-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki #153220 üzenetére
A Voice Aloud Reader mióta konvertál PDF-et EPUB-ba? Az csak egy szövegfelolvasó, ami abban az esetben, ha scannelt a szöveg, semmit sem ér.
Még a Calibre se képes normálisan EPUB-ot csinálni egy PDF-ből. Ebook-ra a legrosszabb választás a PDF, persze hivatalosan nincs is ilyen (jó, néhány könyvnél igen). Általában warez oldalakon tűnnek fel a PDF-ben készült e-könyvek. Egy biztos, én ami kell, megveszem ebook-ba és nem kell konvertálgatni meg szórakozni vele. Ami meg nem jelenik meg úgy (szerencsére a sikerkönyvek még igen), azt nem olvasom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
.Sziszi. #152959 üzenetére
Minden kényelmi szolgáltatásnak ára van. Olcsóbb, mint minden tranzakcióról SMS-t kérni, nekem májusban és júniusban is 1600 Ft volt az üzenetdíj. Egy 2019-es díjszabás szerint 1 db SMS 24-37 Ft-ba kerül szolgáltatótól függően (a Digi a legdrágább, a Voda a legolcsóbb) és elvileg nekem 15 ingyenes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
punky10 #152939 üzenetére
Én már egy ideje az új OTP Bank alkalmazást használom, szóval fel se tűnt. Az valahogy egyszerűbbnek tűnik, és mivel minden tranzakcióról (200 Ft felett, de ez átállítható) értesítést küld, még az SMS-re sincs szükségem többé. Ez azért is hasznos, mert amikor a céges kávéautomatából (csak kártyás, nincs készpénz) vettem kávét, akkor még pluszba az SMS-ért is fizethettem.
-
Bozek
nagyúr
Ismer valaki olyan torrent klienst, ami kezeli az rTorrent távoli hozzáférését és tud RSS-t is? A Transdroid ilyen, viszont az RSS nem megfelelően működik benne. Két oldalhoz kellene, az egyik megy, a másik nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Keem1 #152529 üzenetére
A Google nem engedélyezi más böngészőknek a szinkronizálást, úgyhogy ilyent nem fogsz találni. Jelszavakra amúgy is van pár jelszókezelő alkalmazás, nem is értem, miért kell a böngészőt használni erre.
Én amúgy már nem igazán használok Chrome-ot, a Kiwi sokkal inkább bejön. Főleg, hogy van benne éjszakai mód alapból és még a Chrome kiegészítőket is támogatja.
-
Bozek
nagyúr
Jogos, én meg csak az első linket néztem. De a másodikon tényleg van Android-os, bár elég vicces.
"Nem világos, hogy az LTE-Advanced végül „4G” -nek fog-e hívni, de azt hiszem, hogy nem fognak - az ilyen hálózatokon szerzett tapasztalatok jelentősen eltérnek a mai 4G-től. . És legyünk őszinték: a világ marketingosztályai nem rendelkeznek hiányosságokkal a G-ről...."
-
Bozek
nagyúr
Azt se tartott volna tovább leírni, mint ezt: "Root nelkul max a bugreport generalasban elerheto"
Amúgy ezt csak kipróbáltam most, hogy 11-es Android-on is megy-e még. Nem szoktam logcat-et nézni, kizárólag Android Studio-ban, de az is kizárólag arra a programra terjed ki, amit épp írok (de ilyen is rég volt már).
-
Bozek
nagyúr
Mint már többször írtam, nem kell hozzá root, több olyan alkalmazás is van, amelyiknek lehet ADB-n keresztül jogot adni.
Ezt például a LogCat Reader-rel csináltam (Xperia 5, Android 11):
-
Bozek
nagyúr
válasz
laszlohu #152302 üzenetére
ODS-ben (OpenDocument Spreadsheet)? És azt Excel-ben szeretnéd megnyitni?
Amúgy sokat nem ér az EESZT alkalmazás, jelenleg csak az oltás adatait tudod megnézni benne, és kapsz egy olyan QR-kódot, mint az védettségi igazolványon van. Azt a másik félnek ugyanúgy ellenőrizni kell, hogy érvényes-e.
Ja és a másik kérdés: ügyfélkapud van? Mert anélkül nem fog menni. A regisztrációhoz be kell lépni az EESZT-be PC-n. Bár lehet eSzemélyi-vel is, de arról fogalmam sincs, nekem hagyományos van (bár már lejárt, szóval előbb-utóbb csináltatnom kell újat).
Somatom: [link]
-
Bozek
nagyúr
válasz
tknof1871 #151981 üzenetére
Egyáltalán nem is csatlakozik? A BT listában mit mutat?
Nekem egy Honor Mi Band 5 és egy Mobvoi TicWatch Pro 2020 simán megy egyszerre. Tavaly párhuzamosan használtam a kettőt egy ideig, mert az Egészség alkalmazás Google Fit szinkronja hagy maga után kívánnivalót és az 1000 km biciklizést egyben akartam látni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonMarco #151750 üzenetére
Persze, ha a szomszéd is hallja, hogy mit mond a másik fél, akkor viszonylag jó a felvétel, mivel az a telefon mikrofonjával készül.
Tökéletes megoldás erre csak rootolt telefon esetében létezik. Vagy régi, még 8-as Androiddal. Esetleg olyan Huawei telefonon, amelyikre még 9-es korában fel kell rakva a gyári rögzítő.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Szabó András #151605 üzenetére
És ezt miért nekem írtad? Eggyel feltettem volt a "cseréld le a telefont" poszt.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Indiant #151446 üzenetére
Tehát ha a Google mondja meg, hogy mit akarok, az köcsög húzás. Azzal viszont szerinted nincs gond, ha te vagy bárki más mondja meg? Mert szerintem ugyanaz, ha arról próbálsz meg meggyőzni valakit, hogy ne használja a Chrome-ot.
A meggyőzés már eleve arról szól, hogy a saját véleményed akarod ráerőltetni valakire.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151369 üzenetére
8 giga memória egy Chrome-nak? Mi ez? PC?
Bár még ott se kell annyi jó esetben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #150860 üzenetére
De. Összefoglaló, hasznos holmik, Mappa szinkronizáció eszközök között. Esetleg még a Synchronize Ultimate. Ez utóbbit nem próbáltam erre a célra, de szerintem működik. Az Ice Cold Apps azért profi cég.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #150592 üzenetére
A Solitaire Multipack is egy pofátlan lehúzás, bár az csak egyszeri fizetés. Anno én megvettem, aztán más lett a fejlesztő. Ingyenessé tette, rakott bele reklámot. Ez még eddig nem lenne akkora probléma, de a reklámok eltávolítása egyszeri fizetéssel 16 ezer Ft. Azért már PC-re veszek egy jó játékot, ami nem passziánsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mizoli #150586 üzenetére
"ELAVULT: Az alkalmazás ezen verziója már nem fog frissülni, a Pro verziót a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro címen találja meg."
Na, ez egy visszataszító húzás. Az ingyenesből az 5.3.3 az utolsó, a Pro-ból már 6.19.1 van. Nem azt mondom, hogy nem éri meg a fizetős, de nem így kellene arrafelé terelni az embereket.
Én az F-Stop Gallery-t használom, megvettem ott is a Pro-t, pedig az drágább is volt, szóval ez a vélemény nem azért van, mert csak ingyen akarok mindent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #150441 üzenetére
"Ha meg akarom változtatni a születési évét, ahhoz igazolványt kér."
Fura is lenne, ha az embereknek csak úgy változna a születési éve.
Pont az ilyen trükközések miatt szigorítanak egyre inkább. Már a Facebook is profilképet kér regisztrációkor. És ha az nem tetszik nekik, zárolják a profilt, amit csak igazolvánnyal tudsz feloldani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Csaszi87 #150425 üzenetére
Root-tal van működő megoldás, anélkül nem nagyon. Bár az említett EU ROM-ot nem ismerem, de a TWRP-ből gondolom, hogy ott is root lenne.
Még két megoldás van root nélkül:
1. Amikor diktálja a rendelést, te megismétled, amit mondott. A te hangod bármelyik hívásrögzítő felveszi, csak a másik oldalt nem.
2. Kihangosítva beszélsz, akkor elég hangos a másik fél is, így meglesz az a hang is. -
Bozek
nagyúr
válasz
Troy. #150230 üzenetére
Most megnéztem, de mint írtam, már nem használom. Behozod a bal oldalról a menüt és ott a jobb felső sarokban ott lesz a szinkronizálás. Ha a Beállítások menüben a Szinkronizálás-nál bekapcsolod a Kézi frissítést, akkor az oldal tetején ott lesz a Refresh gomb. De szerintem az hülyén néz ki.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #150227 üzenetére
Minek? Nem másik telefonon akar értesítést, hanem azt akarja, hogy más értesítés jelenjen meg a telefonon. Tehát ha a barátnője ír, az asszony annyit lásson a telefonon, hogy merül az akksi.Szerk: Jah, közben megint elolvastam. Igazad van. Bár ez így kacifántos, mert minek mégegy üzenet, ha a WhatsApp értesítés eltüntetése és egy másik létrehozása sokkal egyszerűbb.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Andralin #150198 üzenetére
Ha le van téve a telefon az asztalra, akkor egyszerűbb, ha lezárja a kijelzőt és beállítja, hogy ilyen esetekben az értesítések szövege ne jelenjen meg.
Beállítások - Alkalmazások és értesítések - Értesítések beállítása - Bizalmas értesítések <- ezt kell kikapcsolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149799 üzenetére
Éjjel gondolom alszol, szóval akkor simán letölthetsz mondjuk 3-4 alkalommal egy Linux ISO-t.
Ezt a kérdést tetted fel: "Vagy, tud vki olyan appot, ami különösebb állítgatás nélkül, "csak úgy" a háttérben képes elfogyasztani naponta több gigát?"
Itt szó sem volt az említett feltételekről, de még ha ezekre szükséged is van, akkor sem lesz rá jobb alternatíva az automatizálón kívül. Vagy szerinted direkt írtak ilyen programot, mert olyan sok embernek van rá szüksége?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #149776 üzenetére
"Nekem nincs igényem itthon arra a havi plusz 20-30GB adatra"
Pont ezért írtam, hogy megkerülöd. Az adatkereted kint szeretnéd elhasználni, nem itthon, utóbbira elég lenne kevesebb is. De nekem aztán mindegy, hogy hogyan nevezed. Nem dolgozok egyik szolgáltatónak sem, szóval hidegen hagy, hogy megkerülöd-e vagy sem. De ha ott melóznék, akkor se érdekelne.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Satyricon #149767 üzenetére
Mivel a téma alapján gondolom az előző is Xperia volt, így még egyszerűbb is a helyzet. Én anno XZ1 Compact-ról költöztem Xperia 5-re, bár ott az Xperia Transfer Mobile-t használtam, mert ez nem támogatja a leírás szerint. De a 10 II bent van a támogatott fogadó készülékek között.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #149638 üzenetére
Azért az AdGuard elég sok alkalmazásban el tudja tüntetni a reklámot.
Én is általában megveszem a reklámmentes verziót, de azért van olyan, aminél ezt a lehetőséget kihagyom. Erre nagyon jó példa a Solitaire Megapack. Anno megvettem, mert a Free-ben kevesebb variáció volt. Aztán változott a fejlesztő, aki ingyenessé tette, viszont rakott bele reklámot. De ez még csak egy apró probléma, mert egyszeri IAP-al eltüntethető, amit meg is tennék annak ellenére, hogy egyszer már fizettem érte. Csakhogy 16 ezer Ft-ot kér érte... Azért már PC-re már nem csak passziánszt, hanem AAA-s címet veszek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lomposfarkas #149508 üzenetére
Majdnem feláras. A 2590-nek 1295 a fele.
Mondjuk engem nem érint, már Pocketbook-on olvasok, az jobb a szemnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
seger #149433 üzenetére
Ha ezt megcsinálod, és esetleg lefagy a telefon, akkor hogyan indítod újra? Ahhoz vagy ki kellene venni az akksit (amit már szinte egyik telefonon se lehet), vagy kellene hozzá a bekapcsoló gomb. Persze megvárhatod, amíg lemerül, de ha teljesen fel van töltve, az napokig eltarthat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest