Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz tjb007 #54077 üzenetére

Én is így gondolom, amennyire megnézegettem a belsejét, amikor szétrepesztette a felfújódó akksi, úgy láttam, hogy a töltő belül az alaplapra csatlakozik, és arra meg az akku, sztem az új aksi nem lett rendesen beletéve, az alaplap "érzi" hogy rá van dugva a hálózatra, csak épp az akkuhoz már nem jut el a kraft, ezért csak tölt, tölt, de nincs eredmény. Fene.

Köszi!

• Bandit21

addikt

Üdv, van egy Orion-tab700-unk, az 5 éves fiam kapta apámtól, este mesenézésre. Nemrég "felfújódott" az akkuja, de úgy, hogy kirepesztette a készülékházat. Szerencsére 1 éven belül voltunk, ezért a Flagservice kicserélte benne az aksit. Ma hozta a gls a tabletet, amikor átvettem bekapcsoltam volt benne 18% töltöttség, pár perc után elkezdett esni, szinte 10 mp-ként 1%-ot, majd 5%-nál kilőtte magát. Feltettem tölteni, eltelt 3 óra, és még mindig nem tudom bekapcsolni, ha benyomnán az üres akku jel melletti piros felkiáltójel fogad. Ezt akkor írja, ha ahhoz is kevés az akku, hogy bekapcsoljon. A töltőre dugással egyidőben megjelent a töltés animációja, de nem halad, eddig a piros, sárga, majd az egyre telibb zölddel jelezte, hogy halad a töltés, most a pirosig se jutok el.

Mi lehet a baja, elvileg az akkuban volt szussz amikor átvettem, lehet hogy raktárban állt 1 évig, és kell neki egy éjszaka míg magához tér, vagy épp kilehelte a lelkét, és mehet vissza megint cserére? A tőltőre is gondoltam lehet-e hibás, az a gyanús, hogy régen meg tudott úgy halni a tab, ha 5% alá merülés után nem töltöttük, hogy egy idő után az üres akku piros felkiáltójelet se adta ki, és aztán a töltés elején is csak az ment 1 ideig, de nem 3 órán át. Most viszont 3 órája, ha a bekapcs gombot benyomom akkor jön a jelzés, meg a töltés animáció is, tehát valamit biztos felvesz a hálózatról.

Meddig várjak vele? Van valakinek tapasztalata ilyen cserélt akksikkal?

Előre is kösz!

Ja és igen, tudom vacak cucc, nem jó semmire, de mint kezdtem mesét nézni vettük laptop helyett estére nem számított semmi csak, hogy a youtube-ról menjen róla a magyar népmese

• Bandit21

addikt

Üdv, kellene egy kis segítség, hozzám került egy myaudio 7-es alap táblagép, 1 magos 512 ram, 4,0 android.
    Be akartam kapcsolni, nem ment. Gondoltam le van merülve régóta, töltőre dugtam, jött a töltés jel, ok. Vártam míg zöld-ben mozgott már a grafika, akkor megpróbáltam megint bekapcsolni.

Jött egy egész képernyős myaudio jel, aztán a szokásos fekete alapon szürke kis android felirat. Ez nagyon sokáig ottvolt, és nem is volt folyamatos az animáció, akadozott, mindegy. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy nem tudja betölteni a gép az android akármit. ok-zni lehetett, meg is tettem, de mindig újra visszajött.

Kikapcsolni nem tudtam ezért reseteltem tűvel a reset gombot.

Ezután életre bírni nem sikerült, a bal felső sarokban virít egy pingvin ha benyomom, és ennyi.

Próbáltam a hangerő le, és bekapcs gombot is, azután is ezt csinálja.

Mi lehet a baja, mit lehet vele csinálni?

A tablet series 7-en kívül nincs rajta más ami beazonosíthatná.

Új hozzászólás Aktív témák