Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, legközelebb majd próbálok valami más nevet adni.
Én mondjuk az gondoltam, hogy egy kereső az alkalmazás teljes leírásában keres. Márpedig abba beírtam pl., hogy " a klasszikus memóriajáték reinkarnációja" és azt gondoltam egy keresőnek kutya kötelessége kiadni első helyen az appot, ha a keresőbe mondjuk ezt így beírom. Nos, ahogy próbáltam ma, akkor adja ki, ha ezt a formát használom : "klasszikus" and "memóriajáték" and "reinkarnációja" . :-)
Azt hiszem ember nincs aki ezt így írja be a keresősávba.
Ellenben ha a "klasszikus memóriajáték reinkarnációja" kifejezést használom a keresősávban, akkor kiad vagy hat-hét angol nyelvű játékot, amiknek a (lefordított) leírásában általában csak a "klasszikus" szó szerepel a keresett háromból, míg az enyém sehol nincs.
Hát, nem igazán értem, de úgy látszik ez is egy tudomány, hogy miféle szövegeket tégy bele a leírásodba...
Egyébként ma reggelre az az értesítés várt a play consolon tegnapi dátummal, hogy a célzott API verzióra vonatkozó hibát sikeresen elhárítottam. (ja, már augusztus végén..)
Érdekes módon ma már azt is meg tudtam tenni, hogy a 4-es verziójú alkalmazáscsomagot vissza tudtam vonni, deaktiválni tudtam egy szép piros linkkel, ami tegnap még szerintem nem létezett. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest