-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! A Google fotók alkalmazásba a videókat is lehet korlátlan menteni? A képeket ugye tömöríti, bár a minőség elvileg nem romlik. Videókkal mi a helyzet? Feltehetek egy 4k-s 5 gigás videót is?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
andreas49
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani android készülékre, ami youtube letöltő?
Videót és mp3 anyagot szeretnék egyaránt letölteni.Válaszotokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel telefon és PC között tudnék mappákat szinkronizálni wifin keresztül? Felhő kihagyásval szeretném megoldani, ha lehetséges...
Előre is köszönöm a segítséget! -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Régebben volt egy olyan opció Chrome-ban, hogy kezdokepernyore tudtal kirakni egy weblap shortcutot es nem uj lapkent nyitotta meg, hanem app kinezetet adott neki.
Ez hova lett? Van még rá lehetőség? -
Znupi
csendes tag
Sziasztok Urak!
Megpróbálok itt segítséget kérni hátha tud valaki valami megoldást a problémámra. Van egy sony A6500 fényképező gépem, amiben van egy olyan funkció hogy össze lehet párosítani android rendszerrel a fényképezőt, és ezáltal lehet geo infót áttenni az elkészült fotókra. Ehhez kell egy program aminek a neve Playmemories mobile. A problémám az hogy telefont cseréltem, a régi készülékemen Marshmallow futott és ott nem volt gond. Ha a telefon alvó állapotban is volt akkor is le tudta kérni a geo infót, ami bluetooth-on keresztül történik meg. Tehát bekepcsolom a fényképezőt látom a kijelzőn hogy bluetooth kapcsolat létrejött, és már jön is a geo cimke a képre.
Amióta Pie rendszer van a telefonon az alvó készüléken keresztül nem hajlandó kommunikálni a bluetooth-al. Akkor ha megnyomom a készüléket hogy jöjjön vissza alvóból rögtön kommunikál. Már mindent próbáltam! Energia gazálkodás beállítás, Bluetooth cache memória törlés, Bluethoot AVRCP verzióját 1.4-re tenni mert alapból 1.6-on van de nem történik változás.
Már mindent szét kutattam, de nem jövök rá a megoldásra. Tudtok segíteni nekem??
-
margithid
veterán
Neutron playert használ valaki?
Nekem sajnos bizonyos helyzetekben recseg rajta a zene, míg MIUI Zene alkalmazásával nem.
Próbálgattam beállításokat, de maradt ugyanaz a rossz hang.
Nincs ötletetek beállításhoz? -
turbulencia8
őstag
válasz Somatom #130461 üzenetére
A TubeMate linken melyik letolto oldal hasznalata ajanlott? Mennyire megbizhato az app es a letolto oldal? (Kartevok kapcsan kerdezem, a NewPipe idokozben nalam is bekrepalt, utobbit anno a github-os, nyilt kodolas miatt azt iteltem a legmegbizhatobbnak.)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz margithid #130465 üzenetére
Ha túl sok bass-t teszel rá akkor könnyen torzithat. Vedd vissza a bemeneti jelet (elő erősítés) Ne legyen hangosabb a "kikevert" hangszin a normál,(mintha nem állítottál volna semmit se) hangerőnél . Egy biztos,lehet szórakozni a neutron jó beállításával
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz turbulencia8 #130463 üzenetére
Pont azért sorolja azokat a letöltőhelyeket, mert azok az ajánlottak. A TubeMate nem azért nincs a Playen, mert nem lenne megbízható. Régen Play alkalmazás volt. Aztán a Google kitalálta, hogy nem lehet a Playen olyan alkalmazás, ami képes a YT -ról letölteni. Sok app -ból ekkor került ki ez a funkció. Mivel a TubeMate fejlesztője nem volt hajlandó fejet hajtani, ezért a Google kitiltotta.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
A Chrome felfelé görgetésnél nem rejti el a címsort. Újratelepítve sem, a beta, a dev sem, flags resetelve, fiókból kilépve sem. Másik azonos típusú telón oké. Mit tudok még tenni a teljes gyalulás előtt?
Nagyon köszönöm! -
MODERÁTOR
-
TomPack
őstag
válasz Viktor0610 #130471 üzenetére
Igen, ugyanaz a verzió!
Neked eddig elrejtette? -
csipuka
senior tag
válasz sopruk #130458 üzenetére
En a Foldersync-et hasznalom, hogy a telo es a NAS kozott szinkronizaljon. Ha a NAS-t lecsereled a mondatban PC-re akkor mennie kell.
-
margithid
veterán
Hogy tudok úgy törölni egy alkalmazást, hogy a beállításait is töröljem?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz macilaci78 #130475 üzenetére
És tud szinkronizálni is? Vagy magad másolgatsz?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Keresek egy olyan pénzügyi appot, amit ha felrakok a saját, és párom telójára, akkor mind a ketten tudjuk egy helyen látni a pénzügyeinket (mennyit költöttünk, mire ment el a fizu, stb.). Néztem az ajánlóban lévőket, de nem láttam egyiknél se, hogy tud-e ilyen opciót, bár lehet csak nekem kerülte el a figyelmem.
Szóval: van erre opció valamelyikben?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mobilizmo
Topikgazda
Facebook Lite-ban ha egy poszthoz fényképet vagy videót akarok hozzátenni akkor nyílik meg a Képtár nevű valami. Ebben van egy fotó amit a mobillal csináltam ugyan, de miután elküldtem a célszemélynek (nem FB Lite-on) töröltem és a felhő szinkron is ki volt kapcsolva közben. Nem tudom a Képtár hogy/honnan szedi össze, mert én nem találom sehol a telefonon (az FB Lite mappájában sem). Nyilván nem szeretném ezt itt látni, van valakinek ötlete hol keressem?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz darvinya #130488 üzenetére
Nincs ilyen frissítési funkció benne, hiába próbálom lehúzni, nem frissít. Ez FB Lite app, lehet Official FB appban van ilyen funkció. Az app gyorsítótárának ürítése sem oldotta meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Samsung Galaxy Note8-on használnám a hangdiktálást, és nagyon szépen megért mindent (átállítottam Google-re), viszont nem tudom, hogyan lehet pontot, vesszőt, kérdőjelet, felkiáltójelet stb-t diktálni. Ha azt mondom, "kérdőjel", "?" helyett azt írja, "kérdőjel". Hogyan tudok neki írásjeleket diktálni?
Köszi! -
DonMarco
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest