Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

válasz Dr.NX #94357 üzenetére

Dr.NX #94357
    Köszönöm az ajánlást.
    Mennyire felesleges a pro? Mert amúgy szívesen áldozok minőségért élettartamért használhatóságért annyit. Mondjuk az is igaz hogy a gyereknek teljesen mindegy, hogy pro vagy nem pro, csak a saját kütyüb.ziságomat etetném a vásárlással.
    Ha jól látom erre már nem verik rá a vámot, maximum a vámkezelést.
    ajapi #94358
    Nem biztos, hogy sikerül, de meglátjuk. Elvenni még mindig el tudom.
    Tegnap meglátta a wow-ot, és hogy akar csinálni egy karaktert amivel ugrálhat a réten :D
    Hát csináltunk neki, 20 perc múlva mondta hogy menjünk biciklizni. Mondtam, hogy hétvégente ugrálhat így 20 percet ha elfogadja jó, ha nem akkor töröljük a karaktert. Azt mondta oké. Nyilván majd jön a kiskamasz kor, ami egy új gyerek gyakorlatilag. De ha addig csak azt elérem, hogy lehet mindent ha betartja a szabályokat akkor már megérte. Legalább is most így gondolom, aztán majd lehet szembe jön a valóság.
    Amúgy ha van ilyen irányú tapasztalatod szívesen meghallgatom, akár privátban is :)

• grigo

őstag

válasz ajapi #94355 üzenetére

A számítógépemet is használja. Megvan hogy mit nézhet rajta, fél óra és ennyi. Nem klasszikus értelemben vett játékot akarok neki. Számokkal, betűkkel, esetleg angol szavakkal akarom hogy ismerkedjen. Vannak erre alkalmazások. Nem azért adom oda neki hogy csöndben legyen órákig. Ellenkezőleg, hétvégente vagy ovi után egy fél órát ha egy kicsit játszik valami fejelsztővel szerintem az már jó. Viszont a telefonomat nem adnám oda, mert történnek balesetek.

• grigo

őstag

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
    Igazából nem tudom. Soha nem volt tabletem, nem tudom mi az ami már túl nagy. De összességében egy 5 éves fogja a legtöbbet forgatni. Én valami arany-középútra gondoltam.

Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    újat szeretnék vásárolni garanciával, és leginkább új akkumlátorral, de ha közel új bontott elérhető akkor megfontolom amennyiben az ár tükrözi ezt.

■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Itthon, amazon esetleg Ali

■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
    böngészés, filmnézés (nem kizárt hogy streamer szolgáltató is) de leginkább szeretnék egy pár fejlesztő, nyelvtanuló alkalmazást rá.
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
    Nem tudom. 50 alatt nem látom értelmét, de 100 fölé nem szívesen mennék, főleg, ha átgondolom, hogy a leejtés és összetörés bármikor benne van a pakliban. Ha viszont veszek valamit akkor nem szeretném, ha akadna, fagyna és küszködne.
    A márka nem számít ezekre a célokra az apple is ugyanúgy megfelel, mint egy kínai, mert a rendszer szolgáltatásait nagyon kevéssé fogom használni. Felrakok pár alkalmazást, meg youtube és ennyi.

Köszönöm, ha tudok ajánlani valami jó ár érték arányú, stabil eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák