Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pittbaba

aktív tag

válasz thon73 #534 üzenetére

Én itt élek Pesten évek óta, de nem itt nőttem fel, így ez a funkció lesz, igazából pont erre építem az alap szerkezetet. Jó lenne, valami irányzék is, hogy pontosan helyileg oda tudjon menni a user a megállóba, de az később, a kiadott adatbázis amúgy sem a legpontosabb eddigi tapasztalat szerint, de majd.. ez még új dolog :)

A kérdésem erre a részre vonatkozott:
    Ezen a ponton átalakítottuk a belső TimeConsumingTask osztályt static típusúvá, vagyis egyetlen timeConsumingTask létezhet. Hogyan tudnánk ezt megőrizni, miközben az UI-szálon futó alkalmazásunk újraindul? Az Alkalmazkodjunk az új környezethez! Felületi változások c. cikkben már beszéltünk az onRetainNonConfigurationInstance() metódusról, mellyel egy értéket meg tudunk őrizni a program újraindulása alatt. ((Megjegyzendő, hogy ezt a módszert a Honeycomb rendszertől kezdve érvénytelenítették. Az új módszer azonban a Fragment-ek beható ismeretét igényli, ezzel később (ha a gépünket Jelly Bean-re frissítettük) részletesen foglalkozunk.))

Én is a frissítés gombra gondoltam megoldásnak, csak nem tudom érteni fogja e a user magától, hogy ha nincs indulási időpont, akkor neki a frissítés gombot kell nyomkodnia, de kitalálom.

Galaxy S2-n meg mini-n tesztelek, még én sem foglalkoztam a tablet méretekkel..

És még valami: Én külön fájlba vettem az Async osztályomat, nem engedi static-ra rakni, hogy ne fusson több egyszerre, azt a hívó activity async startoló metódusában csekkoljam indítás előtt?

Új hozzászólás Aktív témák