- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lenne egy kicsit komplikáltabb kérdésem. Az automban van egy Eonon tipusu androidos fejegység 6.0ás rebdszerrel, amihez szeretnék Bluetoothon hozzá párosítani egy Pioneer xdp30 as DAP lejátszót. Van androidra egy gyári pioneer app amivel tudnám irányítani magát a lejátszót. Áruházból nem is engedte feltelepíteni nert, h nem támogatott. Így leszedtem külön az APK-t ami feltelepült viszont indításnál azt írja ki, h BLE not supported. Ezugye valami low energies szabvány lenne amit a fejegység nem támogat. Probáltam utána keresgetni, h h lehetne mégis ráeröszakolni és találtam több dolgot, valami registrit vagy mit hogy kéne átírni.
I use BLE API 21+ and the following code to discover:
ScanSettings scanSettings = new ScanSettings.Builder()
.setScanMode(ScanSettings.SCAN_MODE_LOW_LATENCY)
.setReportDelay(discoveryDelay)
.build();Nemtudna nekem segiteni valaki, h pontosan mit es hogyan kellene módosítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest