Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
shinodas
üzenetére
Pedig az nem nehéz, nekem inkább az időzítéssel gyűlt meg a bajom.
1. KÉT View esetén csak az egy érintéssel kell foglalkozni sztem.
2. KÖZÖS View-ban végig kell menni az összes érintés tömbjén, mint a fenti példában.
Én ellenőrizném a koordináták alapján, melyik ID koordinátája van a joystick körének területén.
A. lehetőség: Továbbra is végigmegyek az indexen, de ennek az ID-nek az alapján mozgatom a kört. Ha az ID eltűnt, akkor ez az érintés befejeződött. Kell keresnem egy újat, v. visszavinni középre a joysticket, és utána keresni.
B. lehetőség: ugyanúgy végigmegyek a tömbön, de nem foglalkozom az ID-vel, hanem ami megfelelően közel van a középpontjához, oda mozdítom a kört. Ha nincs ilyen, mehet vissza középre.Az egész kulcsa az, hogy amíg egy ponton is érinted a képet, az ID megmarad. Ha elengedted a képet, akkor teljesen új érintés kezdődik, új Idkkel. Ezért kell az elején a megf. érintést mindenképp a koord. alapján kiválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest