Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Szia!
(Amit írok az natív fejlesztésre vonatkozik: android studio, java/kotlin. Ha crossplatform-egyéb megoldásban gondolkodsz (xamarin, react, c#, ...), akkor érdemesebb lehet más tapasztalatát elolvasni.)
Én személy szerint csak oop + "event driven programming", vagyis Java tapasztalat után tudtam megtanulni az androidot, bár régebben nem használtam az udemy-t, lehet, hogy ezzel már menne tapasztalat nelkül is. Tehát udemy-n tanultam meg végül, ezt a kurzust választva. Nem bántam meg, szerintem nagyon jól elmagyarázzák, de hátha mástól is jön 1-2 tipp. Ahogy írtam, nekem volt a kurzus előtt is tapasztalatom több nyelvben is, de a leírás alapján erre nincs szükség. (Mindenesetre ha a "Java Deep Dive" fejezet után se érzed magadat magabiztosnak a java körül, akkor érdemes lehet egy programozós videosorozatot / egyebet keresni.)
Jelenleg egyre inkább nyomatják a Kotlin nyelvet is a Java mellett/helyett - én azonban most is Java-val kezdenék, és utána ismerkednék meg a Kotlinnal (egymást ki tudják egészíteni, nem idegen nyelvek). Eléggé kihalt topiknak tűnik, de ha kérdésed van, igyekszem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi