Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
Én erre gondolok.
Ezt úgy tudom elképzelni, mint egy csúszkát egy amd vagy nvidia driverben, ahol a standard a 0 a dynamic a +50 a movie pedig a -50 érték. Mivel kipróbáltam, standardon tényleg sokkal fakóbb, színtelenebb, mellé téve a saját nem s amoledes készülékemet a fehéregyensúlyon kívül számottevő különbség nem volt.Értem amit próbálsz leírni, de sajnos nem lelek válaszra hozzászólásaidban. Azért köszi

-
Pecc
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
Nem az teszi, mert ha "normálra van állítva" nincs bekapcsolva ez a dynamic valami, akkor teljesen megegyezik egy "átlagos" kijelzővel, kipróbáltam. Pl, ott a galaxy s3 mini, abban nincs ez a mód, és az is super amoled mégsem olyan színes, hanem ugyanolyan, mint a többi. Ezért érdekelne, hogyan lehet ezt elérni akár a driverben vagy valami apkval, amit a samsung csinál.
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Jópár topicban érdeklődtem már de senki nem tudott érdemi választ adni.
Megfigyeltem, hogy a samu galaxy s tipusú készülékei kijelzője sokkal színesebbek, mint a "többi". Gyakorlatilag ha egymás mellett van egy mezei kijelzős és egy samu s2 az előbbiek szinte olyanok, mintha fekete fehérek lennének. Van a menüben a megjeleitésnél olyan mód, a neve nem jut eszembe ami rettentően megnöveli a kotrasztot és a színtelítettséget, ha ez ki van kapcsolva és alapállásban van ugyanolyan, mint a "többi" kijelző képe. Valoszinüleg olyan dolog történhet, mint egy pc-n a vga driverben való színállítás, kontrasztnövelés stb. Kérdésem van e lehetőség, ilyen beállítás megváltoztatására bármilyen módon, mint amit ez a gyártó eszközöl a romokon?Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest