- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A teljes táblát egy ListView jeleníti meg, ott a join-nal összekötött táblákat egyszerűen lekérdezem, és a mezőket a megf. TextView-kba teszem. Ez gond nélkül megy.
Az egyes elemeket azonban egy űrlap jeleníti meg, ahol az egyes elemek önmagukban is megváltoztathatóak. Pl. egy könyv írójának itt az írók közül kiválaszthatok valaki mást, mielőtt magát az adatbázis-sort módosítom. A kódot egyébként megírtam, és működik is, de a linkelt adatbázisok űrlapjának kódja emiatt többször hosszabb, mint az egyetlen adatbázisra hivatkozók. A végleges megvalósításban ráadásul több ilyen "linkelt" elemet is kellene kezelnem, ezért gondoltam, hogy ezt a kódot valahogy leválasztom, akár View-ba, akár speciális új változótípus-szerű osztályba.
A félelmem pont az amire WonderCSabo rámutatott; hogy ezt túlságosan belekötöm a Fragmentbe, akkor vagy az nem tud békésen eltűnni újraindítás után, vagy a lekérdezést nem tudom megfelelően elvégezni. Pláne, ha több TextView-t kell egy id-hez kötni.
Hosszas keresés után most találtam egy megoldást (vagy legalábbis annak tűnik): ITT Megpróbálom így átkonvertálni. Meg valószínűleg lassan elolvasok egy komolyabb könyvet a software design patterns témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe gar
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest