Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hm. Úgy látom, a fragmentek kérdéskörével egyedül maradtam.
Én végül is változókban (is) tároltam el a visszakapott Fragmenteket. Így sikerült a számukat darabonként egyetlenre korlátozni. Ez az egy példány aztán hol bekerül egy View-be, hol kiveszem onnan. A kód működik, de hogy ez helyes megoldás-e, nem tudom. Gondoltam, azért esetleges későbbi olvasókkal ezt megosztom.Egy másik problémával kapcsolatban kérnék viszont jó tanácsot: Látszólag jól működik a program, tehát elfordításra is szabványosan leáll és újraindul. De ha az elfordítást kikapcsolt állapotban végzem el, akkor a program - hibaüzenet nélkül - leáll; pontosabban a Log-on jelentkezik egy le nem kezelt exception, amiről fogalmam sincs, hol ered. Az utolsó log-bejegyzés szerint az onPause lefutott. (minden visszahívást log-oltam) A hiba bekapcsoláskor jelenik meg, és ekkor már nem kapok debug üzeneteket.
A programot még tesztelem. A kérdés az, hol találhatok leírtást arról, mi (más) történik a programmal miközben a készülék stand-by-ba (és vissza) kapcsol? Azt gondolom, hogy egy onPause-onResume hívásnak kellene következnie, de erről nem találtam infot. Tud valaki esetleg ilyen jellegű forrást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Diabetes - Cukorbetegség
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én végül is változókban (is) tároltam el a visszakapott Fragmenteket. Így sikerült a számukat darabonként egyetlenre korlátozni. Ez az egy példány aztán hol bekerül egy View-be, hol kiveszem onnan. A kód működik, de hogy ez helyes megoldás-e, nem tudom. Gondoltam, azért esetleges későbbi olvasókkal ezt megosztom.