-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Végül a Pipo W3F mellett döntöttem.Mindenképp 10" felett kellett,16:9 és min FHD.Chuwi,Teclast kiesett.Maradt ez,egyelőre tetszik és nem is volt drága.Ajánlani nem nagyon láttam,ráadásul eu raktárban is van.Emiatt már meg is jött,pár napos használat alatt nem tapasztaltam semmi komolyabb hibát.Viszont android alatt lenne pár kérdésem:
1, KK alatt nem tudok sd kártyára telepíteni?
2, Rootolni lehet egyáltalán?
3, Full HD helyett alacsonyabb felbontáson megy.Át lehet állítani a felbontást?Mert emiatt win alatt jobb filmet nézni. -
Új Chuwi Hi10 kijelző (50Hz-en megy csak),érintőpanel,wifi és túlmelegedési problémák miatt vissza lettek küldve a gyárba.Jó kezdés
Ha valaki most venne,tudjon róla.
Szerencsére meg akartam várni az első teszteket pont emiatt.
-
válasz
csendes #63919 üzenetére
Teclast X98 pro hűtés modding és teszt
Jó lenne ez a tab,csak azzal kezdeni,hogy szétszedni a hűtést és barkácsolni nem szerencsés.Viszont ha sokat melegszik,hamarabb tönkremegy,sokkal többet fogyaszt és be is lassul.
Ha meg is venném,csak akkor ha ez javítva lett vagy én is meg tudom csinálni(de gondolom akkor a gari ugrik,de úgy se küldeném vissza)Sajna még nincs eléggé elterjedve,nem sok az info.Root-al+kernel cserélvel it is lehet alulfeszelni stb?Azzal is lehet javítani a problémán.Vagy elő rendelek a Chuwi Hi10-ből,de ki tudja annak mik a hibái.Z8300 intel proci csak 2 Gb RAM-ot tud kezelni,akkor meg minek bele 4 GB?Ez meg emiatt gyanús.
Vi10 és a X98 marad még,de nem tudom mennyire lesz hozzá support később?
-
Aliexpressen NOV 11 akció lesz,szerintem akkor pont ideális lesz megvennem a teclastot.Nagy felbontás,4 gb ram,újabb android szól mellette.
Viszont a win 10 logout írás után rájöttem,nem kell nekem win 10
Octa 8752 vagy Intel Z8500 Soc-t válasszam?Film,net,Játékhoz is kellene és a GPS,LTE,WIFI ac nagy előny az Octa-nak.Fogyasztásban/teljesítményben nem tudom melyik a jobb. -
válasz
grabber #63667 üzenetére
Nem tudom melyik milyen,de sok keresgélés alapján ez a szimpatikus:
TECLAST X98 Air 3G 9.7" Retina Screen Android 5.0 Windows 10 Dual OS Z3736F 2GB 64GB 3G Tablet Phone ETC-440206 63k és Germany
Win 10+ Android 5.0
3G+GPS+Wifi csak n+64GB tárhely+Intel Z3736F -
Sziasztok!
Lassan karácsony és szeretnék időben rendelni
Bocsi,ha túl korán érdeklődöm,de a posta ilyenkor káosz.
Első kérdésem: Érdemes még várnom és meddig várhatok a posta miatt?Kb 9-10" körüli kéne
Refurbished vagy új legyen
Külföldi is lehet
Játék,internet,filmnézés-re kellene otthonra
50-60k
ROM-ot cserélgetni nem szeretek,de a telefonomon root,OC,UV is van
Android mindenképp legyen rajta,Win10-et nem ismerem,így azt se tudom megmondani,hiányozna-e nekem.Dualboot nem fontos.Röviden ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged