Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Igen, ez a megoldás már közelít, de még így sem tökéletes:
Az adaptert eddig az onCreate-ben állítottam be. Mivel muszáj az adapter beállítás előtt meghívni az addHeaderView-t, így az onCreate-ből ki kellett vennem az adaptert.
Az onCreate után meghívja az onCreateView-t. Itt elkérek egy referenciát a headerbe beállítandó layoutra, majd inflatelem a view-t, amiben a ListView-m van és ezt beállítom visszatérési értéknek.
Ezután az onActivityCreated-ben tudom beállítani az előzőleg elkért header referencia alapján a headert, majd beállítani az adaptert.
Elindítom az alkalmazást és minden szép és jó, egészen addig amíg el nem kezdek navigálni.Az alkalmazásomban három darab fragment van egymás mellett egy ViewPager-ben.
Az első fragment a szóban forgó ListFragment, a másik kettő egyelőre sima Fragment.Ha elnavigálok a második fragmentre, majd vissza, akkor még minden oké.
Viszont ha elnavigálok a harmadik fragmentre, majd vissza az elsőre, akkor újra meghívja az onCreateView és onActivityCreated metódusokat és ekkor elszáll hibával.
Plusz ugyan ez van forgatásnál is.Találtam is erről egy StackOverflow bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest