Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Nagy örömmel találtam rá erre a fórumra. Sajnos az Android programozás nem örvend (még) nagy népszerûségnek magyar nyelven.
Kérdésem: Van-e valakinek tapasztalata AIDE (on-board) fejlesztõkörnyezettel? Már a második projektnél tapasztalom, hogy míg Eclipse alatt gond nélkül fordul (és fut) a látszólag nem hibás program, addig az AIDE alatt FC-vel kilép. Mivel AIDE alatt a debug "elég" korlátozott, eddig nem jöttem rá a hiba okára. (Eclipse alatt meg nincs is hiba) ((És alkalmanként szükségem lenne a fejlesztés on-board folytatására.))
A kérdésen kívül: kezdeti tapasztalatokat egy blogban kezdtük el leírni (lattilad.org/android), szerintem hasznos forrás a hozzánk hasonló kezdõ ill. hobbiprogramozóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest