Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000
    nagyúr

Hát igazából ez a sor
    var setup = AppDatabase.getInstance(mycontext).gradeDao().getsetup()

ami lekérdezné a tárolt beállításokat panaszkodik rá, hogy nem tud ő a fő szálon futni.

Erre aztán kipakoltam egy funkcióba, hogy majd az lekéri és beállítja amit kell.. de persze ezt se tudom hívni onCreate-ből, tehát amúgy sem volna jó.
    Az egész földhözragadt sorról-sorra világképemmel van baj.
    import android.util.Log
    import com.example.rapidsk.*
    import kotlinx.coroutines.GlobalScope
    import kotlinx.coroutines.async

suspend fun loadSetup() {
    var setup: Setup? = null
    val cSql = AppDatabase.getInstance(mycontext)
    GlobalScope.async {
    try {
    var setup = AppDatabase.getInstance(mycontext).gradeDao().getsetup()
    } catch (e: Exception) {
    Log.e("loadSetup hiba", e.message!!)
    }
    }.await()

pnSounds=setup.voice
    pnBuzz=setup.buzzer
    ActualMatrix = setup.matrix
    ActualLevel = setup.level
    }
    Pár hete kicsit Node.js -el is foglalkoztam, abban is eljutottam valameddig, az ottani async is bekavarhat. Később majd az volna az elképzelés, hogy MySQL + Node volna középen, a kliensek oldalán meg mennének az Android appok.

De most jól összekeveredett a fejemben minden, túl sokféle újdonságot olvastam meg írtam össze túl gyorsan. Talán túl öreg vagyok én már ehhez. :-/

Nem az öregséggel vagy épp fiatalsàggal van a gond, hanem a tudás felépítésével

Kb ezt úgy tudom elképzelni, hogy valaki elolvassa, hogy hogyan kell falat festeni, aztàn ràjön, hogy nincs fal, akkor gyorsan utánanéz, aztán megint gond van, mert nincs vakolás, glettelés stb stb

Most ha minden áron működőképesre akarod kalapálni, akkor az onCreate-ben, csinálj egy ilyen blokkot:

lifecycleScope.launch{

}

És oda rakd be a suspend fv hívásodat

Új hozzászólás Aktív témák