Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
na igen, ezt akartam jelenleg elkerülni, hogy most kelljen kifizetni a 25 eurot.
csak azért nem ideális még mert ez egy szezonos app és max márciusban látom értelmét annak, hogy elindítsam, de gondoltam hátha addig mehetne tesztfázisban a play-en keresztül. De akkor marad az az opció, hogy ténylegesen márciusban teszem fel. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok,
elvileg sikerült az alkalmazásomat elkészíteni, de jelenleg húzósnak tartom a google play-be berakni 1 appot.
Van itt olyan akinek el tudom küldeni az alkalmazást és felteszi nekem? a részleteket megbeszélhetjük privátban mert ez fizetős app lenne. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Kigondoltunk többedmagammal egy alkalmazást de nincs semmi érzékünk alkalmazást létrehozni, és sajnos nincs olyan ismerősünk sem aki megcsinálná, és jelenleg aki ezt kigondolta az egy sóher. és ha minden kötél szakad akkor én fogok keresni fejlesztőt.
Viszont láttam, hogy gemini segítségével lehet alkalmazást "fejleszteni".
Ezt próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest