Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Az előző linket pont azért tettem be, mert azt boncolgatja, hogy nem triviális a megoldása.
Én ezzel a problémával egy szótár-adatbázis kapcsán találkoztam. Hová tegyem? Végül abban maradtam magammal, hogy ez az external cardon kívül a felhasználó dolga - aki a konkrét esetben én magam vagyok. Annyi segítséget tettem bele, hogy az utoljára kiválasztott könyvtárat megjegyzi. Én meg annyit jegyeznék meg, hogy az új tabletemben nincs sd-kártya, viszont beépített 16 Gb, ami több mint elég. Így az elgondolás "bejött".
Még egy ötletem van: ha betölteni akarsz nagy v. sok file-t, akkor a file-ok alapján lehetne esetleg megkeresni a könyvtárat. Mentésnél ez persze nem segít...
Még egy: Elixir2 - elég ügyes program, de nem tud különbséget tenni "külső" és "belső" sd között
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konkrét célmodell van, vagy mindenféle dzsunka telefonon is ki kéne találnod az SD elérést?