- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm, hogy megírtad!
A html csak példa volt, hogy hogyan gondoltam a megírást.
Megnéztem amit küldtél, és írtam is mivel nem program nyelven van, így nem tudok mit kezdeni vele.
Ha program nyelven lenne, akkor simán megcsinálnám ami nekem kell.
Nekem egy 30-40 kérdésből álló kérdőívet kell majd kreálnom, csak össze gyűjtöttem, hogy milyen bevitelek vannak benne, és abból meg tudjam majd csinálni a kérdőívet.
Amit küldtél az nekem kínai. Azt se tudom mit kezdjek vele. A programnyelvet simán megértem, de a lefordított programot nem tudom vissza fejteni.A hitetleneknek írnám, hogy többre vagyok képes, mint gondolnák. Ha nem akarnak segíteni, akkor nem kötelezi őket semmi. Ez egy fórum, és semmi ide nem illőt nem kértem. Nem kértem, hogy írja meg vki nekem a programot, hanem segítséget kértem benne. Valahol el kell kezdeni, szerintem senki sem profinak születik!
ODK halott dolog, nagyon össze van csapva az oldala, és sehol se találok leírást. Azt részletesen leírták, hogy a play áruházból telepíteni, de azt, hogy hogyan használd.... másold be a telefonon az ODK mappájába....ja, de nincs olyan rajta, és a programban pedig keresés lehetőség nincs. És ha még be is másolnám, ki tudja hogy működik! Lehet feleslegesen ölöm bele az órákat. Azt a részt lezártam, zsákutca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest