- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
Én erre gondolok.
Ezt úgy tudom elképzelni, mint egy csúszkát egy amd vagy nvidia driverben, ahol a standard a 0 a dynamic a +50 a movie pedig a -50 érték. Mivel kipróbáltam, standardon tényleg sokkal fakóbb, színtelenebb, mellé téve a saját nem s amoledes készülékemet a fehéregyensúlyon kívül számottevő különbség nem volt.Értem amit próbálsz leírni, de sajnos nem lelek válaszra hozzászólásaidban. Azért köszi

-
Pecc
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
Nem az teszi, mert ha "normálra van állítva" nincs bekapcsolva ez a dynamic valami, akkor teljesen megegyezik egy "átlagos" kijelzővel, kipróbáltam. Pl, ott a galaxy s3 mini, abban nincs ez a mód, és az is super amoled mégsem olyan színes, hanem ugyanolyan, mint a többi. Ezért érdekelne, hogyan lehet ezt elérni akár a driverben vagy valami apkval, amit a samsung csinál.
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Jópár topicban érdeklődtem már de senki nem tudott érdemi választ adni.
Megfigyeltem, hogy a samu galaxy s tipusú készülékei kijelzője sokkal színesebbek, mint a "többi". Gyakorlatilag ha egymás mellett van egy mezei kijelzős és egy samu s2 az előbbiek szinte olyanok, mintha fekete fehérek lennének. Van a menüben a megjeleitésnél olyan mód, a neve nem jut eszembe ami rettentően megnöveli a kotrasztot és a színtelítettséget, ha ez ki van kapcsolva és alapállásban van ugyanolyan, mint a "többi" kijelző képe. Valoszinüleg olyan dolog történhet, mint egy pc-n a vga driverben való színállítás, kontrasztnövelés stb. Kérdésem van e lehetőség, ilyen beállítás megváltoztatására bármilyen módon, mint amit ez a gyártó eszközöl a romokon?Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest