- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Switftkey mobil és tab verzió között mi a különbség?
Nekem mobilos van megvéve, tabra rátettem, tökéletesen működik, de mindig felvisz playre, hogy 11xx ftért vegyem meg a tab verziót.
De igazából nem láttam különbséget..talán méret? -
havri1
félisten
Helló!
Keresek egy olyan lejátszót, ami egységesen kezeli az avi, mkv, és minden egyéb általában használt videókat, NORMÁLISAN.
Jelenleg MXplayer, BSplayer van fent, de egyikkel vagy az avik szaggatnak és mennek az mkv-k, vagy éppen lejátssza mindkettőt szépen, de nincs hang mkv-nál.
Arra rájöttem, hogyha HW/SW váltogatok, akkor néha megoldja, de én egy olyat keresek, amiben ezeket ő magának eldönti, és auton úgy állítja be, hogy kép is, hang is menjen.
Nexus 7-esen szeretnék a gyerekeknek mesét kapcsolni..
Köszönöm! -
havri1
félisten
Sziasztok!
Szükségem lenne tab-ra egy olyan jegyzetre, ami mint egy papír lenne;-)
Tehát jegyzetelnék. Kézzel írva , és gépelve is.
Tudnátok valamit ajánlani?Köszi
-
havri1
félisten
Helló!
Kicsit albasztam a dolgot a contactjaimmal. A lányeg, hogy sikerült visszaállítanom a google fiókba a jó neveket/számokat, de most megvan sim-en és google fiókban is. A telefonon meg duplán.
Törölném a simen lévőket, de biz isten nem találok ilyet. Ha törlésre megyek, nincs olyan, hogy sim, stb, csak egyesével..na 300 contact van, ami most duplán, így nem klikkelgetném végig.. Van erre gyorsabb megoldás?
Max ha nincs, kiveszem a simet, át nokiába..de ezt mellőzném egyelőre.Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
punky10 #15544 üzenetére
Köszi, máris kipucoltam, nagy segítség volt
Volt vagy 300 app benne..mazsolázni állandóan..
A beállításokat már lestem, de nem történik semmi. Hiába csinál mentést így, köv romnál nincs "helyreállítás". Amúgy ha van ilyen opció az indulásnaál, akkor egyből felpakolja az appokat, nem kell egyesével jelölgetni. Igen hasznos (persze akkor, ha azok az appok vannak a mentésben, amik hasznosak)
-
havri1
félisten
Helló!
Segítsetek pls!
Playen tele vagyok már "szemetekkel". Tehát az összes appot, amit valaha kipróbbáltam, ugye feltünteti, és minden rom cserénél válogatni kell..ezt ki lehet valahogy pucolni? (Tehát amikre nem lesz szükségem, a telepítési előzményekbe se jelenjen meg).
Aztán..
Olyat szeretnék csinálni (amit 1x már valahogy sikerült, csak nem tudom hogyan), ha új rendszert húzok, első indításnál megkérdezi a droid, hogy készítsünk e biztonsági mentést..és néha felajánlja, hogy helyre is állítsuk e a készüléket.. Na ebben az esetben, valahonnan egy mentést előszed, és a playről egyből le is kapja az abban tartalmazott appokat.
Ezen a vonalon kindulva : Rendbetenném a programjaim, és azt az állapotot lementeném, hogy legközelebb ezeket az appokat magától újrahúzza.
Mi a menete ennek?
Titanium backupot nem szeretném használni, bár megvan a pro, de félek, rom cserénél ezek az app mentések amiket a TB csinál, nem lesz bugmentes.Köszönöm!
-
havri1
félisten
Szerintem HW függő ez a dolog.
Több készülék megfordult már a kezeim között, wines, droidos, mind között volt olyan ami sehogy sem akart műholdat találni, és volt, amelyik előbb pozicionált, minthogy a navi program elindult vna.
Ha van net a telefonon (ez lett volna az előbb), akkor elvileg lekéri a műholdak pontos pozícióját, és hamarabb észhez tér. (i9023 pl szinte csak aktív nettel képes jelet fogni)
Sajnos el kell fogadni ezt, ez minden egyben, kicsit ez is, kicsit az is.
Én mielőtt vásárolok, körülnézek, mik a gyenge pontok adott eszköznél.i9100 pl pillanatok alatt talál jelet/pozíciót, akármilyen szoftverrel.
-
havri1
félisten
Vagy hw hiba, vagy user error.
Mindenféle külső program nélkül kell mennie a gps-nek, főleg ha még net is van a készüléken, és támogatja az AGPS-t.
Nézz körül inkább a készüléked topicjában (ha van), valószínűleg másnál is jelentkezik.De tény :
Navigálni navigátoron 20k -ért, egyéb mást pedig okostelefonon.
-
havri1
félisten
Enhanced SMS & Caller ID a gmail emailokat nem olvassa fel..Valaki tudna ebben segíteni?
Mariskával persze -
havri1
félisten
válasz
busman #15000 üzenetére
Ha csatlakoztatsz egy BT headsetet, indítasz egy hívást (exdialerből), és le akarod rakni a hívást ) piros vonal, hívás vége), akkor fagy az egész telefon.
Amint szétkapcsolom a headsetet, tökéletesen működik.
Gyári tárcsázóval nem csinálja. Több romnál is ez van sajnos. (Slimbean, AOKP, CM, Para)
i9023-on meg tökéletesen működött, tehát valószínű csak az i9100 -nál van ez a gond.
E960 (Nexus 4) -en is jó. (4.2.2 vs exdialer +BT) -
havri1
félisten
válasz
bkercso #14981 üzenetére
Ha jól értem, megtervezed előre az utat a pc-n, és azt a telefonon akarod elnavigáltatni?
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam a következő:Ha megadok egy célt, akkor ő megtervezi telefonon..de én nem arra akarok menni, hanem "emerre2..akkor azt hogyan tudom megadni - telefonon - ?
Tehát útvonalat módosítani, cél ugyanaz.Továbbra is :
Keresek olyan jegyzet appot, ami widgetes, tehát ki lehet tenni "cetlit" valamelyik lapra, és ami nagyon fontos : google fele szinkronizáljon. Talán a google task-al?
Sok van playen, ami erre utal, de amiket kipróbáltam..felejtős.Köszönöm!
-
havri1
félisten
Helló!
Keresek olyan jegyzet appot, ami widgetes, tehát ki lehet tenni "cetlit" valamelyik lapra, és ami nagyon fontos : google fele szinkronizáljon. Talán a google task-al?
Sok van playen, ami erre utal, de amiket kipróbáltam..felejtős.THX!
-
havri1
félisten
válasz
darvinya #14690 üzenetére
Nexussal sokan vettek ( a kezdeti 2 dolláros ajándékból -- google) cigit stb. Sparra emlékeztem, meg az az innmedio vagy mi újságos
- Ha nincs fen a patch, akkor ha van nem fogadott hívásod, és nyitod a dialert, nem fogja eltüntetni az értesítési savból a hívást. Ha van patch , akkor a nyitással megoldva ez is.
A másikat nem tudom sajna. -
havri1
félisten
válasz
Walkmanfon #14551 üzenetére
Köszi, lesem is
-
havri1
félisten
válasz
KaiotEch #14546 üzenetére
Egyetértek. Lassan azt is kiírja, ha, hogy mire gondolsz miközben írsz valamit.
Egy hatalmas felelőtlenség manapság a FB - szerintem - . Nem azzal van a baj, hogy ezeket tudja, hanem az, hogy alapban mindent beállít. Ha nem akarod, akkor a usernek kell egyesével kikapcsolgatni ezeket, és éppen nem is a legkönnyebb megtalálni, mert hetente változtatnak valamit kb. -
havri1
félisten
Szevasztok!
Keeps Safe nevű appot használtam, teljesen jól addig, ameddig csak belső tárhelyen voltak a képek/videók.
Belekerült egy microsd a készülékbe, nyílván a nagyobb mérető videók sd-n vannak. Ha a programmal el akarom rejteni, akkor szépen átpakolja a belső tárheen a . keepsafe mappába. Na, ez annyira nem jó, mert ott már nincs hely. Megoldható, hogy a keepsafe mappa az sd-re kerüljön?
Vagy más program erre? -
havri1
félisten
Helló!
Google asszisztens (now) -t szokta valaki használni? Ma kipróbálnám élesben, repülőgép járattal kapcsolatban.
Ha valaki tudja hogyan kell használni, írjon rám pls!
Köszi!havri
-
havri1
félisten
Olyan appot keresek, amivel újra lehet indítani a telefont recovery, download, sima restart, kikapcsolás stb.
Van ilyen? Root van természetesen..köszi! -
havri1
félisten
válasz
bogil99 #13861 üzenetére
Ó, eccerű'!
xMissedCall patch
root kell neki.
-
havri1
félisten
Felraktam, és valóban van a beállításokban ilyen opció, hogy csengőhang elnémítása, sőőt, be is lehet állítani a beszéd alatti csengőhangot, de sajnos nem működik. Nem tudom miért, most restartoltam a telefont, hátha..
Ugyanúgy szól az eredeti hangerőn a csengőhang, és a beszéd is -
havri1
félisten
Helló!
SVOX-ot mariskával használnám. Azt szeretném elérni, hogyha bejön egy hívás, akkor a csengőhang megszólaljon, rá x mpre a bemondás, de a bemondás alatt a csengőhangot halkítsa le, mert így egyszerre megy mind2, és konkrétan semmit se érteni.
Az se lenne hátrány, hogy ha először bemondaná, majd elkezdene a csengőhang is szólni.
Van egy külső program, amit már felraktam, Announcify , de ebben sem aláltam ilyesmit..Köszi!
havri
-
havri1
félisten
Helló!
Van olyan szoftver, ami a front kamerát használva, érzékeli, hogy nézi e az ember a kijelzőt, és ne kapcsolja le? (SGS3 future)
Köszi!
havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mit kell beállítani, hogy a HaxSync teljes, nagy felbontásban szedje le a képeket, ne ilyen pixeles sz@rt dobjon ki teljes képre hívás közben?
JB 4.2.1Köszönöm!
-
havri1
félisten
Helló!
JB gyári sms felületét szeretném lecserélni valamire. Valaki tud ajánlani valamilyen egyszerűbb, lehetőleg ingyenes vagy nem túl drága sms programot?
Az se lenne baj, ha email kliens is lenne, mert a rom amit használok, nem tartalmaz sima emailt.
Köszönöm!havri
-
havri1
félisten
válasz
petipetya #4262 üzenetére
Nekem azt a jelenséget produkálja, hogyha ott rábökök hogy újra hozza elő a billentyűzetet, akkor nem történik semmi. De ha odabökök, ahol kb a bill van, egyből megjelenik. Eddig szépen előjött, mint nektek kb
Mondjuk kicsit megheréltem a romot titanium backuppal....Lehet valami érzékenyen érintette, vagy csak a slimromban van valami gigszer
-
havri1
félisten
Valaki használ exDialert?
Legyen olyan kedves, lesse meg, hogyha eltünteti a tárcsázó billeket (nyom egy backet, vagy a híváslistát görgeti) , és ha újra rábük a tárcsázó gombok ikonra, akkor előjön szépen a billentyűsor? Mert nekem bugzik, és nem tudom rom hiba, vagy dialer..köszi!havri
-
havri1
félisten
Helló!
Létezik olyan program, ami képes egy foglalt szám hívásakor x -szer automatikusan hívni a számot? Amolyan redial. Rengeteg van play-en , de mind halál sz@r. PL ha lerakom a hívást (megszakítom), akkor is újrahív, illetve ahhoz, hogy újrahívjon, rá kell bökni..
Nekem annyi kellene, hogy fusson háttérben, és ha foglalt a szám, ő egyből újrahívja. És pont.
Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában!Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Visszazárod, 1 kattintás.
De Te tudod
Nem tudom milyen telefonod van, de Samsung pl nyitott Bootloaderrel küldte vissza nem egy fórumtársnak a telefonját garanciális javítás után. Rootolva persze.
Amúgy nagyon sok programnak kell a root, én úgy gondolom, könnyebb vele az élet. -
havri1
félisten
Helló!
Nem, de addig eljutottam, nem egyedi a gond (nem rom/készülék/program függő), hanem az android 4.1.1 bugja. Tudnak róla a goglenél, és várhatóan hamarosan javítják. Volt fent nekem a napokban 4.1.2, ott nem néztem, de nem is vettem észre ezt a hibát, nagyon remélem ott már nem fog jelentkezni.
Másik topicban ezt írta KriiszG:Ez a gond... ismert a hiba a Google előtt, már csak az a kérdés mikor javítják.
Nekem 4.1.1 van az NS-en, és bizonyos appoknál ugyan ezzel szenvedek. :-(http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=34880
KrissszG
Foose (#3301) : Nálad milyen Android verzió van fent?
-
havri1
félisten
Nincs más, csak a gyári, de ha azt letiltom (titanium backup-al), akkor meg semmi nem nyílik meg.
Mindig van valami, ezért imádom az androidot
Kipipálom, meg alapértelmezett meg minden amúgy.Most kaptam másik topicba Fődudu kollégától:
XDA:
To activate the new keyboard installed. You have to uninstall the android keyboard and disable google voice typing. Then your keyboard will now be usable.Meglessük'
-
havri1
félisten
(#3295) Foose : Köszi. Nekem Nexus S van, ebben nincs SD, de van storage, ami annak felel meg. Most azon gondolkodok, hogy ebben a romban nincs e valami olyan beállítás, ami restartkor az storaget csatolja, vagy ellenőrzi, mert lehet ezért nem elérhető addig az azon tárolt app.
-
havri1
félisten
Olyan problémával nem találkozott már valaki, hogy JB (4.1.1) alatt, restart után mindig visszaáll az alapértelmezett billentyűre az alap android?
Swiftkey3 -at használok, és ez marha bosszantó.
Van megoldás? -
-
havri1
félisten
Helló!
Keresek olyan programot, amivel egy adott telefonszámot le lehet tiltani. Tehát ha hív, ha ír, az ne jelenjen meg.
4.1 alá. Köszönöm! -
havri1
félisten
Helló!
Létezik, hogy a SwiftKey3 30 - 40mbot eszik a memoriabol?
-
havri1
félisten
Sajnos FC-zik az auto answer
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek, lehetőleg ingyenest, vagy max pár 100 ftosat, amelyikkel be tudom állítani azt, hogyha headseten van a telefon, akkor 2 csörgés után automatikusan fogadja a hívást. MIUI-ban ez benne van, sima ICS, JB-ben nincs.
Valaki használ ilyet?
Köszönöm!EZT néztem, de elég vészjósló a véleményezése..
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest