Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Vagyis asynctask, egy progress-szel, miközben a program - a felhasználó szempontjából - "áll". Ill. dolgozik. Jogos, mert max 10-20 sec-ról van szó.
Az nem is jutott eszembe, hogy a "külső" hozzáféréseket korlátozzam. Pedig milyen fontos! Több activity van, de mind saját, ezzel nem lesz gond. Köszi!
(((A konvertálás kicsit érdekes. PalmOS alatt PalmPilot adatbázisról van szó. Az adatokat alig bírtam kibányászni belőle, csak PC oldali programok garmadájával. Egyébként a Palmon mind a mai napig tökéletesen működik, csak épp androidra áthozni nem tudtam. Vicces volt, mert már a PalmPilot egykori fejlesztőivel is beszéltem (Franciao-ban!), de persze nem emlékeztek részletekre, source-kódból kellett volna kibányászni...
Hogy rövidre fogjam, az előszedett csv adatbázisokat szeretném importálni, és egyúttal úgy elkészíteni a programot, hogy soha többé ne legyen ilyen probléma: az adatok hozzáférhetőek legyenek valami teljesen egyszerű formátumban is.)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest