Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Superhun
üzenetére
Egy kis gyakorlati tapasztalat:
A .keystore fájlod készítésekor meg kell adni egy jelszót, és hiába másolja majd le valaki ezt a .keystore fájlt, a jelszó hiányában nem tudja majd használni. Arra majd vigyázz, hogy ha a jelszót esetleg elfelejted, akkor bizony Te sem tudod majd (újra)használni. Ha mondjuk egy év múlva továbbfejleszted az APK-t, akkor pontosan ugyanazzal a .keystore fájllal aláírva kell majd feltölteni a Play-be ahhoz hogy ugyanannak az alkalmazásnak (az új verziójának) látszódjon, ehhez viszont tudni kell a jelszót, amit először adtál neki, egyébként ez legalább 6 karakter hosszú (és kis/nagybetű érzékeny), legalábbis az amit az Eclipse gyárt.
Ha elfelejted a jelszót, és másik .keystore fájlt raksz APK Release verziójához, akkor azt bizony másik alkalmazásnak fogja tekinteni a Play, és a korábbi letöltők nem fognak értesülni róla, hogy a programodnak új verziója van, "kézzel" kell majd megkeresni és lecserélni a régit.Nekem ezt nem mondta senki, akkor szembesültem vele, amikor másfél hónap után update-eltem. Nos, kb. 1 napig gondolkodtam és próbáltam kitalálni hogy mi volt a jelszavam ..., végül sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 32GB KIT DDR4 3600 MT/s CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White Garis
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest