Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Elvileg már vannak nested-fragment-ek, de support library-val nekem nem ment. Amikor elfordítottam a készüléket pontosan ellenkező sorrendben jelentek meg a Fragmentek - az utolsó dialog volt legalul. ((Ez egyébként bug-ok között szerepel, akkor meg is találtam. Nem tudom, hogy későbbi változatokban javították-e, ott sokan panaszkodtak, hogy nem.))
Én minden eredményt visszaadnék az Activity szintjére és onnan nyitnék meg - akár a még megtartott Dialog tetején - egy új fragmentet. Kicsit játszani kell az adatok ide-oda utaztatásával, de legalább tökéletesen működik.
A másik lehetőség, hogy az egyszerűbb dialogusoknál nem használsz fragmentet. Sztem. annak az egyetlen előnye, hogy újraindításnál megmarad, ez meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest