- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
válasz zelos #163701 üzenetére
Nos igen ez megvan a Motorolán, de a Nokián nincs. De mondjuk ez nem is úgy működik mint az említett app lakatolás. Ha ezt bekapcsolom akkor fixen rögzíti a képernyőn az appot. Nem enged kilépni belőle vagy éppen mást megnyitni, ezt az egy appot futtatja és csak jelszó megadás után oldja fel a zárolást, mondjuk ilyen gyerekzárnak éppen jó. Custom droidon lelakatolom az appot és háttérbe küldhető, más is megnyitható, de amin a lakat van azt nem zárja be, fut továbbra is a háttérben. De ez nem az a beállítás. Mondjuk nekem ez nem hiányzik, csak érdekességként mondtam, hogy a csupasz droidban én így találkoztam vele.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
A kislányomnak jópár éve létrehoztam egy emailfiókot és a Google aktiválta rajta a Szülői felügyeletet.
Szeretném megszüntetni róla ezt a felügyeletet, mert felesleges.
A saját telefonomra is feltettem a Szülői felügyeletet, és elkezdtem feloldani a sok blokkolt alkalmazást, amit a rendszer letiltott.
kb 30 után lefagyott a program, azóta nem indul el, az alkalmazás betölt és azonnal bezárul hibakódok nélkül.
A gyerekén meg nem tudok bejelentkezni, mert a jelszóablak nem jön fel.Asztali gépen nem lehet elintézni ezt a megszüntetést?
Köszönöm. -
zelos
aktív tag
válasz kiraly.andra #163706 üzenetére
A listára felvett app nem törlődik a memóriából auto és manuális telóoptimalizáláskor.
-
Bozek
nagyúr
válasz szabi__memo #163703 üzenetére
És ez volt a kérdés? Mert nagyon nem.
-
Csuklósbusz
tag
válasz this is life #163686 üzenetére
Akkor ha nem 10c hanem a redmi 10-es venném meg azon megoldható lenne?
11T Pro-ra írták máshol hogy a CUBE ACR működik rajta tökéletesen.
Tudom, nehéz a hívásrögzítés, de lehet a xiaomi ilyen téren könnyebben beadja a derekát.
Amúgy pl megfelelő külföldi SIM behelyezése megoldhatja a gondot?
Alcatel B1 pl csak akkor látja a WIFI 13-as csatornáját ha beraktam a magyar sim kártyát.. -
kalasz
tag
Üdvözlet!
Érdeklődnék, hogy a "True Phone Dialer"-nél milyen beállítás kell a hívásfelvételhez mindkét fél hangjának halhatósága érdekében? Az alany egy Mi 11 Lite 5G NE legfrissebb xiaomi.eu rommal.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
MODERÁTOR
-
joelke HU
senior tag
-
this is life
Ármester
válasz Csuklósbusz #163712 üzenetére
A redmi 10-en is csak hasonló módszerrel hozható össze , mint a 10c-n (nem eu lokalizációjú romot kell fel tenni bl nyitás után) .
A xiaomi.eu custom rom csak a snapdragon-os telefonokat támogatja minimum fhd felbontással.
A 10-c is vállalható, hisz a rom cserét így is, úgy is össze kell hozni, ha a miui tárcsázó, és a hívás rögzítés a cél.
Egy más lokalizációjú rom flashelése alig különbözik a custom rom telepítéstől.
De ha biztosra akar menni az ember, akkor snapdragonos telefont választ
Külső hívásrögzítő app működése szerencse, android és szoftver verzió kérdése. Minél magasabb android verzióról van szó annál kétségesebb a használata (hála az egyre több google, eu és egyéb korlátnak) .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Csuklósbusz
tag
válasz this is life #163717 üzenetére
"xiaomi.eu rom sajnos nem elérhető, nem készült a 10c-re", ezért gondoltam hogy akkor a redmi10-est veszem. Árba meg amúgy sincs sok különbség.
De akkor megvehetem a 10c- inkább, az a snapdragonos... Azt is akartam eredetileg.
De a simkártyás trükk esetleg működhet valamelyik készüléknél vagy teljesen off lett mára?
Samsung Galaxy A13 jutott még eszembe, mert annál elvileg megy:
https://www.youtube.com/watch?v=lDkiK4_VSRA
árban álljunk meg 70-nél
hívásrögzítés, NFC, ujjlenyomat legyen, meg ne legyen rosszabb egy Huawei psmart 2019-nél. -
Csuklósbusz
tag
Vagy melyik az a típus aminél a legkönnyebb megoldani a hívásrögzítést?
-
this is life
Ármester
válasz Csuklósbusz #163720 üzenetére
A samsungokon van mód Izraeli simmel elő csalni a hívás rögzítést, esetleg egyéb apró mókolásra is szükség lehet,de nem jellemző.
Xiaomi.eu custom rom által nem támogatott készülékeken bl nyitásra és rom cserére van szükség (az indonéz rom-ot szokták fel tenni) , de hogy biztosra menjen az ember ennek a készülék vásárlása elött érdemes utána nézni.
A 10c hiába snapi, nem mészült rá custom rom, emiatt csak a fenti módon érhető el a hívás rögzítés.
Kb ez a menete:
-bl nyitási kérelem, majd nyitás 168 óra múlva
-mi flash pc alkalmazás letöltése pc-re
-megfelelő rom letöltése és flashelése a fenti alkalmazással bl vissza zárás nélkül.
Ha miui rendszerű telefonban gondolkodsz és szednéd össze az információkat, szerintem gyere át a miui topikba. [link][ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Csuklósbusz
tag
válasz this is life #163722 üzenetére
Redmi10c tetszene, de "visszazárás" nélkül" akkor az gondolom azt jelenti hogy egy csomó app, pl OTP bank rinyálni fog emiatt? Meg nem is lesz magyar nyelvű?
Bocsi, annyira nem értek hozzá.
Vagyis a tanulság: ha androidon hívást akarok rögzíteni akkor a legtutibb samsung telót venni?De vicc hogy egy alcatel 1B Android 10go, simán minden mókolás nélkül beállítható a hívásrögzítés gyárilag.. xd
Köszönöm eddigi segítséged!!![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Csuklósbusz #163723 üzenetére
A hívásrögzítés Samsungon is tiltott az EU -ban. A hívásrögzítésre engedélyezett régiós SIM -mel Te régiót váltasz. Onnantól az ottani régióra kiadott frissítéseket kapod, nem az EU. -sakat.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
this is life
Ármester
válasz Csuklósbusz #163723 üzenetére
A samsungon össze hozott régióváltás egyszerűbb, honos simmel.
Általában a nyitott bl nem szokott gondot jelenteni, ha mégis akkor további finomhangolásra, módosításra van szükség.(safetynet fix).
Ui, a bootloader amiatt nem zárható vissza más lokalizációjú rommal, mert bootloop-ot okoz.Ha mégis barkácsolni van kedve az ember, akkor jobb olyan xiaomi telefont venni, amihez készült xiaomi.eu rom, mert úgy mindent készen kap, és csak egy sima bl nyitást, majd rom telepítést kell össze hozni.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kalasz
tag
válasz Viktor0610 #163714 üzenetére
Köszi a gyors választ. True Phone-t használom már nagyon régóta, elsők között kerül a telefonra. Majd kipróbálom a miui tárcsázót.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
Somatom
veterán
Tud vki olyan appot, esetleg gyártói megoldást, amivel egyszerűen, közvetlen, Wireless kapcsolatot tudok létesíteni a Samu telóm és tabom között fájlmásolás és médiastreamelés céljából? Az eddig jól működő megoldásaim ezen buktak el.
-
Somatom
veterán
válasz zelos #163728 üzenetére
Próbálom, de nem értem a működését. Már eleve szerencsétlen, hogy egy videónál csak előnézeti képet mutat. 364 videófájl van a telón. Előnézeti képből nem találom meg, hogy mit szeretnék streamelni. Fájlnév kéne.
Találomra kiválasztottam egyet. Megosztás » közeli eszköz. Erre azt mondja, hogy kapcsoljam ki a hotspotot. OK, bár nem vágom, hogy két kliens módú Wifi eszköz között hogyan lesz adatátvitel.
Mutatja a tabot, rábökök, egy darabig kőröz, majd természetesen kiírja, hogy sikertelen.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Somatom #163729 üzenetére
Szia! esetleg beállítod a telefon mint szerver? Valami ilyen alkalmazással.
Én nem használok ilyen alkalmazást, mert nincs rá szükségem, de régen a tv tudta olvasni a telefonon lévő filmeket. Csak ugye ott a routeren keresztül ment és csak a telefon volt vezeték nélküli.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #163730 üzenetére
Igen, eddig ez ment, csak nem médiaszerverrel, hanem fájlszerverrel. A tabon meg olyan videólejátszót használtam, ami tudott lejátszani fájlszerverről. Vagy, akár fájlkezelővel is tallózhattam a telóm tartalmát a tabról. De, ezeknél egyszer fixen meg kell adni a szerver IP -jét. Viszont, a Google, vagy a Samsung úgy döntött, hogy újraindításonként megváltoztatja a hotspot belső IP -jét. Innentől a tabon futó kliensekben megadott elérési utak nem lesznek érvényesek, mindíg újra kéne konfigolni a kapcsolatot.
Végül összehoztam ezzel a közeli megosztással, de ez teljesen más. Nem tudom a tabon tallózni a telót és úgy kiválasztani a lejátszandó/átmásolandó fájlt. A telóról kell indítani a megosztást.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Donki Hóte #163732 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz Donki Hóte #163732 üzenetére
Két perc volt a Playen a "tape player" -re keresve. Nézd meg ennek a videóját! Látható az általad mutatott skin.
Szerk.: Lekéstem.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Samsung s20fe telefonon, Android 13 fut.
Hogyan tudom beállítani azt, hogy ha a középső virtuális gombra nyomok, akkor az 5 db kezdőképernyő közül mindig az első nyíljon meg. Pillanatnyilag mindig a négyesre ugrik, és onnan kell visszalapoznom az elsőre.
Segítségeteket, előre is köszönöm szépen -
Probert75
addikt
válasz balazs1956 #163735 üzenetére
Ha hosszan érinted a kezdőképernyőt, akkor az oldalak felett nem jelenik meg egy kis házikó szerű?
Mert azt az oldalt kell kiemelté tenni a házikó érintésével, amelyiket kezdőoldalnak akarod.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
AtHoS
nagyúr
válasz Somatom #163727 üzenetére
Esetleg ezt megnézheted, hátha mindössze ennyire egyszerű a random IP-t "megkerülni"
How can I permanently change my hotspot tethering IP address?
read-only mode on the forum
-
veterán
válasz szabi__memo #163733 üzenetére
Szuper, köszi
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
őstag
válasz Somatom #163727 üzenetére
Próbáld ki a File manager Plus-t
Én ezt használom minden eszközömön. A Hotspotra felcsatlakoznak az eszközök, indítom a szerver részét és a kliensek szépen megtalálják és egy klikkel, csatlakoznak. Legyen az bármilyen IP. Persze ezt az appot kell minden eszközre telepíteni. Használhatod jelszóval vagy nélküle.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Csuklósbusz
tag
Motorola Moto G32, ezen hogyan lehetne hívásrögzítést beállítani?
-
Csuklósbusz
tag
válasz Csuklósbusz #163745 üzenetére
Bár most olvasom, egy hang beleszól hogy rögzítve van a hívás, tehát akkor motorola tárgytalan. Samsung nem tudom beleszól-e a hívásba..? Erre nem is gondoltam hogyha rögzítve van akkor esetleg tájékoztatja is a hívó felet.
A vége tényleg xiaomi lesz, de redmi note 11, aztán gondolom azon is romcserével.. -
Csuklósbusz
tag
válasz Csuklósbusz #163746 üzenetére
Akkor fordítva kérdezem:
Motorola G32 - [Mobilarena / GSMArena teszt]
- Realme 8 5G - [Mobilarena / GSMArena teszt]
- Realme 9i - [Mobilarena / GSMArena teszt]
- Redmi 10 - [Mobilarena / GSMArena teszt]
- Redmi Note 11Ezek közül melyik az amelyiket a legegyszerűbben rálehet venni hogy felvegye a beszélgetéseket előzetes értesítés nélkül?
-
őstag
válasz Somatom #163744 üzenetére
Gondolom rájöttél a csatlakozás működésre. Mindenesetre leirom, lehet másnak is hasznos lesz.
A szerver rész egyszerű: app indít, Acces from Network-ben beállítjuk ami szükséges, Start Server és kész.
Kliens eszközökön: az Acces from Network-ben lépve, bal fent megjelenik a Szervert futtató eszköz Modell száma. (ha mégsem, akkor jobb felül a nagyítós telefonikonra bökve lehet előcsalni)
Ezután klikk a Modell számra és már böngészhetjük is a Szerver tartalmát. Nem kell IP címeket és portokat írogatni, majd az app megteszi helyettünk.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Somatom
veterán
válasz Mcrazy #163748 üzenetére
Persze. Ecccerű volt. Király, hogy látja a teló saját tárhelyét, meg a mikroSD -t is. Arra nem jöttem még rá, hogy a Remote funkció mire való. Abban bíztam, hogy a tabról el tudom indítani a szervert, de ez nem működik, mert nem talál eszközt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok