- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, legközelebb majd próbálok valami más nevet adni.
Én mondjuk az gondoltam, hogy egy kereső az alkalmazás teljes leírásában keres. Márpedig abba beírtam pl., hogy " a klasszikus memóriajáték reinkarnációja" és azt gondoltam egy keresőnek kutya kötelessége kiadni első helyen az appot, ha a keresőbe mondjuk ezt így beírom. Nos, ahogy próbáltam ma, akkor adja ki, ha ezt a formát használom : "klasszikus" and "memóriajáték" and "reinkarnációja" . :-)
Azt hiszem ember nincs aki ezt így írja be a keresősávba.
Ellenben ha a "klasszikus memóriajáték reinkarnációja" kifejezést használom a keresősávban, akkor kiad vagy hat-hét angol nyelvű játékot, amiknek a (lefordított) leírásában általában csak a "klasszikus" szó szerepel a keresett háromból, míg az enyém sehol nincs.
Hát, nem igazán értem, de úgy látszik ez is egy tudomány, hogy miféle szövegeket tégy bele a leírásodba...
Egyébként ma reggelre az az értesítés várt a play consolon tegnapi dátummal, hogy a célzott API verzióra vonatkozó hibát sikeresen elhárítottam. (ja, már augusztus végén..)
Érdekes módon ma már azt is meg tudtam tenni, hogy a 4-es verziójú alkalmazáscsomagot vissza tudtam vonni, deaktiválni tudtam egy szép piros linkkel, ami tegnap még szerintem nem létezett. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest