Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Így a masteren csak a nagy lépések lesznek, a branch-ek pedig részletezik a lépcsőket.
Izé, ez nem igazán így van. A masteren is ugyanott ott lesznek a commitok. Az csak a git log parancs paraméterétől függ, hogy nálad csak a merge commitjaidat listázza ki. Igazából git-ben a branch csak egy pointer egy commitra, a commit pedig ismeri az őt megelőző commit(ok)at. Ha úgy lenne, ahogy te mondanád, eltűnnének a commitok.

A feature branchek viszont tényleg nagyon jók, de nem a commitok számának csökkentésére találták ki őket.

thon73: feature brancheket lehet törölni mergeölés után, és igazából illik is. Ha van merge commit, akkor látszódni fog a logban, hogy branchről lett mergelve, akkor is, ha az eredeti branch már törölve lett.
-
thon73
tag
Köszönöm! Ez jó ötlet. És akkor az egyes brancheket kell csak átnéznem, ha a "nagy" változtatásokra vagyok kíváncsi.
Egyébként a "master" szál commit-jait a legvégén ki tudom törölni? Vagy csak amíg nem töltöttek le belőle (hiszen én magam fogom letölteni mindig a másik gépen)? Vagy akkor az "oldal"-branchok sem tudnak hoova kötődni? Vagy ez hülyeség, és úgy kell hagyni, ahogy van?
Bocs, de tényleg csak az alaplépéseket ismerem a gitből, az AS meg absz. erre támaszkodik. Ami amúgy egyáltalán nem baj, mert minden segédeszköz nélkül a kék égen közlekedik az anyag...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi