- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
tjb007 #54077 üzenetére
Én is így gondolom, amennyire megnézegettem a belsejét, amikor szétrepesztette a felfújódó akksi, úgy láttam, hogy a töltő belül az alaplapra csatlakozik, és arra meg az akku, sztem az új aksi nem lett rendesen beletéve, az alaplap "érzi" hogy rá van dugva a hálózatra, csak épp az akkuhoz már nem jut el a kraft, ezért csak tölt, tölt, de nincs eredmény. Fene.
Köszi!
-
Bandit21
addikt
Üdv, van egy Orion-tab700-unk, az 5 éves fiam kapta apámtól, este mesenézésre. Nemrég "felfújódott" az akkuja, de úgy, hogy kirepesztette a készülékházat. Szerencsére 1 éven belül voltunk, ezért a Flagservice kicserélte benne az aksit. Ma hozta a gls a tabletet, amikor átvettem bekapcsoltam volt benne 18% töltöttség, pár perc után elkezdett esni, szinte 10 mp-ként 1%-ot, majd 5%-nál kilőtte magát. Feltettem tölteni, eltelt 3 óra, és még mindig nem tudom bekapcsolni, ha benyomnán az üres akku jel melletti piros felkiáltójel fogad. Ezt akkor írja, ha ahhoz is kevés az akku, hogy bekapcsoljon. A töltőre dugással egyidőben megjelent a töltés animációja, de nem halad, eddig a piros, sárga, majd az egyre telibb zölddel jelezte, hogy halad a töltés, most a pirosig se jutok el.
Mi lehet a baja, elvileg az akkuban volt szussz amikor átvettem, lehet hogy raktárban állt 1 évig, és kell neki egy éjszaka míg magához tér, vagy épp kilehelte a lelkét, és mehet vissza megint cserére? A tőltőre is gondoltam lehet-e hibás, az a gyanús, hogy régen meg tudott úgy halni a tab, ha 5% alá merülés után nem töltöttük, hogy egy idő után az üres akku piros felkiáltójelet se adta ki, és aztán a töltés elején is csak az ment 1 ideig, de nem 3 órán át. Most viszont 3 órája, ha a bekapcs gombot benyomom akkor jön a jelzés, meg a töltés animáció is, tehát valamit biztos felvesz a hálózatról.
Meddig várjak vele? Van valakinek tapasztalata ilyen cserélt akksikkal?
Előre is kösz!
Ja és igen, tudom vacak cucc, nem jó semmire, de mint kezdtem mesét nézni vettük laptop helyett estére nem számított semmi csak, hogy a youtube-ról menjen róla a magyar népmese
-
Bandit21
addikt
Üdv, kellene egy kis segítség, hozzám került egy myaudio 7-es alap táblagép, 1 magos 512 ram, 4,0 android.
Be akartam kapcsolni, nem ment. Gondoltam le van merülve régóta, töltőre dugtam, jött a töltés jel, ok. Vártam míg zöld-ben mozgott már a grafika, akkor megpróbáltam megint bekapcsolni.Jött egy egész képernyős myaudio jel, aztán a szokásos fekete alapon szürke kis android felirat. Ez nagyon sokáig ottvolt, és nem is volt folyamatos az animáció, akadozott, mindegy. Aztán jött egy hibaüzenet, hogy nem tudja betölteni a gép az android akármit. ok-zni lehetett, meg is tettem, de mindig újra visszajött.
Kikapcsolni nem tudtam ezért reseteltem tűvel a reset gombot.
Ezután életre bírni nem sikerült, a bal felső sarokban virít egy pingvin ha benyomom, és ennyi.
Próbáltam a hangerő le, és bekapcs gombot is, azután is ezt csinálja.
Mi lehet a baja, mit lehet vele csinálni?
A tablet series 7-en kívül nincs rajta más ami beazonosíthatná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest