabb stabil verzióját használom nagy megelégedéssel, nem röcög görgetéskor, van ublock origin kiegészítő, alulra beállítható címsor, modern megjelenés.
Csak azért írtam ezt le, mert lehet hogy másnak is volt / van hasonló tapasztalata 144 Hz-es (vagy 90/120 Hz) készülékkel.
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
zeon.hu #150948 üzenetére
Szia!
Én Plex - et használom!
PC-n fel van telepítve a Plex média szerver kliens, MI Box S - re a Plex app. Át küldi a hangot és a feliratot is!
A feliratot nem jeleníti meg automatikusan, azt miután elindítom az adott filmet, utána be kell menni a lejátszási beállításokba, majd ott lehet megadni hogy megjelenítse.
Annyi, hogy egyszer meg kell venni androidon az appot (kb. 1800 forint volt asszem), hogy a korlátozásokat feloldja (vízjel, korlátozott lejátszási idő).
De nekem rohadtul megérte!
-
D1L1ZS
őstag
Most nálam egyelőre elsődleges böngészővé vált a Soul!
Gyors, jól testre szabható, mindent is tud, ami nekem fontos!
Az ikonja tényleg béna, de egyébként is Nova launcher t használok Android 12 ikon pakkal...
Ajánlott kipróbálásra!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Csak nekem újdonság, hogy tegnap megvettem egy appot Gplayből, de nem tetszett, így kb. 2 perc után letöröltem.
Aztán automatikusan jött egy email, hogy visszatérítési igényem elfogadásra került.Ez mióta működik így? Egyáltalán nem gond csak érdekel.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
aicon #147028 üzenetére
Sosem használtam huzamosabb ideig a korábbi verziókat, mert szerintem nagyon lassú, instabil volt. Néha-néha ránéztem, de sohasem volt elsődleges böngészőként beállítva a telefonon.
uBlock most megy alatta, más kiegészítőt amúgy sem szoktam használni.
Vivaldi mellett elfér egyelőre.
-
D1L1ZS
őstag
Nem is annyira vészes ez az új Firefox! Tesztelgetem!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
A Google Háttérképek alkalmazás egy ideje eltűnt, így sajnos nem tudok azóta Élő háttérképeket beállítani...
Van valami más megoldás erre? Másik app?
Vagy valamit nagyon nem veszek észre?
Poco F1 MIUI 11 globaal stabil, Android 10
Előre is köszi a segytséget.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Mostanában AdGuard azt csinálja, hogy ha aktív a védelem, olyankor úgymond nem jön át az internet. Értem ezalatt, hogy a böngészőben nem nyílnak meg az oldalak stb., olyan mint asztali PC-n, mikor van hálózat, de nincs internet. Ugyanez figyelhető meg mobilnet esetén is...
Eddig telefon újraindítása megoldotta, de időről időre előjön. Gondoltam kipróbálom, hogy szüneteltetem az Adguard védelmet és lám rögtön van internet!
Első körben a MIUI 11-re gyanakodtam, hogy lehet az kavarhat be, de ezek szerint nem...
Mi a bánat lehet ez? Mi lehet a megoldás? Szeretném továbbra is használni az AdGuardot, hamár van lifetime licenszem, meg hasznos is az alkalmazás, de nincs értelme, ha állandóan szüneteltetnem kell a védelmét hogy legyen Wifi/ mobilnetem a telefonon.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy androidos Adguard-ban hol, illetve hogy tudok egy adott oldalt whitelist - re tenni?
Nevezetesen a gamestar.hu lenne az, mert ha Adguard aktív, akkor nem jeleníti meg egyik böngésző sem rendesen az oldalt.
Tudom lehet szüneteltetni az Adguard védelmet az értesítési sávból, de nem szeretném minden alkalommal ki-be kapcsolni... 😊
Előre is köszönöm a választ.
-
D1L1ZS
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ez így ebben a fórumban nem fogja leváltani a Vivaldi+Chrome párost...
-
-
D1L1ZS
őstag
Böngésző témánál maradva...
PC-n már elég régóta Vivaldi böngésző az elsődleges nálam. Az androidos verzió még béta, de ahhoz képest nagyon jó.
Egy próbát megér szerintem.
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Fall-N #140169 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Én is lekaptam Playből az Podcast Republicot. De mikor megnyitnék egy YT podcastot, akkor azt írja hogy "Hiba történt a YouTube lejátszó inicializálása során", error: SERVICE_INVALID.Az probléma lehet, hogy a gyári YT app le van tiltva? Nincs törölve, csak le van tiltva.
Vagy valamit nem jól csinálok? Esetleg nem jól adtam, hozzá a YT csatornát, amire fel vagyok iratkozva?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
D1L1ZS
őstag
Hmmmmm... akkor lassan leállok a YT Vanced-ról. Nekem többet érnek a kontaktjaim stb. Kibírom azt a pár reklámot inkább...
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
YouTube Vanced nálatok műxik? Azt írja nincs internet kapcsolat...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
#40047616 #139892 üzenetére
Ebben a sorrendben kell telepíteni és műxik:
1. Legfrissebb MicroG
2. Legfrissebb YT vancedNem tudom milyen készüléked/ android verzió van, de nálam MIUI 10 stabil (android 9, POCO F1) alatt crashelt, ha fordított sorrendben telepítettem fel! Nem tudom miért, de ezzel a telepítési sorrenddel nincs probléma!
Gyári YT is maradhat.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Még 2017-ben vettem egy Adguard lifetime licenszt! (Akkor még Redmi Note 4-em volt, most Poco F1, mind 2 telefon 1x volt újrarakva) Ma újra telepítettem a telefonomat (tehát ez a 3. alkalom, hogy használtam volna a kulcsot) és nem fogadja el a kódot...
"Elérted az aktiválási limitet ezzel a kulccsal..."
Lehet ezzel még valamit kezdeni vagy várjak egy leárazásra?
Bocsi, hogy ide írok, de az Adguard topik nem pörög annyira.
Előre is köszi a választ.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
WhiteWalker #138190 üzenetére
MicroG app adatait töröld!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Nálam a Viber mostanában elkezdte azt, hogy beragad az értesítési sávba, hogy backing up viber. Pedig 100%-ot ír mellette, de nem tűnik el...
Illetve nem tudom, hogy ténylegesen fut e még a háttérben, eszi e esetleg az akksit
Mi lehet a gondja?
POCO F1, MIUI 10, Global beta 9.6.20, Android 9
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Petrónius #134546 üzenetére
1. Kiwi Browser, ami most nálam az elsődleges, most az új verzió óta lehet chrome bővítményeket használni! Vannak hiányosságai pl. real time szövegtördelés. Nincs chrome sync. Ezt úgy oldottam meg, hogy PC-n lementettem az Opera könyvjelzőit Hzml fájlba, majd telón beimportáltam kiwibe.
2. Samsung Internet browser. Vannak hiányosságai pl. real time szövegtördelés. Chrome sync megoldható PC chrome addon telepítésével.
3. Opera/ Opera mini: Tudja a real time szövegtördelést. Legalábbis a sima Opera/Opera beta, de lehet a mini is, de azt nem annyira gyakran használom...
Sokan használják, ahogy olvasom internet szerte a Brave browsert, bár azt még nem próbáltam...
-
D1L1ZS
őstag
Nem tudom volt e már itt:
[link] Google Chrome Extensions on Android with Kiwi Browser
Kipróbáltam! Műxik!
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Fall-N #133364 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam az OH browsert, még ismerkedek vele. Kellemes.
Kérdésem, hogy milyen formátumban kell lennie a beimportálandó könyvjelzőknek? A .html formátumot nem tudom megetetni vele.
A dark Mode az oldalakat is sötétíti! Ilyet még nem láttam! Elég durva!
Egyébként most Kiwi browser az elsődleges nálam!
Előre is köszi a választ!
-
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #132809 üzenetére
Még tegnap nézegettem az UC browsert, de nem találtam olyat, hogy könyvjelzők importálása, illetve igen, de UC fiók bejelentkezést kér...
Én simán asztali gépról Operával lementett könyvjelzőket akarom neki beimportálni, de nem lehet. Vagy csak én néztem be valamit?
Előre is köszi a választ!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Kérdésem UC Browser-hez kapcsolódik!
Korábban, néhány éve használtam; de most netszerte azt ajánlják, hogy ne használd mert nem biztonságos stb... éppen ezért nem adtam neki semmihez jogosultságot, news fület kikapcsoltam stb. könyvjelzőket sem importáltam be, nem jelentkeztem be sehová...
Tényleg gyors! Ez az oldalak előtöltése szuper, előre-vissza ugrás nagyon jó.
De! Merjem használni elsődleges böngészőként?
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
S e t h #131277 üzenetére
Mint mondtam, nem akarok téríteni. Alapból ugye fent van a Chrome, majd Opera beta, Chrome Canary és most a Via Browser. Nekem jelenleg a Via browser nagyon bejön.
Vannak hiányosságai biztosan, de nekem ebben az állapotában is bejön.
Reggel megnyitottam 7 oldalt (aztán dolgoztam itthon), most megnyitottam a Via browsert és minden oldal ugyanabban az állapotban volt, ahogy hagytam. Egyiket sem töltötte újra! Chrome esetében ezt nemigen mondhatom el.
Mind1, mindenki azt használ ami neki szimpatikus!
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Narxis #131269 üzenetére
Nálam pl több megnyitott oldalal is simán elboldogul újratöltés nélkül (bár ez lehet beállítás kérdése, vagy a MIUI 10 túl szigorú).
Gyorsabbnak érzem Chrome-nál. Chrome bookmarkot simán beimportáltam Via-ba.
Chrome melett tényleg a szinkronizálás szól.
Adguard premiumot használok telón, úgyhogy reklámokkal sincsen baj.
Kell a változatosság, szeretek próbálgatni appokat.
Tetszik a minimalista UI is, alul minden elérhető...
Chrome alatt bizonyos oldalak állandóan mobil nézetben indulnak, hiába állítottam át korábban desktop nézetre...Via browserban benyomtam a desktop módot és mindig abban nyitja a meg a kérdéses oldalakat...
Nem téríteni akarok, illetve nem dobom el a Chromeot természetesen, nekem bejön a Via, aztán idővel lehet más böngésző jön majd be...
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Nem!
Sokáig Nova (Prime) használtam. Aztán Action Launcher t. De pár hete a Microsoft Launcher-t kipróbáltam, annak is a beta verziójára feliratkoztam. Aztán azt vettem észre, hogy azon is ragadtam!
Valahogy kézre áll, tetszik a design is.
Ha Pixel szerű érdekel, minimális módosítás lehetőségével, akkor szintén Google Playből a Rootless Pixel Launcher t ajánlom.
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
batai15 #123634 üzenetére
Szia!
Én sokáig Nova Prime-ot használtam elsődleges Launchernek, aztán kipróbáltam az Action Launcher Plus-t. Majd azt vettem észre, hogy maradtam is azon.
Valamelyik nap, le is töröltem minden más Launchert, valahogy nagyon megtetszett az Action!
A kérdésre, hogy melyik a jobb? Egyéni preferencia kérdése, egy próbát mindenképpen megér!
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Vagy Samsung internet browser.
Egyébként érdekes, mert nálam alul maradt a navigációs sáv amióta beállítottam.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
MikeWazowski #122340 üzenetére
Kipróbáltam. Mivel én US angol nyelven használom a telefonom. Működik is, érdekes is, bár nem tudom, hogy lesz e a későbbiekben szükségem rá.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
ZavaBalazs #122224 üzenetére
-
D1L1ZS
őstag
válasz
ZavaBalazs #122220 üzenetére
Ezt csináld meg és alulra kerül a címsor. Én már hónapok óta így használom
Szia!
A lépések:
1. Chrome-ba beírni: chrome://flags
2. Ekkor átirányít a Chrome flags oldalra
3. Jobb felső sarokban 3 pötty
4. Lenyíló menüben Keresés az oldalon
5. Beírod chrome home, majd keresés
6. A Chrome home sornál Defaultról át kell állítani Enabled-re
7. Ez után ki fogja írni, hogy újra kell indítani az alkalmazást
8. Elvileg utána már alul kell legyen az adress bar.Először nekem nem került át alulra. De kilőttem a memóriából a Chrome-ot, majd elindítottam. Azóta folyamatosan alaul van, pedig már volt újraindítva a telefon.
Ha ez számít a telefonom:
Xiaomi Redmi Note 4, Android 7, MIUI 9 7.12.8 Dev. Rom (heti kiadás), telefon nyelve US angol.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest